Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Výchova a výcvik / Ketrin- jen pro Tebe
Autor Zpráva
Evicka
Člen
# Zasláno: 29 Srp 2005 08:34
- Nahlásit

Tak co, myslela jsem na Vás celý víkend a tajně držela palce, aby jste dobře dopadli. Myslela jsem, že už tu bude nějaká zprávička.

bord
# Zasláno: 29 Srp 2005 09:56
- Nahlásit

Taky se přidávám a loudím o info jak jste dopadli..sice se většinou nepletu ,,velkým holkám " do hovoru,ale po těch peripetiích s ušákem,jsem lačná jak to dopadlo..

Mel
Člen
# Zasláno: 29 Srp 2005 10:03
- Nahlásit

Já myslím, že Ketrin někde psala, že jí na ty zkoušky navazuje výcvikový tábor, takže celý týden nebude

Evicka
Člen
# Zasláno: 29 Srp 2005 11:21
- Nahlásit

A tak tuhle informaci jsem prošvihla. No tak musíme tedy počkat.

Ketrin
Člen
# Zasláno: 5 Zář 2005 07:20
- Nahlásit

Takže hlásím po návratu, co bylo:
Všestranky jsme udělali v 2.ceně kvůli třem limitním známkám. Počtem bodů jsme měli bohatě na první. Limitní známky jsme chytili z práce v rákosí (to jsem čekala, rákosí nemáme kde cvičit, viděl ho potřetí v životě), z nahánění (závislák - bez důvodu nejde od nohy) a z odložení (ostuda!!! - prostě vstal a popošel- při tréninku mi to nikdy neudělal). Ostatní disciplíny - ty nejdůležitější - dohledávky. vlečky, aporty...to bylo všechno perfektní. Je hrozně rychlej. Zazářil na barvě, kde šel naprosto jistě, já jsem nemohla než mu věřit a jít za ním, protože barva nebyla vůbec vidět. Rozhodčí pravil, že letos už posuzoval cca 40 barev a že tohle byla nejlepší práce, co viděl.
No a protože psovi je teprve 17 měsíců, pro účast na těchto zkouškách jsem se rozhodla 3 týdny předtím, takže příprava byla minimální, a protože jsem jeho chovatelem, majitelem i vůdcem v jedné osobě, tak mi udělal opravdu velkou radost a jsem na něj pyšná!!! Pro nezasvěcené - všestranné zkoušky jsou vrchol, zvlášť když jsou organizovány jako klubové a CACTové, což tyto byly, posuzování přísné a psi na ně většinou chodí až v pozdějším věku, když už jsou vychození a zkušení. O to větší radost mám z toho, že můj puberťák neudělal ostudu a prokázal vynikající vlohy - já jsem ho vlastně nic moc nenaučila, je to v něm.
Pak jsme byli ještě na týdenním retrívřím táboře a krásně jsme si to užili, v závěru byla ještě taková sranda-soutěž, jako by také zkoušky, ale neoficiální, a tam se Rambo opět předvedl velmi pěkně, obsadil druhé místo a porazil i velmi zkušené staré harcovníky včetně jednoho šampiona práce.

Evicka
Člen
# Zasláno: 5 Zář 2005 07:31
- Nahlásit

Ketrin Ahoj, já tě zdravím.Blahopřála jsem ti už jednou, ale veřejně ti blahopřeji opět, je to skvělý úspěch s tak mladým psem. Je to opravdu super. Domů jsme přijeli v pohodě, několikrát jsme zabloudili, když jsme jeli na ten Liberec, auto v autobazaru nestálo za nic, Martin byl naštvanej tuplovaně, ale po dobrém obědě ho to přešlo. Dokonce už mi ani nevyčítal toho ztraceného CACIBA. A co Rambo doma, chrápal a chrápal?

Ketrin
Člen
# Zasláno: 5 Zář 2005 07:59
- Nahlásit

Evicka
Vlastně ani moc nechrápal! Prospal se v autě a doma velké vítání s čubama, hned si našli házecí talíř a lítali po zahradě atd. Teď mu dám aspoň týden pokoj, budeme jen chodit na procházky a nic cvičit. I když jak tak vidím, odpočinout si potřebuju spíš já než on! Ale udělalo se konečně léto tak budeme chodit plavat.

sara03
# Zasláno: 5 Zář 2005 09:40
- Nahlásit

Ahojky.
Blahopřeji.To je super.

Ketrin
Člen
# Zasláno: 5 Zář 2005 10:27
- Nahlásit

Evicka
sara03
Díky, vyřídím Rambovi že jste ho chválili
Nejlepší je, že pro něj je největší odměna ta samotná práce - to, že může něco dělat.

sara03
# Zasláno: 5 Zář 2005 10:46
- Nahlásit

V tom jsou všechny děti jak čtyřnohý tak dvounohý i ti puberťáci stejní.

LUCKA
Člen
# Zasláno: 5 Zář 2005 13:28
- Nahlásit

Ketrin
Ahojky, moc moc moc moc moc dratuluju!! SUper...já jsem to věděla, že to vzládneš!! pozdravuj bayfáčky!!!

Ketrin
Člen
# Zasláno: 5 Zář 2005 14:01
- Nahlásit

Evicka
Jinak Evičko ještě, v tom výstavním zmatku jsme si pořádně nepopovídaly, ale ono to tak na výstavách bývá, takže dodatečně: ráda jsem tě poznala osobně a moc mě překvapilo, jak strašně mladě vypadáš!! Hádala bych Ti o dobrých deset let míň a nevímproč jsem si Tě původně pořád představovala jako krátkovlasou blondýnku

Evicka
Člen
# Zasláno: 5 Zář 2005 15:19
- Nahlásit

Ketrin ahojky. Tak to jsi mě vážně pobavila. Moc děkuji za lichotku s tím věkem. Možná to bylo těma copama, ale pro mě je to nejpraktičtější účes, který mi vydrží bez zbytečného česání a upravování celý den stejný. Jinak já jsem taky moc ráda, že jsem Tě poznala. Bohužel zrovna jsme se trefili do špatného okamžiku, kdy bylo naše plemeno na řadě. Já jsem si tě představovala tak jako vyšší , štíhlou sportovní holku, krátce střiženou a fajn. Tak jsem se v odhadu docela trefila.Je to super, když se poznají lidi, kteří už o sobě leccos vědí, ale neznají se osobně. Všem na netu to vřele doporučuji. Jen to chce mít víc času než my s Ketrin, větší pohodu a prostor k poklábosení. Jenže není všem dnům konec a já se těším, až budeme mít víc času si pokecat nejen o psech, ale tak celkově o životě.

Ketrin
Člen
# Zasláno: 6 Zář 2005 08:48
- Nahlásit

S tou holkou jsi zase teď pobavila ty mně, jojo, člověk se tak sice pořád cítí, ale už bych bohužel mohla být i babičkou (doufám že moji kluci tak spěchat nebudou :biglol, kažopádně na tomto fóru patřím k seniorům

sara03
# Zasláno: 6 Zář 2005 08:57
- Nahlásit

Ahojky.
Už jsem taky seniorka.A taky doufám,že mé děti nebudou spěchat.

Evicka
Člen
# Zasláno: 6 Zář 2005 09:41
- Nahlásit

Tak já taky už nejsem žádný zajíc, ale tím, že mám malou dceru, stejně starou, jako mají holky o deset let mladší, tak si připadám taky mladá. Takže můj recept, když už máte velké děti - pořiďte si ještě jedno díťátko, omládnete!!!! To je ale kravina, co?

Ketrin
Člen
# Zasláno: 6 Zář 2005 09:53
- Nahlásit

Evicka
Tak to mě už naštěstí nehrozí, dítě už mít nemůžu i kdybych chtěla, což nechci. Radši časem zas ňáké štěně.
U sousedů v příbuzenstvu to tak mají - matka a její dospělý syn (tedy jeho manželka) měli v rozmezí několika měsíců miminko. Takže synovec se strýčkem teď spolu chodí do jedné třídy, rvou se a žalují na sebe... synovec je celkem hodný, ale strýček je pěkné kvítko!

Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání