| Autor |
Zpráva |
terinka
Člen |
# Zasláno: 29 Pro 2013 19:59
- Nahlásit
Mohl by mi prosím někdo poradit.
Moje šestiměsíční štěně se bojí chodit na vodítku, zkoušela jsem ho lákat na pamlsek a vůbec to nepomáhá.
|
zbrnd
Člen |
# Zasláno: 1 Led 2014 21:29
- Nahlásit
Já bych zkusil nějakého dobrého psychiatra.
|
Pes_Ben
Člen |
# Zasláno: 1 Led 2014 23:02
- Nahlásit
Mohl by mi prosím někdo poradit.
Moje šestiměsíční štěně se bojí chodit na vodítku, zkoušela jsem ho lákat na pamlsek a vůbec to nepomáhá.
Muj prvni pes Bobik se taky ze zacatku bal na zahrade chodit na voditku,kousal do nej,nechtel na nem chodit,stal jak prikovanej do zeme,takze ven jsem se s nim ani nedostal,ale po asi 2 tydnech to najednou samo prestalo a kdyz zjistil,ze pak na tom voditku pujde ven na vylet,tak mu stacilo ukazat voditko a hned ke me pribeh,zacal na me skakal jak blazen a tesim se,ze pujde ven na prochazku. Tak bych to asi zkousel porad,jednou se mu to urcite zacne libit
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 2 Led 2014 07:01
- Nahlásit
terinka
a co obojek, na něj je zvyklé? by to chtělo navíc postupně, ať si zvyká. Dát na chvíli doma vodítko, i nějaké krátké a lehké ať si zvyká, že něco má na krku, chválit...
už na vodítku dřív chodívalo a v pohodě nebo začínáte s nácvikem až teď? nicméně tu určitě poradí víc lidí až jich po svátkách bude víc u PC.
|
moll
Člen |
# Zasláno: 2 Led 2014 08:37 - Změnil/a: moll
- Nahlásit
terinka
6-měsíční štěně čeho? asi mám štěstí na psy (velká plemena), ale já prostě od začátku dám obojek, vodítko a jdeme ven . později přidám i košík a zase - jdeme ven. prostě člověk se obleče, obuje, pes dostane obojek, vodítko a koš = normální výbava a výstroj na ven, žádný problém.
nelákej, buď samozřejmá a důsledná.
|
lamalucni
Člen |
# Zasláno: 2 Led 2014 08:47
- Nahlásit
terinka
Chtělo by to mnohem víc informací. Co je to za plemeno? Jak ho máte dlouho? Jak to "nechce chodit na vodítku" přesně vypadá - zasekne se, lehne si, zmítá se, hryže vodítko, ...? Jak dlouho máte tenhle problém? Navolno chodí bez problémů?
|
zbrnd
Člen |
# Zasláno: 2 Led 2014 17:20
- Nahlásit
Zdrávas, Maria, milosti plná,
Pán s tebou.
Požehnaná ty mezi ženami
a požehnaný plod života tvého, Ježíš ....
|