| Autor |
Zpráva |
Garfield
Člen |
# Zasláno: 15 Zář 2005 10:49
- Nahlásit
Snad si ti kompetentní z vás vzpomenou, jak jsem popisovala svůj zážitek s první stopou a Gafovo předpisové zaboření čumáku do země a už si to hrnul zprvu pro paničku, posléze pro předmět doličný. Neběhal s hlavou nahoře, ani si stopu nezkracoval či nenadbíhal, prostě na začátek úplně super. Neomylnej a docela korektní.
Teď?
Sedí nadrženej, natěšenej, nabuzenej až se z kladení vrátím (to je jak vajíček:biglol , ledabyle se nechá pochválit za odložení a vzorné setrvání na místě (jakože to se nepočítá, že to bere samozřejmě a pochvalu si můžu strčit) a pak vyrazí jako býk a letí hlava nehlava po stopě a samozřejmě z té rychlosti občas přejde stopu a pak se vrací. Co s ním? Na vodítku ho musím drasticky brzdit, škrit, dusit, dávit a v podstatě ztrácí vědomí
|
Ghianika
Člen |
# Zasláno: 15 Zář 2005 11:47
- Nahlásit
Garfield
to znám kup si rukavice do posilovny (takový ty hezky vycpaný - takový spálený ruce od vodítka fakt nic moc) a nějaký boty který nekloužou a drrrrrrrrrrž
|
Garfield
Člen |
# Zasláno: 15 Zář 2005 11:50
- Nahlásit
No tak to nebude problém. Jedny rukavice mám už pro jízdu na koni (vždycky z nich vyliju krev) vydesinfikuju puchýře a potrhaný prsty, tak teď je pro jistotu nebudu sundávat vůbec budu v nich i spát.
|
Ghianika
Člen |
# Zasláno: 15 Zář 2005 12:04
- Nahlásit
Garfield
to je nejlepší, nikdy nevíš kdy budeš muset za co tahat...třeba i v noci
|
Eny
Člen |
# Zasláno: 15 Zář 2005 13:35
- Nahlásit
a zkus starší stopy, vetšinou psi zpomalují automaticky, jinak brzdi jen tahem, nikoliv škubáním, ale to určitě víš. Buď ráda, že má chuť, co já bych za to dala, chjo, ta moje jak vidí pole, tak div že se z té chutě celá neosype
|
Kalliope
Člen |
# Zasláno: 15 Zář 2005 14:10
- Nahlásit
jo, vy na tom jste dobře, ale co já s tim mým frackem, předevčírem jsem chtěla začít zkoušet stopy, na cvičáku řekli, že mi s tim pomůžou, ale oni furt nemaj čas......., tak jsem to chtěla zkusit, ten blázen nedává vůbec hlavu dolů ale kouká očima, on snad ani neví k čemu ten čumec má
|
Lenka + T.
|
# Zasláno: 15 Zář 2005 19:56
- Nahlásit
Kámošce, co má taky tak hrozně nadrženou fenku na stopování pomohlo, když jí vodítko protáhla pod přední nohu a brzdila ji spodem. Potom jí ještě radili zkušenější, že má s fenkou i trochu cuknout, že má tak ohromný zájem o stopu, že ji to neuškodí a nějak jí musí vysvětlit, že to není zběsilý běh
|
Azoráček
|
# Zasláno: 15 Zář 2005 20:29
- Nahlásit
Jo tak to máme problém taky, když sem to zkoušela asi před 2 mšsícema poprvé, nebo i dyl to už je, tak sem s tím hned sekla, psa sem nemohla udržet, byl jak nadrženej, táhnul děsně, škrtil se, přední nohy temeř ve vzduchu. Prostě šíílenost!! ted sem to nedávno zkusila zas a psovi to poprvé docela šlo, šel i hezky, ik dyž ho držím temeř za obojek. MNo a jakmile měl jít druhou stopu, už věděl o co jde a zas šílel...dneska se mu teda docela dařilo, ale stejně
|