| Autor |
Zpráva |
sarula
Člen |
# Zasláno: 21 Zář 2005 12:45
- Nahlásit
Ahoj lidi,brzo půjdu na výstavu se svým ročním pejskem a zanedbala jsem ukazování zoubků.Začali jsme trénovat a celkem pokročili že mu nedělá takový problém odhrnutí pysků a podívání na zuby,ale trabl mám v tom že by měl umět nechat si otevřít tlamu a nechat to zkouknout i zevnitř.Nemáte nějaký fígl jak na něj?Hodně odměnuji,to by se jinak neobtěžoval vůbec,ale vidím že je mu to dost nepříjemné.Díky za pomoc ahojky
|
haha
|
# Zasláno: 21 Zář 2005 14:00
- Nahlásit
mí psi si nechají ode mě otevřít tlamu bez jakéhokoliv odporu ale horší je když jim jí chce otevřít někdo cizí , třeba veterinář, to se mi naučit nepodařilo a asi ani nikdy nepodaří,ale pokavaď tvůj pes snese dotyk cizího člověka , což mí nesnesou ,tak by to snad po náležitém odměnění pejska mělo jít
|
zuzka
Člen |
# Zasláno: 21 Zář 2005 14:03
- Nahlásit
Naší pesině to taky příjemné není, ale přetrpí to.
Takže měsíc před výstavou si u nás každá návštěva prohlížela zuby
|
pigie
Člen |
# Zasláno: 21 Zář 2005 15:50
- Nahlásit
sarula
Ja som Huga ucila uz od mala povel zuby. Mam pocit, ze si ich necha prezriet hocikym, ale radsej ich mu ukazujem ja. Je kludny a nemam pocit, ze by ho to obmedzovalo, islo to povedl, poodhrnut pysky, pamlsok a blaznenie. Ale podotykam, bolo to ucene od mala maleho, takze teraz uz len sklizime ovoce Staci sa pozriet na zuby a to je vsetko, len obcas sa po mne pozrie, a nic za to nebude?
|