Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Oblečky pro psy / Obleček na svatbu
Autor Zpráva
andreastopka1
Člen
# Zasláno: 2 Pro 2018 16:11
- Nahlásit

Dobrý den našla jsem tohle vlákno popri hledani na internetu a lide tady vypadaji napomocni, nikde mi uz nevedi poradit. Jedním z mých hlavních hostu na svatbe je muj pejsek Fifi! Hihi, vedel by tady nekdo poradit vhodny formální oblecek pro psa? Zkoukla sem zatim jenom nejake oblecky na e-shopu pro zvirata ale neni to presne to co bych si predstavovala. Mate nekdo zkusenost s oblecenim pro psa na svatbu popripade jine eshopy kde tohle najdu? Nebranim se ani doporuceni oblecku na miru. Dekuji, Andrea!

Fousisko
Člen
# Zasláno: 3 Pro 2018 15:26
- Nahlásit

Zdravím,
máte poněkud kuriózní dotaz Já osobně bych psa neoblékala vůbec, pokud to není nezbytně nutné (zdravotní důvody, velká zima a plemeno, co si s tím samo neporadí apod.)

Obleček na svatbu je dost specialita, takže pokud se někdo zabývá šitím takových "blbinek" (pardon ) tak asi páníček "vysolí" nemalou částku....

Zřejmě se oblečku na míru nevyhnete tak jako tak. Jen najít někoho šikovného anebo si zkusit poradit sama. Na netu najdete jistě inspiraci. Vždyť ten pes nemusí mít "kvádro" (v tom by se také určitě necítil dobře).

Moje zkušenost s vlastním psem, který bohužel v zimě obleček potřebuje ze zdravotních důvodů (nesmí mu prochladnout bedra a zadek), je taková, že špatně snáší cokoli, co má nohavice. I když je obleček prostorný, neškrtí, netlačí, prostě to toho psa otravuje.....

Takže pokud to není nutné, volila bych obleček, který žádné nohavice nemá. A nějaká ta sukénka pro fenku (Fifi asi je fenka, že? "na efekt" se dá docela dobře spíchnout i doma...stačí trocha šikovnosti, dobře si psa oměřit, promyslet to. A mašli kolem krku A určitě Vás to vyjde laciněji, než shánět "psího krejčího"

Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání