| Autor |
Zpráva |
Kimi
Člen |
# Zasláno: 10 Lis 2013 15:59
- Nahlásit
Dobrý den,
mám 6-ti měsíční štěně jezevčíka. První měsíc jsem s ním byla doma a postupně ho začala navykat na to, aby vydržel sám doma když jsme s přítelem v práci. Zvládal to dobře, nekňučel a doma nic neničil. Teď nám ale opravovali štít domu a sousedka říkala že celý dny doma kňučí a vyje. Přisuzovala jsem to hluku dělníků ale i teď když už nepracují pes sám doma vyje. Dříve to ale nedělal a je mi divné že po 3 měsících kdy to bylo v pořádku se najednou jeho chování změnilo. Ale když jsem v bytě s ním a on je v druhé místnosti tak nekňučí ale jakmile zabouchnu dveře a jdu pryč tak začne vít. Vyroste z toho? Poraďte prosím jak ho naučit aby nekňučel a nevyl jako dřív. Jsem z toho už zoufalá.
Děkuji.
|
birma
Člen |
# Zasláno: 11 Lis 2013 09:11
- Nahlásit
Je možné, že mu vadili ti dělníci a pak se z toho vytí stal zlozvyk. Učila bych ho to znovu po chvilkách, jako zezačátku
|
Kimi
Člen |
# Zasláno: 11 Lis 2013 12:47
- Nahlásit
asi budu muset, teď o víkendu jsem to s ním trénovala a kdykoliv jsem dělala že jsu pryč tak po chvilce začal výt. ale když jsem s ním v bytě ale jen v jiné místnosti tak to nevadí. Achjo a to jsme to tak krásně zvládali asi ho ti dělníci vylekali a teď se bojí
|
birma
Člen |
# Zasláno: 11 Lis 2013 13:00
- Nahlásit
Kimi
tak se hlavně nevracej, když vyje, vždycky počkej aspoň na pikosekundu ticha!
|
Kimi
Člen |
# Zasláno: 11 Lis 2013 13:09
- Nahlásit
já doufám že to bude zase v pořádku, chce to asi čas aby se uklidnil po těch dělnících. už kvůli sousedům je mi to nepříjemné a hlavně aji kvůli němu. asi se bojí ale nevím čeho teď...
|