| Autor |
Zpráva |
krisikowa
Člen |
# Zasláno: 21 Lis 2013 23:42
- Nahlásit
Necháváte psa spát s vámi v posteli?
Já zatím jo. Ze začátku jsem nechtěla, ale štěňátko jako maličké fakt kňučelo, a protože je většina baráku ze sádrokartonu, nechtěla jsem, aby řvala na celý barák. A od té doby jsem si zvykla, nicméně do prvního hárání ji to chci odnaučit, zatím to nespěchá, je malinká, nepřekáží mi.
Když jsem ji dokonce nechala u mámy a jela na studentský byt bez ní (teď si ji vozím), hrozně mi ten "živý plyšák" v posteli chyběl.
Vždycky spávala spíš u hlavy, teď si našla novou polohu: celá se schová pod peřinu a přes noc několikrát zanoruje.
|
birma
Člen |
# Zasláno: 21 Lis 2013 23:55
- Nahlásit
krisikowa
jo, trvalo mi několik měsíců, než se to naučil
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 22 Lis 2013 04:39
- Nahlásit
krisikowa
já už ne, ale poctivě musim přiznat, že tři psi jsou mnohem lepší než jedno dítě
Ještě byl dost nepraktickej v posteli pitbul, protože docela překážel a nešel skopnout
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 22 Lis 2013 06:45
- Nahlásit
kachna_
protože docela překážel a nešel skopnout
tendle problem mam s timikem
jinak ja nechavam oba taky spat, kdyz fena hara tak uz mam takovy horsi haraci prosteradlo. Driv spavala u hlavy, stocena do klubicka a davala si cumak me na hlavu nebo za krk, ted co spime v jine mistnosti, tak byva u noh
|
birma
Člen |
# Zasláno: 22 Lis 2013 09:03
- Nahlásit
kachna_
Ještě byl dost nepraktickej v posteli pitbul, protože docela překážel a nešel skopnout
mělas pořídit větší postel a ne zkopávat chudáka pita
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 22 Lis 2013 09:26
- Nahlásit
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 22 Lis 2013 09:58
- Nahlásit
cernej caj
tak to je přesný
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 22 Lis 2013 10:00
- Nahlásit
Můj pes dokáže "chodit" po zádech .
Když leží s nohama nahóře a příjde mu, že je odemně daleko,
začne se takovým zvláštním způsobem vrtět, až se doplazí až na mojí půlku postele
|
krisikowa
Člen |
# Zasláno: 22 Lis 2013 12:07
- Nahlásit
kachna_
tři psi jsou mnohem lepší než jedno dítě
S tím souhlasím, já jednou pro něco jela psovi do zverimexu a ti fakani tam tak řvali, že jsem si řekla, že si radši pořídím dalšího psa.
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 22 Lis 2013 18:37
- Nahlásit
cernej caj
ten borec na tom obrázku stihl vlézt do postele a pak se vrátil a měl obsazeno, ale já to ani nestihnu tam vlézt, protože když řeknu, že jdem nahoru spát, tak ty dvě cácory letí rychle napřed a naskáčou do postele, roztáhnou se všude a smějí se mi do xichtíku, že si nemám kam lehnout. Kdysi jsem "zkoušela" lehnout si na zem vedle postele v domnění, že jim to dojde, no nedošlo...
Musím se mezi ně kolikrát soukat jako žížala a ony neuhnou ani o centimetr.
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 22 Lis 2013 20:22
- Nahlásit
krisikowa
fakani tam tak řvali
já myslela, co do roztahování se v posteli. Zlatej pitbul
|
Dáška
Člen |
# Zasláno: 28 Lis 2013 12:11
- Nahlásit
Už ne, máme ložnici v patře, jeden pes nesmí na schody kvůli plotýnkám a smrdí, druhej je skoro slepej, taky schody nedá no a třetí, když bysme ji ji tam vzali, bude machrovat na ty dva chudáky, takže smůla. Sem to ale kynolog
Jinak předchozích mnoho let v posteli spali, ale odvykli si hned a bez problémů.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2013 09:21
- Nahlásit
Eninka
to je jasný, potřebuješ větší postel
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2013 16:44 - Změnil/a: Eninka
- Nahlásit