| Autor |
Zpráva |
Pupy
Člen |
# Zasláno: 23 Srp 2005 21:28
- Nahlásit
Moje fenka už skoro vubec neposlouchá. a vrčí na psy. Když ji řeknu k noze tak jde ale jen metr a pak hned táhne a když vidí psa tak se za ním pořád otáčí a tak ji pak za sebou táhnu jak krávu. Měla bych začít s výcvikem od začátku jako by byla štěně a myslet si že ještě nic neumí.
Když sem venku a nikdo tam není tak bych řekla že je to pěkně poslušný pes. poslouchá, chodí hezky u nohy, dělá cviky i triky a moc ji to baví. Ale jak de oklolo pes tak začne vrčet...no prostě hruza.
Když byla malá a byla doma sama tak rozkousala vše na co přišla. A teď(2 roky a 8měs) a tak nic nekouše ale zase veje a štěká.
nevíte adresu kde je napsáno jak převychovat psa a nebo jak vychovávat agresivního psa. děkuji moc za rady.
|
Evik
Člen |
# Zasláno: 24 Srp 2005 07:43
- Nahlásit
http://artemis.erbak.com pan Rudolf Desenský - psí psycholog
jinak bych možná zkusila i zajít k vetovi, jestli třeba náhodou fenka nemá falešnou březost. Některé feny se v tomto období projevují agresivně vůči psům a jsou prý takové "ukňourané"..../nevím - toto mám z knížek, já sama fenku nemám - mám 3 hafany /
|
Pupy
Člen |
# Zasláno: 24 Srp 2005 09:56
- Nahlásit
falešná březost to asi nebude. Protože to trvá už 1 rok.a byli jsme u véti asi před měs. protože se mi zdálo že čeká štěně a on řekl že ne...
je to možný ale myslím si že není. A jaké máte hafánky?
|
Evik
Člen |
# Zasláno: 24 Srp 2005 10:00
- Nahlásit
mám chodského psa, stř. knírače a křížence choďáka s howavartem
|
Pupy
Člen |
# Zasláno: 24 Srp 2005 10:05
- Nahlásit
jéééééééé já bych chtěla také více pejsku ale bohužel to nejde protože bydlím v bytovce
|
Evik
Člen |
# Zasláno: 24 Srp 2005 11:03
- Nahlásit
no my máme domek a velkou zahradu, takže prostor víc pejsků pojme dobře, ale kdybych bydlela v bytě, určitě bych taky neměla víc než jednoho psa.
|
Pupy
Člen |
# Zasláno: 24 Srp 2005 15:43
- Nahlásit
Jo to já taky ne ale vysvětluj něco rodičum...
|
Bora
Člen |
# Zasláno: 25 Srp 2005 11:57
- Nahlásit
To pupy: "nevíte adresu kde je napsáno jak převychovat psa a nebo jak vychovávat agresivního psa. děkuji moc za rady."
Nemyslím si, že je tvá fenka je agresivní. To že vrčí na psy, vůbec nemusí znamenat agresivitu v tom smyslu, jak ji chápe většina lidí. Treba je jen nejistá, neví, co má od jiného psa čekat, proto na obranu již preventivně vrčí, popřípadě vyjíždí po psech.
Pana Desenského doporučuji. Byla jsem u něj s hafem minulý týden na čumendě a moc se tam líbilo i mně i psovi.
|
Pupy
Člen |
# Zasláno: 26 Srp 2005 18:57
- Nahlásit
děkuji za rady s panem Des. jsem už psala v diskusi ale ještě jsme se nekontaktovali. Ale bylo by to dobré tam zajet.
|
Pupy
Člen |
# Zasláno: 6 Říj 2005 13:05
- Nahlásit
Tak s tou poslušností je to skoro pořád stejné ale už nevrčí na psy. Což jsem ráda. už na ně nezavrčela celý měsíc. Tak doufám že se to už zpravilo. Je ted hodná. Skoro i poslouchá sedne si i zustane když jde kolem pes ale zase mi nechce chodit u nohy. Ale že jsme se zbavili zatím toho vrčení tak to jsem ráda.
|