| Autor |
Zpráva |
Anonymní
|
# Zasláno: 24 Zář 2005 08:14
- Nahlásit
Co mam dělat mám labradorského retrívra a když vyleze ven první co ho zajímá je moč pak ji cedí přws zuby a mlaska co stím poradíte
|
Anonymní
|
# Zasláno: 24 Zář 2005 08:24
- Nahlásit
to bude asi tim ze v okoli nekde beha harava fena
|
*sara*.
|
# Zasláno: 24 Zář 2005 08:35
- Nahlásit
Náš tohle dělá taky, cvaká zubama a mlaská. Je to normální, cítí fenky.
|
pigie
Člen |
# Zasláno: 24 Zář 2005 08:55
- Nahlásit
Vyborna situacia, kedy si cvicit odvolacku
|
haha
|
# Zasláno: 24 Zář 2005 09:51
- Nahlásit
to dělaj mí spi taky zabohnou se čumákem, roztáhnou blány a nechtěj se hnout, jo to je holt příroda
|
pigie
Člen |
# Zasláno: 24 Zář 2005 11:06
- Nahlásit
haha
vidis a tuto svojho psa bez problemov odvolam, sice si este posledny krat cuchne ale ide.... Nechapem tomu
|
haha
|
# Zasláno: 24 Zář 2005 11:37
- Nahlásit
pigie
každej pes není stejnej,měla jsem psa kterej se vůbec nevšímal hárajících fen i když se mu procházely přímo pod čenichem.já je taky odvolám ale někdy se fakt s tím čůráním nechtěj rozloučit, asi ta holka hezky voněla zajímaví je že kde se zabodne jeden tak ne vždy tam čichá druhej každej má asi jinej vkus
|
pigie
Člen |
# Zasláno: 24 Zář 2005 12:33
- Nahlásit
haha
Aj ja si myslim, ze to bude v tom, lebo pes jednu fenku len skakat na nu a skakat a druhej si nevsimne...
|
sara03
|
# Zasláno: 24 Zář 2005 13:13
- Nahlásit
Ahojky .
To platí i obrácně.Naše pesa,když hárá tak má vybrané mládence,na které si museme dát pozor.Hrozně se ji líbí a nechala by je.Jsou ale i hafové/když se k naší můře přiblíží v jejich dnech/,které by je sežrala.
A taky,když najde SMS od svého oblíbence,tak je pak jak cvok.Kouká,jestli není náhodou na blízku,protože je zpráva čerstvá.
|