Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Výchova a výcvik / Problém s ostatními pejsky
Autor Zpráva
wolum3
Člen
# Zasláno: 21 Úno 2013 02:55
- Nahlásit

Dobrý den,

mám dotaz ohledně mého Jack russel teriéra Hookyho.
Abych začal od začátku nejdříve jsme si pořídili JRT Dextera a asi o měsíc později jsme mu do rodiny pořídili kamaráda Hookyho.
Mezi těmito dvěma pejsky se urodilo pouto a nedají jeden na druhého dopustit (jednou mi nějaký bultík chtěl očuchat hookyho a ten se bál a tak ho bultík zahnal do rohu kde se krčil a kňoural no a Dexter na toho bultíka skákal [jen ho packama odstrkával] a štěkal na něj dokud sem k nim nedorazil) takže mezi nimi si myslím je dost silne pouto. Dokonce fenku voříška kterou vlastní rodiče přítelkyně se kterými jsme chvíli bydleli v pohode snese. Ale jak mile jdeme na procházku nebo jen venčit před bytovku (je tam velký plac kde se scházejí pejskaři) tak nastane problém. Dexter se jde přivítat s kamarady a je zle Hooky začne štěkat a vrčet na všechny kteří se k němu přiblíží nebo na ty se kterými si hraje Dexter. Někdy jsou chvilky kdy přestane štěkat a začne se se všema honit ikdyž s větším odstupem a když se k němu přímo rozeběhne začne nanovo. Dříve se převalil na záda nechal se očuchat a pak utekl k mě ale teď je dosti agresivni .Vždy jsem se snažil nechat ho očuchat každého pejska ale on jen začal tahnou na vodítku do nejdále od ostatních pejsků. Myslel jsem si že by to mohlo být tím že žárlí na Dextera jako že "on je jen můj tak mi od ně běžte!" ale tím to asi nebude. Přemýšlel jsem že mu koupím košík a prostě ho nechám behat mezi ostatními a třeba by si zvyknul kdyby viděl že k němu přijde pejsek očuchá ho a pujde pryč. Co myslíte ? Děkuji za všechny rady a odpovědi Jarouš

Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání