| Autor |
Zpráva |
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 15 Srp 2005 18:48
- Nahlásit
Nevíte někdo o nějakém cvičáku v okrese Benešov nebo Tábor?
|
Anonymní
|
# Zasláno: 16 Srp 2005 08:27
- Nahlásit
V Benešově nevím, v Táboře jsou 2, jeden je soukromý a další je v Sezimově Ústí.
|
Maya
|
# Zasláno: 16 Srp 2005 08:55
- Nahlásit
Ve Vlašimi je určitě cvičák - klasika, v Benešově prý snad i s agility.
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 16 Srp 2005 09:53
- Nahlásit
A nevěděli by jste prosím i nějaký kontakt nebo přímo místo kde se nachází? Na netu nemůžu nic najít, našla jsem jen agility v Zárybničné lhotě u Tábora. Díky
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 16 Srp 2005 10:07 - Změnil/a: gabifi
- Nahlásit
Bydlím v Sezimově Ústí u Tábora, ale z tvého dotazu mi není jasné, o jaký cvičák máš zájem. Agi nebo klasika? V Sezimáku je velmi slušný cvičák na klasiku, pokud jde o agi, je to horší. Já jezdím do Benešova a do Budějovic
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 16 Srp 2005 10:20
- Nahlásit
Napřed asi klasiku. Bydlím tak na půlce cesty mezi Benešovem a Táborem, Sezimák to by ještě šlo. Můžeš mi k tomu cvičáku něco napsat? Třeba jestli bych tam už mohla od půl roku psa, kdy se cvičí, jaký jsou poplatky a tak.
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 16 Srp 2005 10:44
- Nahlásit
Vcelka
Od půl roku psa samozřejmě můžeš, poplatek je 600 na rok plus nějaké brigády, cvičí se tuším v neděli od 9 hodin ráno. Máme tam s kamarádkou i pár překážek agi, jenomže většina pozemku je ve svahu, tak to na příliš velké agi tréninky není. Teď mám v práci fofr, ozvu se později. Gábina
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 17 Srp 2005 10:02
- Nahlásit
Vcelka
Snažila jsem se najít stránky cvičáku v Sezimáku, sice jsou v plánu, ale zatím tam nic není:
http://www.zkosezimak.wz.cz/
Pokud budeš chtít něco vědět, ozvi se mi na mejl:
felada@centrum.cz
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 17 Srp 2005 10:34
- Nahlásit
Díky, na mejla už sem ti napsala
|
Anonymní
|
# Zasláno: 18 Srp 2005 08:08
- Nahlásit
Vcelka
Jsem členem v ZKO Sezimovo Ústí tak pokud se chceš na něco zeptat napiš mi mail na burpetra@centrum.cz
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 31 Srp 2005 09:50
- Nahlásit
Ještě jednou otravuju, ale nechodil náhodou někdo z vás nebo nemáte někdo nějaké reference na cvičák v Sedlčanech?
|