Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Výchova a výcvik / Jaký náhubek?
Autor Zpráva
smajiska
Člen
# Zasláno: 10 Říj 2011 12:32
- Nahlásit

Zdravím všechny. Chystám se se psem (beauceron) na víkend na soustředění a musíme mít náhubek. Myslím, že nebude potřeba, ale jedou je to velkej pes a kdo ví? Jenže nevím, jaký mám koupit. Na netu uvádějí velikost "dobrman, beauceron - pes", ale dobrman má o dost štíhlejší hlavu, tak si nejsem jistá. Vyzkoušet v obchodě nelze, je to neřízená střela a nikdy náhubek neměl, takže s tím budeme asi dost bojovat.

Myslíte, že mu ta velikost "dobrman,beauceron - pes" bude? Je to klasikej kovovej košík. Díky všem moc za rady.

sarax
Člen
# Zasláno: 10 Říj 2011 12:35
- Nahlásit

smajiska
no pokud chces kovovej kos ,tak seber psa a nekde mu to zkus...nam jednou sedel kos na kokra a priste na NO fena a na knirace zas RTW fena....moc bych to neriskovala

petra b
Člen
# Zasláno: 10 Říj 2011 13:57 - Změnil/a: petra b
- Nahlásit

Tak ať ti někdo podrží psa před krámem a ty mu ho vyzkoušej venku. Můžeš zkusit i náhubek pro NO feny, nejlíp kovovej POGUMOVANEJ.

smajiska
Člen
# Zasláno: 10 Říj 2011 14:12
- Nahlásit

nejraději bych mu to vyzkoušela, ale přítel bývá do večera v práci a neznám nikoho, kdo by draka udržel. Navíc předpokládám, že mu ten náhubek budu cpát na hlavu tak půl hodiny, tak sem to chtěla podstoupit až doma a v klidu a ne někde před obchodem na chodníku, mezi lidma. Když nebude zbytí budu to tak muset udělat, ale vůůůůbec se mmi do toho nechce.

Eninka
Člen
# Zasláno: 10 Říj 2011 14:16
- Nahlásit

smajiska

a odkud jsi? Třeba v Brně je jedna prodejna a ti mají každej den rozvážku granulí atd. Jsou schopní ti přivézt víc košíků a na místě si můžes vyzkoušet co ti bude sedět a jen ten si koupit..

sarax
Člen
# Zasláno: 10 Říj 2011 14:19
- Nahlásit

smajiska
hele u nas slusny petcentra ci zverace pusti psa normalka dovnitr..neni problem,bych to na chodniku taky nezkousela,ale kdyz zalezes do kramu zmaknes to a budes na to mit cas a klid

Pakunobecny
Člen
# Zasláno: 10 Říj 2011 14:24
- Nahlásit

smajiska
Základy my zkoušely asi deset na pakoní jednotku(beauceron3roky)na dno náhubku vložte piškot pokud chce sežrat piškot musí tam tu držku strčitZásada dvě pokud béte mít dobrý na délku přes škráně de dycky roztáhnou no na nás třá pasoval náhubek-fila fena

Pakunobecny
Člen
# Zasláno: 10 Říj 2011 14:34
- Nahlásit

smajiska
Jinak tvrd že je to velikost tak asi na tiranosaura ju

pawLINka
Člen
# Zasláno: 10 Říj 2011 16:01
- Nahlásit

Nj, pakůňová nemá náhubek, ale nákupní košík.

Gerda
Člen
# Zasláno: 10 Říj 2011 16:14
- Nahlásit

pawLINka
pardon za OT - tobě musim poslat ten náš koženej, jinak u nás ve zveráku je mají, v různých velikostech, nechceš ho tam zakoupit? Jinak ten můj ti samože pošlu, naval adresu do mejlu.

smajiska
Člen
# Zasláno: 10 Říj 2011 17:13
- Nahlásit

Eninka:

Jsem z vesničky u Týniště nad Orlicí, takže nám sem jezdí jen pošta. PPL zásadně v ten nejhorší čas a neschopni předem zavolat, kdy přijedou. V Kostelci NO takovou velikost ani nemaj a v Týništi snad zooshop ani neni, nebo o něm nevím (bydlím tu relativně krátce). V HK budu až v pátek.

smajiska
Člen
# Zasláno: 10 Říj 2011 17:14
- Nahlásit

Pakunobecny:

Foto skvělý. To je asi tak ta naše velikost no Jen ty zuby máme větší

Pupy
Člen
# Zasláno: 15 Dub 2013 08:47
- Nahlásit

Vkládám to sem, jelikož nechci zakládat novou diskuzi a zbytečně tu vyplňovat místo, aby za chvíli nebyly otázky jen ode mě.

Mám štěně německého ovčáka, 3 měsíce. Brzy pojedeme na kratší dovolenou a já jí chci pořídit koš, protože chci aby si na něj zvykla už od mala, jenže netuším, jaký by byl nejlepší. Můžete poradit?

impact
Člen
# Zasláno: 15 Dub 2013 09:26
- Nahlásit

Pupy
kovový, případně kovový pogumovaný. Vem psa do obchodu a vyzkoušej, který mu bude nejlépe sedět.

Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání