Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / VÝBĚR GRANULÍ / ...můj pejsek jedl jen "frolic"
Autor Zpráva
martina68
Člen
# Zasláno: 8 Led 2014 01:10
- Nahlásit

...musím přiznat, že můj pes celý život papal jen "Frolic" - nic jiného ani nechtěl, když jsme ho dostali nevzal si ani "Caesara" - vůbec si ho nevšimnul a raději hladověl, až když ochutnal u kamarádky "Frolic" - ty jediné jedl - ale né ty co prodávají u nás - vyrobené v Polsku - dobarvený a přesolený fujtajbl, ale original z Německa - po rozbalení hned vidíte rozdíl - ve tvaru i v barvě a navíc koupíte i malý "Frolic mini" a vybíráte jestli chcete kuřecí s kukuřicí nebo hovězí s mrkví ...a abych ještě dodala, zdraví škodlivé určitě nejsou - jsou kvalitní - můj pes se totiž dožil 19 let !!!

lamalucni
Člen
# Zasláno: 8 Led 2014 07:40
- Nahlásit

Můj prastrýc celý život pil, jedl bůček a špek a dožil se skoro stovky. Svědčí to o tom, že chlast a špek jsou zdravé?

ssshhhhh
Člen
# Zasláno: 8 Led 2014 08:11
- Nahlásit

vůbec si ho nevšimnul a raději hladověl, až když ochutnal u kamarádky "Frolic" - ty jediné jedl
Mno, a to že mu to chutná taky asi není důkaz kvality, že... Ono moje kočka žere jen whiskas granule a jsem si jistá, že je to proto, že do toho přidávaj něco aby to prostě musela mít, nějaký ty barviva či éčka. Když nemá whiskas, řve jak šílená, ale určitě kvůli tomu nebudu tvrdit, že jsou kvalitní, protože prostě nejsou. Mimochodem taky vypadá skvěle a je jí 13let... Dobrej "kus" prostě přežije na všem... Třeba jako lamylucni prastrejda

pawLINka
Člen
# Zasláno: 8 Led 2014 09:14 - Změnil/a: pawLINka
- Nahlásit

To má být jako reklama?

kachna_
Člen
# Zasláno: 8 Led 2014 09:22
- Nahlásit

lamalucni
Můj prastrýc celý život pil, jedl bůček a špek a dožil se skoro stovky. Svědčí to o tom, že chlast a špek jsou zdravé?
určitě
Moje babička totiž jedla převážně zeleninu a umřela v pětašedesáti. To je jasný důkaz, že narozdíl od bůčku a špeku zelenina zdravá není.
pawLINka
To má být jako reklama?
spíš flame? Ale já se ráda chytim, jinak bych totiž musela jít uklízet

ssshhhhh
Člen
# Zasláno: 8 Led 2014 10:42
- Nahlásit

kachna_
jinak bych totiž musela jít uklízet
:-D

martina68
Člen
# Zasláno: 9 Led 2014 00:37
- Nahlásit

...žádná reklama, jen reakce na to, jak tady někteří na Frolic nadávají, já s ním špatné zkušenosti nemám... i když musím poctivě přiznat, že další dva moji psi ho nemusí a mají raději něco jiného...

zbrnd
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2014 21:38
- Nahlásit

martina68
...žádná reklama, jen reakce na to, jak tady někteří na Frolic nadávají, já s ním špatné zkušenosti nemám...
Tvrdit, že je to kvalitní, protože pes se dožil 19 let je zcela na stejné úrovni jako tvrdit, že ho to zabilo, sice až v devatenácti, ale zabilo.

ssshhhhh
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2014 22:10
- Nahlásit

zbrnd

Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání