Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Výchova a výcvik / Psí hotel Ostrava - Svinov
Autor Zpráva
reezi
Člen
# Zasláno: 19 Zář 2013 11:23
- Nahlásit

Dobrý den, máte někdo zkušenosti s psím hotelem v ZKO Ostrava - Svinov? Tenhle mám nejblíž a i cenově vychází nejlíp. Ale nevím, jaké to tam je. Bohužel mi asi nezbyde jiná možnost, než dávat psa několikrát v měsíci na hlídání v době, kdy mám ranní směny. Nechci ji dát někde, kde bude uvázaná u boudy. Případně poradíte nějakou jinou formu občasného hlídání, která mě nebude stát 3000 měsíčně? Jen Ostrava. Díky za každou odpověď

Monty
Člen
# Zasláno: 19 Zář 2013 11:37
- Nahlásit

reezi
Kamarádka měla psíka u hlídaní u Wami a druhá u Magdy, tady jsou stránky http://www.koira.cz/hotel-pro-psy.php jedná se ale o Bohuslavice u Hlučína, ale není to od Ostravy daleko a o psa se vám tam fakt postarají

reezi
Člen
# Zasláno: 19 Zář 2013 11:57
- Nahlásit

Bohuslavice u Hlučína jsou pro mě bohužel daleko. Kdyby se jednalo o jednorázové hlídání např. při dovolené, budiž, já ale potřebuju cca jednou týdně psa někým hlídat, už to něco stojí plus cesta mimo Ostravu. Jinak to vypadá moc hezky, to hlídání

hanitchka
Člen
# Zasláno: 19 Zář 2013 12:06
- Nahlásit

Nebylo by lepší přes inzerci najít "brigádníka"? Nevím, jak velkej pes to je a jaký má nároky, ale třeba tady v Brně má kamarádka danej inzerát, že nabízí hlídání, má spoustu referencí a pejsci se jí jen hrnou, na den, dva i na měsíc (dlouhodobá služebka).

reezi
Člen
# Zasláno: 19 Zář 2013 12:10
- Nahlásit

Nad brigádníkem jsem už taky uvažovala, ale brigádníkovi musíš zaplatit minimálně 50 kč/hod - při cca 6ti hodinách hlídání ti to hodí 300 kč, hotel stojí 130. nebo znáš někoho, kdo pohlídá psa za menší peníz?

hanitchka
Člen
# Zasláno: 19 Zář 2013 12:20
- Nahlásit

No to rozhodně! Zrovna jsem volala kamošce, kolik si bere - cenu odvozuje od ceny hotelů, který jsou v Brně tady za 150/den, takže ona hlídá za 100-120/den. Dokonce při dlouhodobé spolupráci (má taky hafinu jednou týdně jen přes den /ne noc/ a bere 80kč) Já bych asi dala nabídku na net, nasadila si svou cenu a ber to tak, že 50/hod máš za práci, ale tohle je pro pejskaře radost .

reezi
Člen
# Zasláno: 19 Zář 2013 12:24
- Nahlásit

Tak to je parád, škoda že nebydlím v Brně. Zkusím to tak udělat, nicméně první hlídání potřebuju už zítra, tak ten hotel aspoň zkusíme a uvidíme, co pak. ale docela mám z toho strach

hanitchka
Člen
# Zasláno: 19 Zář 2013 12:28
- Nahlásit

Jako výběr bych určitě neuspěchala, chtěj reference, jděte ven, zjisti, jak se psem pracuje, není jednoduchý najít někoho, komu věříš i přes zavřený dveře. Ale rozhodně je mi to osobním přístupem sympatičtější než hotely.
Tak držím palce ;)

reezi
Člen
# Zasláno: 19 Zář 2013 12:32
- Nahlásit

To ano... Však já mám z toho taky docela hrůzu, že se mi pes vrátí totálně vystresovaný... Ale fakt to musím řešit, jinak nás sousedi za to štěkání v půl šesté ráno asi zadáví. Snad se někdo najde, díky moc

zbrnd
Člen
# Zasláno: 19 Zář 2013 12:56
- Nahlásit

Nechceš dát psa k boudě do psíhop hotelu a dáš ho raději někomu, kdo se ozve na inzerát? Pokud ano, vyřiď prosím svému psu mou gratulaci.

