| Autor |
Zpráva |
kobroor
Člen |
# Zasláno: 31 Říj 2011 09:14
- Nahlásit
Ahoj, chtěla jsem poprosit, jestli máte někdo tip na člověka, který dělá převýchovu nevhodného chování psů v Praze (Pha-východ). Jde mi o výchovu správného psího chování vůči jiným psům, protože ty moje doroty se správně chovat neumí...
Prosím jen oveřené tipy, protože jsem už několik lidí zkusila a nějak jsme se nedobrali výsledku... Díky
|
stetisek123
Člen |
# Zasláno: 31 Říj 2011 09:19
- Nahlásit
kobroor
jednoznačně musíš na Vovčáry
Nikoho jinýho já na převýchovu psa neznám, tohle je prostě Bůch
|
kobroor
Člen |
# Zasláno: 31 Říj 2011 09:23
- Nahlásit
stetisek123
tento zaručený tip si nechám až nakonec
|
stetisek123
Člen |
# Zasláno: 31 Říj 2011 09:27
- Nahlásit
kobroor
Ale vážně, já ti neporadím. Já mám ten názor, že převýchovu si musíš udělat sama, bo pokud se "pokazil" pod tvým vedením, tak se musí "spravit" taky pod tebou. Maximálně můžeš někoho zkušenýho požádat o rady a instrukáže
Dát někomu psa, aby to ho převychoval nepomůže, bo to musíš umět hlavně ty
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 31 Říj 2011 09:31
- Nahlásit
hele tenhle výcvikář, Peter z hafba, mám s ním výborný zkušenosti, ti poradí jak se psem pracovat a jak ho zvládat, můj problém ve kterým jsem se plácala 8 měsíců vyřešil za 1 hodinu.
Opravdu nestačí jen dát někomu psa na převýchovu, to prostě nejde, hlavně se potřebuješ naučit TY, TY svého psa musíš zvládat, k čemu ti je že ho bude zvládat někdo jinej??
Individuálka stojí 350, a podle mě jsou to bezvadně utracený peníze.
Peter
mail : peter@hafbezobav.cz , tel. 603 486 867, společenský výcvik, individuální výcvik, problémoví psi
http://vycvik.hafbezobav.cz/index.php/vycvik/stran ka/17
|
kobroor
Člen |
# Zasláno: 31 Říj 2011 09:37
- Nahlásit
Maximálně můžeš někoho zkušenýho požádat o rady a instrukáže
O to mi taky jde, protože já sama už to víc zlepšit nedokážu. A taky jsou dvě... všechno začlo tím, že byly několikrát napadený, tak jsme se radši psům vyhýbaly a ono to nějak narostlo... vím, že jsem to podělala, ale vrátit to bohužel nejde Není to zas tak hrozný, jakože by psy servaly, ale prostě se neumí chovat normálně, jakože se v klidu s cizím psem očuchají.. ony prostě udělají nálet
|
kobroor
Člen |
# Zasláno: 31 Říj 2011 09:41
- Nahlásit
Grin
Díky za tip, o to mi jde. Nechci holky někam ubytovat a nechat to udělat někoho za sebe. Já se taky potřebuju naučit to zvládat, protože z těch psích setkání jsem už vypsychičená..
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 31 Říj 2011 09:48
- Nahlásit
kobroor
Grin mě předběhla Petera znám z praxe, myslím, že Ti může hodně pomoct. Jen to není asi Praha východ, ale opravdu stojí za to si dojet.
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 31 Říj 2011 10:01
- Nahlásit
PetraK
kobroor
jj já petera navštívila na Petry doporučení a fakt zážitek.
|
Hanca
Člen |
# Zasláno: 31 Říj 2011 12:22
- Nahlásit
http://www.skvelypes.cz/?q=contact na facu tento chlapík z Lysé
|
kobroor
Člen |
# Zasláno: 31 Říj 2011 13:03
- Nahlásit
fakt zážitek
v jakým smyslu?? Já mám taky zážitek s panem Dý, ale moc dobrej teda nebyl...
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 31 Říj 2011 13:14
- Nahlásit
kobroor
Já mám taky zážitek s panem Dý, ale moc dobrej teda nebyl...
ne, myslím, že tady se opravdu nemusíš ničeho bát. Peter se psy pracuje, cvičí. Už jsem to tu zmiňovala, když se ptala Grin, viděla jsem ho mimo jiné v pohodě srovnat RR- čokla jak stodolu, když mi vystartoval po mém psu, viděla jsem psy s potížema, kteří ho, když s nimi pracuje respektují, viděla jsem jak pracuje s lidmi - umí jim vysvětlit CO se má dělat, viděla jsem pokroky lidí, kteří jeli podle toho, co měli dělat. chodila jsem tam kdysi na cvičák a snažila se chodit výhradně k němu, protože tam je, se co naučit. Učí lidi i psy fungovat v realitě, asi takhle bych to shrnula
|
ketty
Člen |
# Zasláno: 31 Říj 2011 13:22
- Nahlásit
O to mi taky jde, protože já sama už to víc zlepšit nedokážu. A taky jsou dvě... všechno začlo tím, že byly několikrát napadený, tak jsme se radši psům vyhýbaly a ono to nějak narostlo... vím, že jsem to podělala, ale vrátit to bohužel nejde Není to zas tak hrozný,....
kobroor
ahoj tad mas odkaz http://www.psi-polepsovna.estranky.cz/ referovat ti nebudu jen ti dodam ze sem to ja osobne ....a problemovim chovanim se zabyvam vic nez cimkoliv jinym v kynologii .....
|