sara03
|
# Zasláno: 5 Zář 2005 10:42
- Nahlásit
Ahojky.
Včera jsme po 14ti dnech viděli našeho bafa.Když jsme tam přišli,byl zalezlý v boudě.naježenej a vrčel.Pán u kterého je ubytovaný říkal,že je to stále stejé.Někdy vrčí,někdy ne.Vždy ho pustí do výběhu,aby udělal potřebu a proběhl se a pak ho zavře.Nenechá na sebe šahnout,proto nemůže chodit na procházky.Pak zjistil,že je tam také někdo jiný a to že jsme my.Vyběhl ven a chvíli nejistě lítal ve výběhu.Byla tam před ním háravá pesa.Začal se s námi vítat.neštěkal,běhal okolo nás a knikal.Ve výběhu byl s námi i majitel cvičáku.Běhal okolo něj v pohodě.Nechali jsme ho,ať se trochu proběhne a šli s ním ven.Při cestě zpátky už šel krásně /ne perfektně/ u nohy.Bála jsem se,že nebu chtít do kotce.Omyl,klidně vběhnul do výběhu a potom do kotce.Zavřeli jsme ho a za chvilku zase pustili.Když jsme odcházeli brečeli jsme všichni i pes.Pán je zvědavý,jak se bude chovat dnes.Odpoledne za ním zase utíkám.
Dost se tam bojí.Je ve stresu.Majitel ubytovny /psí/ říká,že musí mít špatné zkušenosti s chlapama,protože se ho vyloženě bojí.Mohl by ho i chytit.Já moc doufám,že se to změní.Ještě chci říct.Zkusila jsem psa povalit na zem.Důvod?Okolo plotu šel pes a oba na sebe vystartovali.Arana jsem chytla a dala povel sedni.Druhý pes šel na vodítko,ale zůstal u plotu.Sedl,ale lehnout nechtěl.Pak i lehl.Ten náš dominátor si ne a ne lehnout.Tlačila jsem ho loktem a pak jsem mu "podsekla" přední nohy.Svalil se na bok a pak byl jak beránek.Jak jsem se dočetla v jednom příspěvku,udělala jsem dobře.
|