Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Výchova a výcvik / Prosím o radu
Autor Zpráva
michaelanovakova90
Člen
# Zasláno: 8 Čec 2013 13:58 - Změnil/a: michaelanovakova90
- Nahlásit

Dobrý den,chtěla bych se na vás obrátit s prosbou o radu. Moje kamarádka,si bude brát 4letou Stafordku Besinku,Její majitelka jí dáva z neznámích duvodu pryč,ale tvrdí jak je velmi hodná,přítulná k dětem,hodící se do bytu a poslouchá. Kamarádka kdysi měla dobrmana,ale jeho výchovu nezvládla,pes byl velmi dominantní a nekolikrát jí pokousal,neustále snim chodila na cvičák a neustále kontaktovala velmi dobrého doktora přes výchovu psu,nikdo ji nedokázal, poradit,ZVláštní ovšem bylo že byl zlí jen na ní,ostatní miloval. Pak vychovala Pittbulla který zemřel na nador v bříšku v osmi letech,poslouchal nikdy nebyl zlý ani dominantní...ted si chce pořídit stafordku. Čas na ní mít bude,ale má strach,jak je pes vychovaný a zda-li by jí nemohl zase pokousat,nebo zda-li naní jakošto na cizí osobu nebude vyjíždet či ji napadat.Neví jak se k němu má chovat,protože už jeto dospělí pes. Nedokažu jí poradit,tak jsem si řekla že bych se měla zeptat někoho zkušeného. Mohli by jste mi poradit,co by měla dělat a čemu by se měla vyvarovat?Jak by se měla k pejskovi chovat? Než si na ní pejsek zvykne? A co pak?Předem děkuji muj email je miskinss@seznam.cz s POzdravem Novákova

VPK40
Člen
# Zasláno: 16 Čec 2013 13:12
- Nahlásit

Nemusím být zkušený na to, abych "kamarádce" doporučil aby si koupila rybičky.
Pokud to píšete za sebe a schováváte se za kamarádku, je to ubohost.
Pokud ne, je to taky ubohost. Nechápu proč dospělého psa, když už jednoho zmršila tak, že ji kousal.
Vlastně nechápu proč psa vůbec, když otázku jestli ho opravdu chci řešíte na nějakém internetovém fóru.

Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání