| Autor |
Zpráva |
jablunka
Člen |
# Zasláno: 12 Dub 2010 07:46
- Nahlásit
Dobré ránko fšem........
Malá vzpomínka na minulost.
http://tn.nova.cz/magazin/hobby/volnycas/vychodone mecke-zlepsovaky-kde-udelali-soudruzi-z-ndr-chybu. html
|
Darina1
Člen |
# Zasláno: 12 Dub 2010 09:28
- Nahlásit
Zhaním postroj a 10m pásmo na přivoláni. Pomůže mi někdo?
|
brut
Člen |
# Zasláno: 12 Dub 2010 10:55
- Nahlásit
Krásný den všem přeji
Ebony
právě jsem dočetla, jak dopadla Pleška a jsem moc ráda, že zase řádí a je jí fajn
wami
osobo, vy nezvedáte svůj foun?
cilka
synka nestříhat a poslat učitelku k šípku, pokud nezabere, tak řešit ředitelku.... na tohle nemá právo. Jediné co smí, je upozornit rodiče, že chodí do školy špinavej ( což je u soc. slabých), nalitej nebo zfetovanej a pak prudit přes sociálku.
U nás byl trochu adrenalinovej pátek, když se plesnivec rozhodl následovat kočku k sousedům do azyláku aniž by věděl, že z jejich strany nemá zeď 2 m jako u nás, ale 3,5 m a je ze dvou třetin vybetonovanej pozemek pod zdí. Chovanci azyláku byli v takovém šoku, že raději zmizeli v budově a neodvážili se ven..... Naštěstí službu konající dohled byl šikovnej a doběhl k nám zazvonit a upozornit na ztrátu psa....
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 12 Dub 2010 11:08
- Nahlásit
Dobrý ráno
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 12 Dub 2010 11:09
- Nahlásit
brut
Naštěstí službu konající dohled byl šikovnej a doběhl k nám zazvonit a upozornit na ztrátu psa....
Já to měla v sobotu opačně.......najednou u nás zazvonila holčina s tak 1/2 ročním labíkem na vodítku a jestli to prej není náš pes,že ho tu nikdo nezná.No,měl Vilémovskou známku,taxem jí poslala za starostkou,ať si majitele dohledá,ale ona ho furt chtěla nechávat u nás.Nakonec jí Brůs předvedl,že jako tohodle vetřelce nezná a pochopila.Ještě,že to trdlo umí vrčet a bublat na "vyprávěj".
|
brut
Člen |
# Zasláno: 12 Dub 2010 11:14
- Nahlásit
jablunka
Nakonec jí Brůs předvedl,že jako tohodle vetřelce nezná a pochopila.Ještě,že to trdlo umí vrčet a bublat na "vyprávěj".
taky dobrý ..... já si jen oddychla, že to není Al, protože to by tak jednoduché nebylo
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 12 Dub 2010 14:20
- Nahlásit
Ksindl vespolek, preji.
jablunka
Si bubaaaa, nejlepsi je hrabe Drakula.
Darina1
Zhaním postroj a 10m pásmo na přivoláni. Pomůže mi někdo?
Mozna mu neco apartniho mnohobarevneho uhackovat? Ale Vam nevim, pani, abyste toho draka vubec udrzela, vypada hodne drajvove! Co radsi rovnou shanet majinaktej roztomiouskej elektrickej obojecicek.
brut
ale 3,5 m a je ze dvou třetin vybetonovanej pozemek pod zdí.
Blbec plesnivej, a nohy ma vcelku? To musel byt tvrdej dopad.
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 12 Dub 2010 14:31
- Nahlásit
čau,tak i napíšu tady
1 kolo s jednatelem dopadlo na jedničku )))))))))))))))
a za 2hé - zejtra bude smlouvička o rařazení na HPP do pekárničky
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 12 Dub 2010 14:33
- Nahlásit
Darina1
ten je malinkej,tak mu uháčkuj na zimu obleček i s nohavičkama ))
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 12 Dub 2010 14:49
- Nahlásit
brezen2008
s jakým jednatelem,kvůlivá čemu?
a jaktože do pekárny,vždyť si psala o hlídání?
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 12 Dub 2010 15:16
- Nahlásit
jablunka
ale já zas psala že mě nevzali,takže jdu do pekárny a
kdyby ti šlo ajsíkju,tak to to napíšu do dejtajlů s jednatelem
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 12 Dub 2010 15:20
- Nahlásit
brezen2008
Jdu se zapnout,třeba chvilku vydžím
Fifi
Si bubaaaa, nejlepsi je hrabe Drakula.
Sem se tomu dneska ráno tak tlemila,že si děti myslely,že mi hráblo.
|
brut
Člen |
# Zasláno: 12 Dub 2010 15:28
- Nahlásit
Fifi
Blbec plesnivej, a nohy ma vcelku? To musel byt tvrdej dopad.
nohy má vcelku Jaký měl dopad jen tuším. Kam doskočil v azyláku můžu jen odhadovat z jeho reakce v sobotu, kdy se snažil společně s Al na zeď opět vyskočit. Pokud skákal tam, tak dopadl do navezené zeminy, která byla připravená na pracovní terapii ( ovšem v pátek tam žádný místo po dopadu vidět nebylo)........
brezen2008
1 kolo s jednatelem dopadlo na jedničku
tak to je super zpráva... halvně snad budeš mít konečně klid
jdu do pekárny
sláva
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 12 Dub 2010 15:53
- Nahlásit
lucYnka XIII
Sem koukla na Rychlonozku, vypada taaak spokojene! Uz se naucila hupkat po trech?
brut
Pokud skákal tam, tak dopadl do navezené zeminy,
Jediny stesti, teda to je blbouch. Asi byla kocka hodne prekvapena, ze ji nasledoval.
Este, ze cubky tyhle litaci myslenky nemaj, ikdyz jim pred plotem trdlikujou zajicove. Maji nejaky ty svy zajeci namluvy, nevnimaj vubec okoli, stekny jecej jak protrzeny a usaci si hopinkaj a dupinkaj a prdej na ne.
|
brut
Člen |
# Zasláno: 12 Dub 2010 16:00
- Nahlásit
Fifi
Jediny stesti, teda to je blbouch. Asi byla kocka hodne prekvapena, ze ji nasledoval.
zatím se na zdi neukázala, tak doufám, že se dostatečně poučila...... jestli ne a přijde příště, tak bude mít těžkýho smolíka, protože se do toho zapojí Al a ta by jí následovala dál než jen přes zeď. Zase ale by měli třeba v azyláku uklizeno a vymetený pavouky ze všech koutů
Este, ze cubky tyhle litaci myslenky nemaj, ikdyz jim pred plotem trdlikujou zajicove.
buď ráda..... já jsem ho odnaučila lovit zajíce, vysokou, ale kočky holt nedáme, protože jich je u nás spousta a lezou k nám na pozemek ( venku jsem ho schopná ukočírovat)
Piraňa sama od sebe neloví, ale pokud půjde Brut, tak se ona přidá a je daleko horší a vytrvalejší jak on... Holt jsme letos chtěli dělat na baráku, ale asi budeme muset nejdřív opravit a zvednout zeď, jinak to fakt nějaká kočka odskáče....
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 12 Dub 2010 16:07
- Nahlásit
brut
ale kočky holt nedáme, protože jich je u nás spousta a lezou k nám na pozemek ( venku jsem ho schopná ukočírovat)
Kocky, co jsme meli, jiz nejsou. A cizi si mezi sebou asi uz poseptaly, ze tahle zahrada se obchazi kolem plotu, jinak by nemely taky sanci.
Par peknych obrazku, jen tak.
Jiz plne chapu prislovi jako ryba na suchu.
Prvotni pocatky fetisismu.
Otikovic sluchadla vel. XXL.
|
brut
Člen |
# Zasláno: 12 Dub 2010 16:30
- Nahlásit
Fifi
Kocky, co jsme meli, jiz nejsou.
Sviňa je, ale bydlí vevnitř a je od nich více méně oddělená
A cizi si mezi sebou asi uz poseptaly, ze tahle zahrada se obchazi kolem plotu, jinak by nemely taky sanci.
k nám občas zabloudí nádherná modrá, chlupatá kočka s rolničkou na krku. Ovšem ta sedí tak šikovně, že ani jeden ze psů nemá šanci se k ní dostat.... ostatní jim lezou pomalu do boudy....a o rozkřiknutí nemůže být ani řeč, zase mají u cikánů koťata nebo v nejbližší době budou mít....
