Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Výchova a výcvik / Seznámení s novým členem rodiny
Autor Zpráva
Rendulka
Člen
# Zasláno: 16 Zář 2005 17:01
- Nahlásit

Potřebuji poradit jak mám seznámit moje dva pejsky(jorkšír a maltézák) s naším novým členem rodiny a to s papouškem senegalským.Neustále na papouška doráží,nemohu ho nechat proletět,chytají ho.Prosím o radu.

pigie
Člen
# Zasláno: 16 Zář 2005 17:32 - Změnil/a: pigie
- Nahlásit

Nam k 14 rocnej korele pribudol 2 mesacny fundlak. Najprv si ju nevsimal, klietka bola dost vysoko, neskor asi v 4 mesiacoch si ju vsimat zacal. Tiez ju mal tendencie nahanat. Riesili sme to tak, ze sme ju dali nizsie aby si ju mohol ocuchat a chvalili sme ho, ak ju napr. neolizoval, alebo nezacal nahanat. Mal ju velmi rad. Opustila nas v maji tohto roku , ked mal Hugo 10 mesiacov. Ona ho vsak nikdy nezacala mat rada Podotykam, ze ju nezabil, proste uz bola stara, 14 rokov sme ju mali my a to sme ju vonku odchytili, takze len Boh vie, kolko naozaj tych rokov mala.

Pupy
Člen
# Zasláno: 16 Zář 2005 22:22
- Nahlásit

pigie
Ta fotka je fekt skvělá

Rendulka
Člen
# Zasláno: 18 Zář 2005 11:14
- Nahlásit

Děkuji za radu,začala jsem také dávat Ferdu s klecí na zem,aby si ho psí holky mohly očuchat.Ta fotka je fakt skvělá,doufám,že i já jednou budu moc takovou fotku udělat.Jěště jednou dík.

haha
# Zasláno: 18 Zář 2005 20:25
- Nahlásit

když jsem byla malá měla jsem andulku náš pes jí několik měsíců snášel bez problémů a jednou udělal chňap a bylo po andulce, později mě bígl sežral živýho křečka , byla to rychlost jen to křuplo , tak s tim seznamovánim moc nevim

Anonymní
# Zasláno: 18 Zář 2005 23:49
- Nahlásit

haha

Ono to podla mna zalezi od typu psa. Hugo zive veci nanajvys oslinta a pooblizuje. Ked bol maly dokonca chytil zajaca, co otec vybral koli nemu zo zajacinca a on akonahle zacitil slobodu tak frk. A pes za nim. Ked ho chytil, tak ho len zalahol a lizal a lizal a lizal. Odvtedy vsetko zive olizuje. Aj Loru ked mohol, tak olizoval. Ale nikdy do nej nesiel zubami.

Spriatelovat vsak Loru so psom mojho uja by som sa vsak neodvazila. So stenatom je to ine. Preto som napisala, ze je to ine. Moj pripad bol omnoho jednoduchsi.

pigie
Člen
# Zasláno: 18 Zář 2005 23:50
- Nahlásit

Ten anonym som ja

bord
# Zasláno: 19 Zář 2005 06:10
- Nahlásit

pigie
Taky jsem měla korelu , přesný věk netuším ,ale my ji měli 22 let a celý život okupovala kuchyň na volno,chodila si v klidu po zemi a dokonce ochutnávala psovi z misky,pokud se jí zdálo,že je pes moc blízko tak ho ťafla zobákem a syčela jako had , případně se začala vydávat za orla skalního a mlátila křídlama..zkrátím to - kolikrát by ochranu potřeboval pes.Ale moc záleží na povaze psa ,jestli je to kliďas a myslím , že pokud jde o seznamovaní štěněte tak je to úplně v pohodě ,párkrát dostane klofanec a dá si pozor.

pigie
Člen
# Zasláno: 19 Zář 2005 06:33
- Nahlásit

bord

Ved prave, tu je problem opacny. Psi su na domacej pode, dosiel papagaj.

Rendulka
Ty ich hlavne velmi pozoruj, popripade normalne drz a velmi chval, ked sa chovaju normalne. Budes to mat tazke ale verim tomu, ze to zvladnete

bord
# Zasláno: 19 Zář 2005 07:00
- Nahlásit

pigie

no jó , mě tak uchvátil ten papouch , že jsem to nepřečetla pozorně , je vidět , že jsem dnes po ránu prudce inteligentní to zas bude den , ach jó ...

Rendulka
Člen
# Zasláno: 20 Zář 2005 18:18
- Nahlásit

Pigie
moc děkuji za rady,u nás si začínáme pomalu všichni zvykat a to myslím i mé psí holky.Už tak strašně nevyvádějí když si Ferdu vezmu na rameno,ale do jejich blízkosti si Ferdu neodvážím zatím dát.Vím,že to chce hodně trpělivosti,ale doufám,že se nám to podaří.Jste tady všichni super!

pigie
Člen
# Zasláno: 20 Zář 2005 18:45
- Nahlásit

Rendulka

Drzim palce, hlavne pomaly, aby to neviedlo k tragedii.

Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání