| Autor |
Zpráva |
Dagmar Fišerová
Člen |
# Zasláno: 25 Srp 2010 11:39
- Nahlásit
Neco malo jsem na cz.pes v diskuzich nasla. Zajimaly by mne vsak opravdu zkusenosti. Napiste mi prosim jaky kong jste pouzili (adult-cerveny, extreme-cerny, puppy-ruzovy, modry), jakou velikost, pro jak velkeho psa, plemeno a hlavne jak dlouho hracka Kong vydrzela a zda jste s Kongem byli spokojeni. Za postrehy dekuji.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 25 Srp 2010 11:42
- Nahlásit
Dagmar Fišerová
měla jsem pro pita černý a vydržel několik let, přestože patřil mezi nejoblíbenější hračky, měla jsem L aspoň myslím,je to už několik let byla to tenkrát novinka, spokojenost největší
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 25 Srp 2010 11:49
- Nahlásit
Dagmar Fišerová
extreme, černý, pro pita, vrchní kroužek asi 5 minut, zbytek tak měsíc, byly dva. Bacha, brácha od Frizáka kousek sežral a měl operovaná střeva. Psi to milovali, ale je to moc nebezpečná hračka.
Frisbee od Kongu asi na dvě použití.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 25 Srp 2010 11:51
- Nahlásit
Mucholabka
nebyla to jen parodie na kong? já tenkrát koupila na výstavě a vydržel dlouho
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 25 Srp 2010 11:54
- Nahlásit
kejtlin
nene, byly to kongy, oba tři. To snad ještě poznám. Bylo na nich napsáno K O N G a stálo to nekřesťanské peníze. Jak měl pes radost že ho chytil, dal ho mezi přední nohy a vrchní kolečko urval.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 25 Srp 2010 12:02
- Nahlásit
Mucholabka
jo on ho "cupoval" tak to jo, kamarádčina bullina mi roztrhala peška , úplně novýho jutovýho během asi minuty-než jsem si všimla, že ho ukradla z auta, dala mezi přední nohy a než jsem k ní doběhla byl na kusy.
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 25 Srp 2010 12:09
- Nahlásit
kejtlin
pešky nekupuju nemá to smysl. Před měsícem jsem obešla celou Ostravu že chci Gappay, a to tady ani nevedou, všichni mají kreténské Nobby a spol, a jak mi Gappay došel, dávali jsme na něj velký pozor a stejně po týdnu jsem přišla z práce a Dan vysmátý ohlašoval že pešek umřel.
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 25 Srp 2010 12:37
- Nahlásit
Psíček
Než obejít celou Ostravu bych si to možná nechal zas raději poslat poštou
Ale tak my ženské se rády projdeme po obchodech
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 25 Srp 2010 13:50
- Nahlásit
Kong jsem koupila Orině, která jinak jakoukoliv jinou hračku okamžitě zabije. Kong nepovšimnut leží na zahradě, žádný pes (zejména Orina) o něj nemá zájem Ora chce výhradně pouze měkké míčky, které může zabít Dost často se u nás opakuje tahle situace: Hodím šelticím míček. Šeltice vyběhnou, Orina se odněkud vynoří a jde po míčku. Odvolám Orinu a hodím jí kong. Orina znechuceně odchází
|
Dagmar Fišerová
Člen |
# Zasláno: 26 Srp 2010 08:24
- Nahlásit
Mucholabka
a o jakou velikost kongu se jednalo? Jakou mel barvu? Cernou?
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 26 Srp 2010 08:59
- Nahlásit
Modrý Kong pro Maďarského ohaře, má ho rok, zatím vypadá nezničitelně a často si s ním hraje
Kdežto chobotnice od Kongu moc nevydrží....
