| Autor |
Zpráva |
Anonymní
|
# Zasláno: 22 Zář 2005 08:33
- Nahlásit
Ahoj všem,
děkuji Vám všem za Vaše nazóry jak naší 4 měsíční RTW štěkat. Všichni jste mě utvrdili v mém názoru a doufám, že až to dám přečíst jejímu druhému páníčkovi, tak to konečně pochopí a přestane po ní chtít zázraky. Ona není náš první pes, ještě máme jednu fenu, ale labradora což rozhodně není hlídací pes, což její pán taky nikdy nepochopí a je zděšenej toho, že se od ní malá RTW bude špatně učit a hlídat také nebude. To že je to naprosto jiné plemeno a musí se na něj úplně jinak tak v tom je také jeho mozek zabedněný, ale jinak hafany má rád a umí je cvičit skvěle. Lásky se jí dostává dost, to si zase nemyslete, že je celý dny jen zavřená a nepohlazená, to určitě ne. Jenže ne všichni lidi, jsou té slušnosti se zeptat zda si mohou štěně pohladit .
|
pigie
Člen |
# Zasláno: 22 Zář 2005 09:16
- Nahlásit
O tej slusnosti, ja som vcera vynadala skupinke mladych frackov, co sa rozbehli oproti mojmu psovi, jeeee ten je krasny. Tak som ich uzemnila, ze az. Je to fakt strasne, ale mam pocit, ze tie mensie deti su lepsie vychovane ako tie odrastenejsie. Tie male sa ma spytaju, kdezto tie velke rovno idu hladkat a Hugo ich prave preto nema moc v laske, ze byvaju v skupinach, kricia jeden cez druheho a tak. Vrazidila by som. Ak sa niekto spyta, nikdy som nepovedala nie. Ale rozhodla som sa zvrzat kazdeho kto tak urobi bez opytania, ci bude mat 6 alebo 66!
|
Pupy
Člen |
# Zasláno: 22 Zář 2005 17:01
- Nahlásit
pigie
Mě se stávalo to samé, když byla pupyna malá tak k nám vždy přišla jedna holka a začala si sní hrát a dávat ji poveli. Já sem čuměla jak si to muže dovolit a řekla jí at si tohle příště nědovoluje...od té doby se mě zeptala jestli si jí muže pohladit.
|