| Autor |
Zpráva |
Dáška
Člen |
# Zasláno: 12 Zář 2011 08:42
- Nahlásit
Ahojte, hledám tipy, co dělat na canisce s aktivnějšími seniory - chodícími i vozíčkáři. U nás klasika, hlazení, "procházky", děláme saňového psa s vozíčkem, zkouší povely, aportky, pak máme živou jídelnu - poschovávám jim pamlsky po těle a vozíku a pes je hledá a podobně, ale dochází inspirirace, tak prosím poraďte mi něco nového, díky
|
staropramen
Člen |
# Zasláno: 12 Zář 2011 09:12
- Nahlásit
Nevím,běžte třeba do kina nebo do divadla
|
capar
Člen |
# Zasláno: 22 Úno 2013 20:01
- Nahlásit
ježiš, vy jste fakt dobří! Jako není to sranda, zaktivovat správným směrem skupinu seniorů!!! canisterapie není jen položení psa někomu do postele...naopak! je to spolupráce psa a terapeuta tak, aby správně působili na cílovku...
Já tedy chodím taky, ale na méně aktivní patro...chodím k lidem s ACH...takže tam je to více méně o povídání a kdo dokáže, tak povely a pak jen mazlej a odměnujou za návštěvu...na co třeba ted myslím je nějaký kvíz pro ně, který se váže ke psům...střeba k jejich tělu či výchově...přeci jen ne furt musí psík být zapojen na 100%, někdy může jen být pojítkem ;) rozpoznávání plemen či pexeso se psíky...něco, kde budete "makat" více Vy a pejsek bude moc jen sekundovat ;)
|
Dáška
Člen |
# Zasláno: 23 Úno 2013 19:20
- Nahlásit
capar
Čau, díky, už sem v poho, nema problema šlo mi spíš o to, že chodíme jednou týdně a nechci dělat furt to samé dokolečka (i když jasně, někteří si to nepamatují )
|