| Autor |
Zpráva |
MisaP
Člen |
# Zasláno: 12 Srp 2013 14:47
- Nahlásit
Ahojte,
chcela som sa opytat, najde sa tu niekto, kto sa aktivne venuje retriever sportu a working testom? Bol by ochotny sprostredkovat dojmy, skusenosti atd?
Mam zlateho retrievra, zapaleneho aportera, bohuzial bez PP, takze predpokladam, ze pre neho je svet WT asi zatvoreny /nevezmu nas ani na trening? - na zahranicnych strankach som si vsimla, ze organizuju aj kurzy pre krizencov/.
Dalsieho psa by som uz ale chcela s PP a idealne goldena z trialovej linie, pocitam s tym, ze budem asi musiet hladat v zahranici. Najde sa tu niekto, kto by bol ochotny nasmerovat ma, podelit sa o nazory? Dakujem pekne
|
Fresh
Člen |
# Zasláno: 12 Srp 2013 20:11
- Nahlásit
Zdravim,
jsem uz nekolik let ve vyboru RS CZ jako hlavni trener a podilim se na organizaci WT a treninku, takze cokoliv budete potrebovat vedet, klidne se ptejte
Bohuzel je to presne tak, jak rikate, WTcka jsou pouze pro psy s PP Stejne tak to u nas funguje na oficialnich trenincich RS CZ. Mate pravdu, ze v zahranici (v Rakousku) to zacali organizovat i pro psy bez PP, jak treninky, tak snad dokonce uz i nejakou soutez.
S trialovym goldenem mate pravdu, to u nas zatim nikdo nechova. Labiky tady zatim odchovaly dve chovky, v jedne byly dva vrhy, my jsme ted meli prvni. Ten vyber u goldenu je trosku slozitejsi, neni jich tolik jako labiku, ale kdyz budete potrebovat, tak se ozvete, zkusime se po necem podivat. Muzete klidne i na mail martin.incedi@retrieversport.cz.
Hezky vecer
Martin Incedi
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 14 Srp 2013 22:19
- Nahlásit
Ahoj,
zaujali mě ty trialový goldeni! mohli byste mi prosím dát odkaz na nějakou chovku, co je chová? Nebo prostě na nějaké stránky, chtěla bych si o nich něco přečíst. Také o retriever sportu v češtině. Díky moc!
|
Kolemjdouci2
Člen |
# Zasláno: 15 Srp 2013 08:08
- Nahlásit
zuzanarosakova
stran trialových goldenů: něco málo je třeba tady
a tady
Retriever sport
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 15 Srp 2013 12:54
- Nahlásit
Kolemjdouci2
diky
|
zbrnd
Člen |
# Zasláno: 21 Srp 2013 21:21
- Nahlásit
a idealne goldena z trialovej linie,
Záleží, jaká je Vaše představa o jeho ovladatelnosti.
Jestli preferujete klasickou dvou či tříkanálovou soupravu ři raději přímo satelitní GPS navigaci?
|
zbrnd
Člen |
# Zasláno: 21 Srp 2013 21:29
- Nahlásit
S trialovym goldenem mate pravdu, to u nas zatim nikdo nechova
No jo jsme po zadu.
Tuhle jsem se snažil dopídit na choVNÉ stanice specializující se na tartový a ipový vovčáky a taky kde nic tu nic ....
|