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 26 Srp 2010 09:02
- Nahlásit
Biluška
Bavíš se o Kongu, do kterého se cpou pamlsky?A jestli jo, ona si ho nevšímá ani s pamlskama?
|
pupulu
Člen |
# Zasláno: 26 Srp 2010 11:26
- Nahlásit
Já mám 4 pesany a 4 Kongy-2 červené a 2 černé.Jsou to originály říkala prodavačka.Stál jeden něco ke 300 Kč.Protože jsou i nějaké umělohmotné a nějaké z nekvalitní gumy.Já mám opravdu masivní gumu a super.Ani bulina to nezníčila.Psům to dávám hlavně když uklízím,abych měla od nich klid.Milujou to a ani nejsou moc okousané.Mám je asi 3/4 roku.A plemena:bullterierka,barzoj (mají černé),buldočka červený a papillonka má červený,ale spíš pro srandu,aby nežárlila-dádám jí do toho jen piškoty,kousat to nemůže a tak je z toho doluje pacičkou.Zbytek smečky dostává Kong plněný masem a zamražený.Dlouho jim to vydrží než to z toho vydolujou jak je to zmrzlé.dlouho jsem to plnila všim možným,ale na radu myslím Victorie S. z pořadu o polepšování psů už plním jen masem a hážu na mražák.Když potřebuju jen jim to vyndám a mám absolutní klid doma.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 26 Srp 2010 12:22
- Nahlásit
denyk
Ne, normální kongy-granáty. Ten pamlskovej jsem ještě nezkoušela. Víceméně ani nemůžu,mám psy pohromadě, by se mi kvůli žrádlu porvali.
|
Indy
Člen |
# Zasláno: 28 Srp 2010 01:14
- Nahlásit
Tak já mám taky zkušenost: chesapeake bay retrívr: růžový (puppy), vel L vydržel asi rok, než mu ho prožrala kamarádka (fenečka). Pak přišel červený L, ale pro retrievera (píšou do cca 25 kg) se mi zdál malý, XXL červený jsem v ČR nesehnala, tak má XXL černý (velíkost tak akorát, jen je to trochu víc tuhé, než bych si představovala), ale má ho hlavně na zmrzliny (jogurt nebo pribinák, do toho pár pamlsků a piškotů, sem tam masíčko nebo tak... přes noc do mrazáku a druhý den na 2 hodinky klid!
Na kousání má ten červený, ale když v tom není jídlo, tak ho to nezajímá, takže vlastně používáme jen ten velký černý
|
Indy
Člen |
# Zasláno: 28 Srp 2010 01:16
- Nahlásit
pupulu
na radu myslím Victorie S. z pořadu o polepšování psů už plním jen masem a hážu na mražák
Proč jen maso??? Co k tomu říkala?
Ten pořad se jmenuje It's Me or the Dog (Buď já nebo pes).
|
corgi
Člen |
# Zasláno: 28 Srp 2010 13:47
- Nahlásit
Zajímalo by mě, jestli si už někdo pořídil Kong Wobbler - chci to koupit k Vánocům a nejsem si jistá, jak dlouho to bude psa za ty prachy bavit
|
Zuzapes
Člen |
# Zasláno: 29 Srp 2010 12:48
- Nahlásit
Taky bych to chtěla pořídit....Myslíte, že bych ty plnící hračky mohla koupit štěněti, aby se nenudilo, když nejsem doma? podle toho co píšete tak by to mohla nějakou dobu vydržet aniž by kousek toho sežral....
|
Dagmar Fišerová
Člen |
# Zasláno: 29 Srp 2010 21:59
- Nahlásit
Zuzapes
Doporucuje se volit dle vahy psa. Podle obecnych zkusenosti dle vahy v dospelosti. Ja sama ho pouzivam. Bohuzel ted ho jedna zakaznice reklamovala, proto se tu ptam na zkusenosti ostatnich. Zatim za cely rok prodeje to byla jen jedna nespokojena zakaznice. Ale vybrala si vymenou jiny, coz jsem nepochopila
Jinak koukam, ze obecne je to dobra hracka.
|
pupulu
Člen |
# Zasláno: 30 Srp 2010 12:07
- Nahlásit
Indy
Protože naplním masem,zamrazím a dlouho to vydrží-maso se postupně rozmrazuje a oni po kouskách dolují....Když jsem plnila tou pastou co k tomu prodávají+kousky (piškoty,granulky,frolíky) měli to hned venku.Tak proto,jiný "vážný"důvod nemám!
|
Mirkoooza
Člen |
# Zasláno: 30 Srp 2010 16:52
- Nahlásit
Já mám červený (tuším velikost pro labrouše), pesice (kolie) se o něj ráda přetahuje a žvýká ho, když ho někdo drží, jinak si ho nevšímá. Když jí ho zevnitř něčím popatlám, tak ji náramně baví vylizovat to (posledně jsem jí vydlabala morkovou kost - prej lahůdka!). Ale kolie nejsou obecně žádní velcí ničitelé... A talíř Kong máme už půl roku a pořád paráda
Nevypadávají z toho mraženého kusy zmrzlého masa nebo něčeho? Nejdřív se mi to zdálo jako supr nápad, ale trochen se obávám zánětu žaludku...
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 31 Srp 2010 07:55
- Nahlásit
corgi
ten by mě taky zajímal podle videa je gut
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 31 Srp 2010 08:01
- Nahlásit
Talíř Kong už máme ohryzaný...ale samozřejmě je to má vina, mám mu to nechávat jen na házení...když on ho ale hrozně rád okusuje
Podle této tabulky se dá Kong vybrat :
http://www.psihratky.cz/hracky-pro-psy/14-INFO-K-P RODUKTUM/15-Hracky-KONG
Máme doma ještě tuto chobotnici http://www.psihratky.cz/hracky-pro-psy/eshop/4-1-H RACKY/8-2-PLYSOVE/5/334-Snugga-Wubba-Kong-Large
je dost oblíbená, ale neříkám nezničitelná...
Na těchto stránkách mají vůbec super hračky pro psy
|
Mirkoooza
Člen |
# Zasláno: 31 Srp 2010 10:05
- Nahlásit
denyk
Týýý brďo!!! Čubrním, kolik supr hraček pro psy existuje
Dík za odkaz
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 31 Srp 2010 11:16 - Změnil/a: denyk
- Nahlásit
Já jsem maďárkovi koupila i tuto kachnu http://www.psihratky.cz/hracky-pro-psy/eshop/4-1-H RACKY/5-2-NA-TAHANI/5/328-Tahadlo-plysovi-ptaci-be z-vyplne
je super(teda už není už jsou z ní 3 ), píská ji hlava a ocas je to sice na tahání, já jí ale vždy ukryla cestou lesem a on jí šíleně hledal
Vypadá jak živá, když jí má v hubě, lidi čučeli
|
corgi
Člen |
# Zasláno: 13 Zář 2010 21:14
- Nahlásit
Dneska mi přišel Kong Wobbler, ale chci ho nechat psovi jako překvapení k Vánocům Kamarádce jsem objednala taky jeden, slíbila mi, že pesana natočí, jak s tím zápasí. První dojem - je to těžší a větší než to vypadá na netu. Určitě to není totálně nerozbitelné, ale to psali i v popisu produktu, že velké psy není radno s tím nechávat o samotě, pokud není vyzkoušeno, že to nerozkousnou.
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 13 Zář 2010 21:27
- Nahlásit
denyk
tam jsou fakt moc hezké hračky, mám inspiraci na vánoce
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 13 Zář 2010 22:37
- Nahlásit
My máme puppy Konga (a čtyřměsíční labradorku ) a naprostá spokojenost, je velice oblíbený a je to jediná hračka, kterou vydrží malá aportovat i desetkrát za sebou S tím zmrzlým masem je to super tip, to vyzkouším!
|
redhead
Člen |
# Zasláno: 13 Zář 2010 22:58
- Nahlásit
můj pes (AST) měl černýho extreme giant a vydržel mu asi půl roku, než ho postupně rozebral. Plovoucí oranžový mu taky vydržel, než ho někde ztratil.Normální míčky má tak dvě minuty, než je zabije. Dobrá hračka, ale drahá
|
mufinkaterka
Člen |
# Zasláno: 19 Čen 2013 10:19
- Nahlásit
Ahoj tak jsem si myslela že pro malý psi kong vůbec není. Já sehnala nakonec pro svýho Rokáče Kong malé tenisáky http://www.tweaty.cz/?action=detail&id=ID761&catg= 22
kde je mají dokonce i po jednom kusu tak jsem je mohla vyzkoušet.
|