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 12 Dub 2010 16:39
- Nahlásit
brut
k nám občas zabloudí
K nám žádná kočka nezabloudí ani omylem ,bo kočkovrach Aisha vyvraždí všechno.Zbyl nám jeden kocour venkovní,který dodržuje demarkační linii a Aisha denně šílí při pohledu přes plaňky,jak se kocour vyvaluje na svém území.Tý čubě se v očích točí jen kočičky -je to magorka.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 12 Dub 2010 17:01
- Nahlásit
Neessi
K nám žádná kočka nezabloudí ani omylem ,bo kočkovrach Aisha vyvraždí všechno
Tak nejak. Puvodni osazenstvo se namnozilo, neco zajelo auto, zbytek otravil nakej hajzl.
Tak prisly novy kocicaci. Modrak zmizel, Strakosku jsem nasla rozplaclou na silnici a Zrzek tak dlouho provokoval a frajeril, az to jednou za stodolou neodhadnul a nestihnul
miishooo
Hele, sem nasla foto brndy, kdyz mi ji dorucila ceska posta. Se mas nac tesit.
|
Mathea
Člen |
# Zasláno: 12 Dub 2010 17:17
- Nahlásit
Tak sem se pobavila blilboardama po ceste do skoly dneska. Nejvic me rozsekal ODSackej, bohuzel vod nich asi nebude, pac tak sebekriticky ti smejdi nejsou.
Byl na nem Topolánek a dalsi dva xindlove, kery sem v rychlosti nestihla poznat a napis: My za nic nemuzeme. Vy ste si nas zvolili.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 12 Dub 2010 17:25
- Nahlásit
Mathea
uz jsem tez videla.
|
miisha
Člen |
# Zasláno: 12 Dub 2010 17:42
- Nahlásit
Fifi
sem nasla foto brndy, kdyz mi ji dorucila ceska posta.
moje je v krabici rozložená, ale tohle je přímo dárkově balení!
všici
máte nevychovaný pséky, styďte se, moji 2 sou 1 ruka hele:
už sem to sem sice dávala, ale trapně to dám znova, navíc jsem doposud nevydala další díl, múza mě opustila
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 12 Dub 2010 17:50
- Nahlásit
miisha
máte nevychovaný pséky
to neplatí,v domě se to chová normálně taky.Ale venku je to jejich
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 12 Dub 2010 17:50
- Nahlásit
miisha
To je dobrý komiks
|
Eire
Člen |
# Zasláno: 12 Dub 2010 17:57
- Nahlásit
Nazdar bando
zdravím a doufám,že mi zase nespadne net a dočtu vás.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 12 Dub 2010 18:09
- Nahlásit
miisha
moje je v krabici rozložená,
Zrejme vyssi kvalita! A nafot dalsi komiks, todle chce pokracovani.
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 12 Dub 2010 18:09
- Nahlásit
Eire
doufám,že mi zase nespadne net a dočtu vás.
pokud ti do toho nebudou "foukat" toxické živly od severovýchodu,tak to třá nespadne
Co těhule?Už hnízdí?
|
Ebony
Člen |
# Zasláno: 12 Dub 2010 18:12
- Nahlásit
tak Pleška je po kontrole, vypadá zdravě a pro změnu jsem sebou vezla ještě Konývku, protože jsem jí včera házela frisbee a přišla mi po třech, nesla si zadní ve vzduchu. Tak jsem měla celkem vítr, že si urvala vaz, ale naštěstí ne. Asi nějak blbě šlápla.
Tak doufám, že už jsme si marodění letos vybrali.
|
Ebony
Člen |
# Zasláno: 12 Dub 2010 18:14
- Nahlásit
a dnes mi poslala chovatelka novou fotku Morgánka
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 12 Dub 2010 18:15
- Nahlásit
Ebony
Tak doufám, že už jsme si marodění letos vybrali.
Doufám,že jsi to hned zaklepala na zuby a 3x udělala tfuj.....!
|