| Autor |
Zpráva |
melzerin
Člen |
# Zasláno: 7 Bře 2013 15:54
- Nahlásit
Zdravím, máte někdo zkušenost s výrobkem Relaxis? Mám 2 letého kavalírka a je abnormálně bojácný. Největší problém je v tom, že nevěří lidem, největší problém je s návštěvami - to se přestane hýbat, jen těžce dýchá, zarudnou mu oči a já se jen bojím, aby ho každou chvíli nekleplo. VET mi doporučil relaxis, ale nemůžu se zbavit dojmu, že je to jen nějáký oblbovák??? Moc děkuji za jakoukoliv odpověď.
|
Mel
Člen |
# Zasláno: 9 Bře 2013 08:17
- Nahlásit
melzerin
my jsme relaxis zkoušeli na silvestra na feně, která se bojí rachejtlí a petard. Je to čistě přírodní, právěže žádný oblbovák to není, ale taky od toho nečekej zázraky - jak řekla známá na veterině - je to taková ta poslední pomoc, aby pes nedostal infarkt. A já musím říct, že jsme nečekali téměř nic a byli jsme příjemně přikvapení. Sice se bála, ale bylo to mnohem lepší než za normálních okolností.
|
wami
Člen |
# Zasláno: 9 Bře 2013 11:03
- Nahlásit
melzerin
relaxis může pomoct, taky mám dobrou zkušenost, rovněž na silvestra a taky to bylo mnohem lepší...
nevím ale, jak s dlouhodobým podáváním... u jedné "řešící" fenky dlouhodobě podávám bylinky StayCool od Phytovetu, a řekla bych, že výsledky i když nejsou nijak extrémní, tak patrné zlepšení tam je...
http://www.phytovet.cz/cz/detail/1-phytovet-stay-c ool/4.html
|
corgi
Člen |
# Zasláno: 9 Bře 2013 12:49
- Nahlásit
wami
Můžu se zeptat, proč dáváš Stay Cool a ne Cool Down? Jinak řečeno proč pro koně a ne psí? Složení je jiné...
|
brita_472
Člen |
# Zasláno: 9 Bře 2013 13:55
- Nahlásit
si to pro kone zabira vic :P patrne zlepseni - cubka je jak zdechla ;) j/k
|
wami
Člen |
# Zasláno: 9 Bře 2013 20:15
- Nahlásit
corgi
kupovala jsem ho tak 4 roky zpátky, a zcela prakticky jsem tehdy zvolila koňský kvůli ceně, matně se pamatuju, že složení se lišilo o cca jednu bylinku? při přepočítaném dávkování nám to vydrželo na ty 4 roky
Je pravda, že pak už jsem se na to znovu nekoukala (ani teď), teď se složení bylinek liší, takže asi ano, asi by byla lepší ta psí varianta...
|
Honzík
Člen |
# Zasláno: 9 Bře 2013 22:06
- Nahlásit
A co zkusit vybrat z
http://www.bachovaterapie.cz/BT-pro-zvirata.php ,
nám správný výběr pomohl na psíka, co byl "agresivní" na jiné ... třeba by to taky fungovalo
|
corgi
Člen |
# Zasláno: 9 Bře 2013 22:18
- Nahlásit
Když jde o problém vevnitř, v místnosti, zkusila bych i DAP. No a jinak moje oblíbená protistresová vestička, ale na tu tady moc lidí nevěří - ještě míň než na Bachovky
|
Honzík
Člen |
# Zasláno: 9 Bře 2013 22:29
- Nahlásit
No jo, ono je to těžký, nakonec zjistíme, že to v dané situaci, protože už to tak nějak čekáme, na pejska sami přenášíme ...
Ale já věřím, že "recept" je téměř na každého, jen ho najít
|
lamalucni
Člen |
# Zasláno: 9 Bře 2013 22:29
- Nahlásit
corgi
Co je DAP?
Jinak věřím, že vestička funguje hodně, používá se s úspěchem i u lidí-autistů.
|
corgi
Člen |
# Zasláno: 10 Bře 2013 08:00
- Nahlásit
lamalucni
Co je DAP?
http://www.vet-feromony.cz/Co_je_to_DAP.html
Doporučovali mi to tu někteří na tu bouřku, ale já mám psa venku, takže to nejde. Už se dělají i nějaké protistresové feromonové obojky, ale já pořídila tu vestičku, v nouzi kápnu pohotovostní Bachovky, v období bouřek dávám ten Phytovet a jsme celkem v klidu. Jen před Silvestrem se mi zdálo, jako by ten Phytovet na nás měl paradoxní účinky - fena blbla ještě víc než normálně
|