| Autor |
Zpráva |
mac1
Člen |
# Zasláno: 21 Srp 2009 10:16
- Nahlásit
Včera večer jela kámoška ze Slovenska domů a u Jablůnkova uprostřed silnice ( docela dost kamionů tan) motal pes , zastavila , podařilo se jí psa odchytit a ona to mladá bassetka ( vypadá tak, tetování nemá ) , naložila do auta a najít policii a psa předat do péče....policii našla, do péče nepředala, neb policajti se na psa vy...., odmítli ho převzít ...objela okolí a ptala se ...u pumpy "jé, ten už tu pobíhal dopoledne !!!!!! " , nakonec odjela domů směr Ostrava s psicí autě ( radu, aby ji někde pustila, se jí nějak nechtělo akceptovat ) s tím, že ráno ji zaveze do útulku v Ostravě. Zatím ji má doma , pojede k vetovi, aby mrknul jestli nemá čip, fenečka je mladá , tak cca 8-9 měsíců, udržovaná, takže se nepotulovala dlouho, snad ji bude někdo hledat, kámoška si ji zatím nechá doma, dá info útulku , ale kdybyste někde našli zmínku, že ji někdo postrádá, bylo by to fajn. Rozhodně si ji kamarádka nenechá trvale, má psů v domě celkem dost .
|
Lucie od Arta
Člen |
# Zasláno: 21 Srp 2009 11:06
- Nahlásit
sakra, te Eva má štěstí , jdu googlovat ztracené basetice.
|
mac1
Člen |
# Zasláno: 21 Srp 2009 11:56
- Nahlásit
http://www.mujpes.cz/forum.php?id_forum=42384
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 21 Srp 2009 14:10
- Nahlásit
mac1
mám zájemce, který by si ji vzal
|
Lucie od Arta
Člen |
# Zasláno: 21 Srp 2009 14:33
- Nahlásit
Biluška
supr,ozvi se Evě Madziové na tenhle mail - madziova@mail.miramo.cz - a dohodněte se.akorát musí ten zájemce počítat s možností, že je zaběhlá a přihlásí se majitel (u lovečáků docela dost možné, i když tady se mi to nezdá).
|
Lucie od Arta
Člen |
# Zasláno: 21 Srp 2009 14:35
- Nahlásit
Biluška
aha, tys už jí psala, jsem pomalá, teď mi přeposílala tvůj mail
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 21 Srp 2009 14:36
- Nahlásit
Lucie od Arta
Už jsem jí napsala. No když se přihlásí majitel tak ji holt budou muset vrátit, to je riziko, se kterým musí počítat. Ale upřímně řečeno, osobně to spíš vidím na to, že ji tam někdo vyhodil
|
Lucie od Arta
Člen |
# Zasláno: 21 Srp 2009 14:38
- Nahlásit
Biluška
jo,to já taky...by neběhala u silnice, kdyby se zaběhla v lese na stopě, řekla bych.To je fajn, že se někdo našel takhle rychle, u Evi dlouho zůstat nemůže a útulek bych jí nepřála.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 21 Srp 2009 14:44
- Nahlásit
Lucie od Arta
To je fajn, že se někdo našel takhle rychle, u Evi dlouho zůstat nemůže a útulek bych jí nepřála.
Oni bassetku už chvíli shánějí. Zemřela jim fenka (stářím) tak se poohlížejí po nové. Jenže papírové jsou na ně moc drahé (nesehnali jsme žádnou pod patnáct litrů). Jsou to starší lidi, chtějí psa jen tak na gauč a na vycházky, jako byla ta předchozí. Dát za něj takové prachy je na ně prostě moc. Přitom pes tam má tu nejlepší péči a je-li zapotřebí veta tak ho kdykoliv zaplatí. Ale s tou pořizovací cenou se prostě nechtějí smířit. Bezpapíráka jsem jim rozmluvila a v útulcích jak na potvoru žádní baseti nejsou
|
Lucie od Arta
Člen |
# Zasláno: 21 Srp 2009 14:48
- Nahlásit
Biluška
tak to zní skvěle , navíc ta čubinka je mladá, skoro štěně...
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 21 Srp 2009 14:50
- Nahlásit
Lucie od Arta
tak to zní skvěle, navíc ta čubinka je mladá, skoro štěně...
Paní už hledá odložené misky a pelíšek
|
žanda
Člen |
# Zasláno: 21 Srp 2009 14:54
- Nahlásit
alespoň jednou nějaká hezká sms )
|
Lucie od Arta
Člen |
# Zasláno: 21 Srp 2009 14:59
- Nahlásit
Biluška
ježiš,já jsem dojatá,lidi...
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 21 Srp 2009 15:08
- Nahlásit
Lucie od Arta
jj, já taky. Takhle rychle jsme snad nikdy žádného psa neumístili
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 21 Srp 2009 18:48
- Nahlásit
Biluška
hele to je jak u blbejch..kdyby se o tuhle čubu někdo dodatečně přihlásil,tak furt inzeruju toho z Troje co byl původně pes,ale ted je prej fena ,číhni,10 měsíců
evidenční číslo: 1736/2009
plemeno: kříženec baseta
popis: fena, 10 měsíců
srst: černá s pálením, bílé znaky, kratší
velikost: střední
nalezen: 17.08.2009
Praha 10, Uhříněves
charakteristika: V karanténě do 24.8.2009.
k odebrání: V Zámcích 56, Praha 8
telefon: 283 011 711, 233 554 242
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 22 Srp 2009 11:27
- Nahlásit
Už je holka doma. Hádají se o jméno, nemůžou se shodnout jestli bude Laura, Lara, nebo něco úplně jiného
|
Lucie od Arta
Člen |
# Zasláno: 23 Srp 2009 11:41
- Nahlásit
davidkova renata
ta ale viděla baseta hodně z rychlíku...tadle byla čistokrevná bez PP...prostě vypadala jak baset.
Biluška
Laura je pěkný.I Lara
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 23 Srp 2009 13:48
- Nahlásit
Lucie od Arta
ta ale viděla baseta hodně z rychlíku.
a to je jasný,vona biluš tudle sháněla něco jako baseta,nikde nic po útulkách nebylo,až tadle se objevila,sem se jí snažila udat,no.. ,chápeš ,taky tam píšou kříženec.
|
Lucie od Arta
Člen |
# Zasláno: 23 Srp 2009 17:04
- Nahlásit
davidkova renata
jsem nevěděla, že ho shání dýl...tak to jo.jak může bejt krátkosrstej pes chvíli pes a pak zas čuba????
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 23 Srp 2009 17:23
- Nahlásit
Lucie od Arta
jak může bejt krátkosrstej pes chvíli pes a pak zas čuba
jo tak na to se mi neptej
|