lamalucni
Člen
# Zasláno: 19 Zář 2013 13:05
- Nahlásit

zbrnd
Nechceš dát psa k boudě do psíhop hotelu

Cca šest dní v měsíci jsou naši psi na hlídání v hotelu. Žádné boudy, ale volný pohyb po baráku se zahrádkou, řádění s psíma kámošema, procházky atd., prostě rodinný přístup. Psiska se tam vždycky děsně těší a večer skoro nechtějí odejít...

Ale souhlasím, chce to reference. My měli tu výhodu, že jsme majitelku hotelu osobně znali už dlouho předtím, než si ten hotel vůbec založila

reezi
Člen
# Zasláno: 19 Zář 2013 13:05 - Změnil/a: reezi
- Nahlásit

zbrnd

Hele, já nevím, jaký ten hotel bude. když najdu šikovného brigádníka, ke kterému budu mít důvěru, ať psa klidně pohlídá on. Když toho člověka uvidím a nebude se mi líbit, pošlu ho klidně do háje. Prostě hledám co nejlepší řešení. Já jsem brigádně hlídala děcka doma i v dětském koutku a to byla daleko větší zodpovědnost než hlídat psa. jak se to teda dělá, když potřebuješ psa někam upíchnout a žádní kamarádi nemůžou? Když jsi tak chytrý, poraď prosím.

hanitchka
Člen
# Zasláno: 19 Zář 2013 13:19
- Nahlásit

zbrnd
Proč mám pocit, že všechny tvý příspěvky jsou akorát útočný a bez náznaku řešení nebo odpovědi na položenou otázku. Nechápu, kde bereš jistotu, že v hotelu se pes bude mít líp. Ať hotel nebo jednotlivec, rozhodující jsou přece reference.

lamalucni
Člen
# Zasláno: 19 Zář 2013 13:41
- Nahlásit

hanitchka
Prosím tě, Psíčka neřeš. On tu patří k místnímu folklóru - vždycky dostane ban, pak nějakou dobu není a pak se vynoří s novým nickem. Občas má velmi rozumné názory a občas je úplně mimo - největší problém je rozpoznat, který případ je který Ale i přesto jsou s ním velmi zajímavé diskuze.

hanitchka
Člen
# Zasláno: 19 Zář 2013 13:47
- Nahlásit

lamalucni
Díky za info Čtením diskuzí s ním mi zkracuje život hned dvakrát - jednou, když je čtu a podruhé, jak se někdy rozčílím Ale když je všude, nejde se tomu vyhnout

Eninka
Člen
# Zasláno: 19 Zář 2013 17:16
- Nahlásit

lamalucni

největší problém je rozpoznat, který případ je který

Terri
Člen
# Zasláno: 19 Zář 2013 19:59
- Nahlásit

reezi
Kdybych chtěla dát psa do hotelu, tak se tam zajedu třeba předem podívat..

zbrnd
Člen
# Zasláno: 19 Zář 2013 20:54
- Nahlásit

Lamalucni:
vsak ja netvrdil, ze kazdej hotel je pes u boudy, ale zrovna ve svinove je to spise o tom, ze je to neni zadny Hilton pro pejsky, aspon co se rikalo, ale zas pokud se nepletu, tak nemusis mit strach o tom, ze by tam psovi delali prikori.

No a na zadavatelce me prekvapilo, ze nechce dat psa k boude, ale da ho teoreticky nekomu na inzerat.

zbrnd
Člen
# Zasláno: 19 Zář 2013 20:59 - Změnil/a: zbrnd
- Nahlásit

hanitchka
Proč mám pocit, že všechny tvý příspěvky jsou akorát útočný a bez náznaku řešení nebo odpovědi na položenou otázku. Nechápu, kde bereš jistotu, že v hotelu se pes bude mít líp. Ať hotel nebo jednotlivec, rozhodující jsou přece reference.
Opravdu netuším, proč máš takový nebo makový pocit.
Měl bych? Na základě čeho?
Kde jsi vyčetla, že mám jistotu, že pes se bude mít lépe v hotelu?
To jsem někde psal? Nebo jak jsi na to došla?

Když jsou podle tebe nejdůležitější ty reference, proc naopak té zadavatelce doporučuješ najiti brigádníka přes inzerci? A u něj si ty reference zjistí asi jak?

zbrnd
Člen
# Zasláno: 19 Zář 2013 21:03
- Nahlásit

lamalucni
Občas má velmi rozumné názory a občas je úplně mimo - největší problém je rozpoznat, který případ je který
Z cehoz logicky usuzuji, ze jsi na tom stejne, kdyz ti to dela problem rozeznat?

a pak se vynoří s novým nickem.
A ty by jsi předpokládala, že s nickem stejným?
tak to bys mozna mohla probrat s Waldou, ten to tak zjevne predpoklada uz delsi dobu.

zbrnd
Člen
# Zasláno: 19 Zář 2013 21:05
- Nahlásit

hanitchka
Díky za info Čtením diskuzí s ním mi zkracuje život hned dvakrát - jednou, když je čtu a podruhé, jak se někdy rozčílím Ale když je všude, nejde se tomu vyhnout
Mozna ... zkus se zajit uklidnit na facebook.

zbrnd
Člen
# Zasláno: 19 Zář 2013 21:12
- Nahlásit

Reezi: nevím jak nyní, ale ve Svinově to nebýval žádný luxus.
Zase na straně druhý jsi mohla být v klidu, že večer při převzetí nezjistíš, že je pes na veterině, protože jak lítal po peřinkách v děcáku, ten druhej co tu byl na hlídání mu ukousnul nožičku například. Prostě nehody z nezodpovědnosti a blbosti provozovatelů se tam na rozdíl od jiných zařízení neděly...nebo aspoň o nich nevím.

Terri
Člen
# Zasláno: 20 Zář 2013 21:05
- Nahlásit

nevím jak nyní, ale ve Svinově to nebýval žádný luxus.
Zase na straně druhý jsi mohla být v klidu, že večer při převzetí nezjistíš, že je pes na veterině, protože jak lítal po peřinkách v děcáku, ten druhej co tu byl na hlídání mu ukousnul nožičku například. Prostě nehody z nezodpovědnosti a blbosti provozovatelů se tam na rozdíl od jiných zařízení neděly...nebo aspoň o nich nevím.

asi tak..
No ale to už nám možná nyní řekne reezi..

Nevím jak hotel v Bohuslavicích, ale Magdin přístup ke psům se mi líbil.

ssshhhhh
Člen
# Zasláno: 20 Zář 2013 23:54
- Nahlásit

zbrnd
Zase na straně druhý jsi mohla být v klidu, že večer při převzetí nezjistíš, že je pes na veterině, protože jak lítal po peřinkách v děcáku, ten druhej co tu byl na hlídání mu ukousnul nožičku například. Prostě nehody z nezodpovědnosti a blbosti provozovatelů se tam na rozdíl od jiných zařízení neděly...nebo aspoň o nich nevím
jj. Tak tak. I o takových co luxus v domácím prostředí krásného rodinného zázemí nepřežili slýchám. Známá taky dala pudlíka do takového "děcáku" a jiný spolunocležník ho roztrhal.

dokec
Člen
# Zasláno: 13 Led 2015 22:21
- Nahlásit

TO hlídání je cenově dost podobné prakticky asi všude , hledej buď mezi studenty (risk) nebo to zkousni

Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání