Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Výchova a výcvik / strach a agrese
Autor Zpráva
sara03
# Zasláno: 5 Zář 2005 10:42
- Nahlásit

Ahojky.
Včera jsme po 14ti dnech viděli našeho bafa.Když jsme tam přišli,byl zalezlý v boudě.naježenej a vrčel.Pán u kterého je ubytovaný říkal,že je to stále stejé.Někdy vrčí,někdy ne.Vždy ho pustí do výběhu,aby udělal potřebu a proběhl se a pak ho zavře.Nenechá na sebe šahnout,proto nemůže chodit na procházky.Pak zjistil,že je tam také někdo jiný a to že jsme my.Vyběhl ven a chvíli nejistě lítal ve výběhu.Byla tam před ním háravá pesa.Začal se s námi vítat.neštěkal,běhal okolo nás a knikal.Ve výběhu byl s námi i majitel cvičáku.Běhal okolo něj v pohodě.Nechali jsme ho,ať se trochu proběhne a šli s ním ven.Při cestě zpátky už šel krásně /ne perfektně/ u nohy.Bála jsem se,že nebu chtít do kotce.Omyl,klidně vběhnul do výběhu a potom do kotce.Zavřeli jsme ho a za chvilku zase pustili.Když jsme odcházeli brečeli jsme všichni i pes.Pán je zvědavý,jak se bude chovat dnes.Odpoledne za ním zase utíkám.
Dost se tam bojí.Je ve stresu.Majitel ubytovny /psí/ říká,že musí mít špatné zkušenosti s chlapama,protože se ho vyloženě bojí.Mohl by ho i chytit.Já moc doufám,že se to změní.Ještě chci říct.Zkusila jsem psa povalit na zem.Důvod?Okolo plotu šel pes a oba na sebe vystartovali.Arana jsem chytla a dala povel sedni.Druhý pes šel na vodítko,ale zůstal u plotu.Sedl,ale lehnout nechtěl.Pak i lehl.Ten náš dominátor si ne a ne lehnout.Tlačila jsem ho loktem a pak jsem mu "podsekla" přední nohy.Svalil se na bok a pak byl jak beránek.Jak jsem se dočetla v jednom příspěvku,udělala jsem dobře.

Bora
Člen
# Zasláno: 5 Zář 2005 11:51
- Nahlásit

Asi neznám souvislosti, vy jste dávali svého psa někomu na hlídání nebo na výcvik? Podle toho co jsem si tu přečetla si nejsem jistá, že pes je v pohodě, nebo se mi to jen zdá?

Anonymní
# Zasláno: 5 Zář 2005 12:22
- Nahlásit

Bora
Tento příspěvek navazuje na toto téma:
http://www.cz-pes.cz/bb-diskuse-index.php?action=vthread&forum=1&topic =1058&page=0

sara03
# Zasláno: 5 Zář 2005 13:04
- Nahlásit

Ano navazuje.Stále se snažím něco vymyslet.

sara03
# Zasláno: 6 Zář 2005 09:02
- Nahlásit

Ahojky.
Tak jsem nasadila brzdící ohlávku.Moc velká radost z toho nebyla.Ale je vidět,že mu otáčení hlavy vadí a tak se raději do ničeho nepouští.Dnes už byl mnohem lepší než včera.

Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání