Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Pomoc psům v nouzi / Prosím o pomoc,Praha 6
Autor Zpráva
davidkova renata
Člen
# Zasláno: 17 Srp 2009 16:29
- Nahlásit

Dnes kolem 13 hodiny byl u Libockého rybníka napaden vetším psem 6letý,jezevčík,pes,dlouhosrstý,zlatý.Bohužel se v panice vyvlékl z obojku a utekl.Majiteli se ho dosud nepovedlo chytit,nemá čip ani tetování, velmi pravděpodobně je pokousán seshora na krku.Naposled byl vidět kdesi na Evropské.Číslo na majitele mám,ale nechci ho sem věšet,kdyby někdo něco objevil,dejte mi vědět a číslo samosebou předám.Díkes

Steph
Člen
# Zasláno: 17 Srp 2009 17:09
- Nahlásit

Predam to dal, na Evropsky mame zrovna 4 tetky pejskari, kazdou v jiny casti - jak se hafan kdyztak jmenuje?

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 17 Srp 2009 17:22
- Nahlásit

Steph
díky moc!
já nevim jak se jmenuje,já se v tom fofru na tohle jediný zapomněla zeptat,řešili jsme to polonahý v plafkách.Neměl na sobě tim pádem vůbec nic,koukala sem ted do Troje a nic.Vůbec toho chlapa neznáme,ale je nám jasný,že je na sračky

Steph
Člen
# Zasláno: 17 Srp 2009 17:32
- Nahlásit

ok, oni jsou tetky celkem zdatne lapacky, tak to snad zvladnou na nejakou dobrotu a vlidne slovo, kdyz by ho nekde potkaly, uz jsem je vsechny 4 obvolala, 2 jsou zrovna v terenu a dalsi 2 pujdou kolem 19h.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 17 Srp 2009 17:36
- Nahlásit

Steph
no ty si úžasná díky moc.von teda mastil docela fest,byl určo v šoku,bohužel..

Steph
Člen
# Zasláno: 17 Srp 2009 17:42
- Nahlásit

chudak, snad se brzo najde, hlavne aby se pak strachy nekde neschovaval, urcite bude potreba co nejdriv osetrit

žanda
Člen
# Zasláno: 18 Srp 2009 09:26
- Nahlásit

šup nahoru )

naits
Člen
# Zasláno: 18 Srp 2009 09:47
- Nahlásit

Bydlím hned u Evropský, budu sledovat a poptám se pejskařů, držím palce!!!

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 18 Srp 2009 09:51
- Nahlásit

Ahoj lidičky,tak josepčík se jmenuje Kuba,ten zoufalec měl ráno vylepený plakáty na Petřinách..no pokud se dostane nějak do útulku,tuty ho najde,doufejme..a díky všem.Píše,že nálezce odmění,ale tady je zbytečný to asi zminovat

žanda
Člen
# Zasláno: 18 Srp 2009 14:09
- Nahlásit

zase nahoru,ať se o něm ví!!!!

brezen2008
Člen
# Zasláno: 19 Srp 2009 07:16
- Nahlásit

hodím trochu hore

žanda
Člen
# Zasláno: 19 Srp 2009 10:54
- Nahlásit

)
ví se už něco???

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 19 Srp 2009 17:24
- Nahlásit

žanda
čéče,asi nic..už včera byla cedule na Bille servaná,ale sázela jsem na "ochranku" aby jim někdo nááhodou novodved pozornost vod těch jejich výhodnejch sleviček,taky jo bo vo kus vedle na zastávce to visí pořád a jinde též.To by sundal taky když je to od sebe kousek.Koukala jsem do útulku co chvíli a nic.Za to jsem u Libo cestou do Šárky objevila několik cedulí upozornujících majitele psů,že v té lokalitě bylo již několik psů otráveno! Sem myslela,že je to akorát tady nahoře na Petřinách,naposled u nás o 2 patra vejš 2letá americká kokřice Nepřežila to,policajti říkali,že je to už 9. případ!!! ,ale dělat prej nemůžou nic Tak kdo jste odtama bacha!!!!

žanda
Člen
# Zasláno: 20 Srp 2009 08:00
- Nahlásit

davidkova renata
Ach jo, zase žádná hezká info po ránu,no snad ho našel někdo,kdo mu pomáhá.............doufám. Na útulky koukám taky-ještě mě napadla Kladivová-ta bere malý psy....ale nemá aktuální stránky.

K těm otravám- bylo i u nás - u Hostivařské přehrady- a bohužel to pár psů taky odneslo.Pak najednou to přestalo-poliši nikoho nechytli-pokud vím.
Mám pocit,že lidstvo začíná degenerovat¨,protože tolik různýho hnusu najednou se jinak vysvětlit snad nedá.

PetraK
Člen
# Zasláno: 20 Srp 2009 16:11
- Nahlásit

šoupnu to nahoru

Steph
Člen
# Zasláno: 21 Srp 2009 20:41
- Nahlásit

Tak mi dneska volala jedna tetka z Evropsky, ze malem ukradla Filipa, kterej si schoval po kerem kosticku nekde u Cervenyho vrchu - pani ji nejdriv hrozne servala, ale nakonec se z ni stala dalsi patraci dobrovolnice. Jsou nejaky novinky, asi ne co?

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 22 Srp 2009 19:54
- Nahlásit

Steph
malem ukradla Filipa, kterej si schoval po kerem kosticku nekde u Cervenyho vrchu - pani ji nejdriv hrozne servala, ale nakonec se z ni stala dalsi patraci dobrovolnice. Jsou nejaky novinky, asi ne co?

no to je fajn,máme další duši
nevim nic,plakáty furt visej a psa jsem neviděla ani na netu ani v reálu

žanda
Člen
# Zasláno: 24 Srp 2009 11:40
- Nahlásit

davidkova renata

...víš už něco????

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 24 Srp 2009 19:19
- Nahlásit

žanda
nic.Ale zato dneska u Libo jeden typoš sháněl další dvě čubyHolky na to včera koukaly,jeho matka tam s nima byla a zřejmě byla na tripu bo co ,čuby běhaly úpa všude možně,jednou se asi po hodině vrátily a pak vzaly zas dráhu na trat Zrovna jel vlak,snad je ale nesrazil páč typoška se po dvou hodinách vzpamatovala a jala se je shánět.Poté co jí holky vynadaly do dámskýho přirození, přidaly info o trati,šla se tam prej číhnout,ale asi nic bo to by se zřejmě tvářila jinak.Nicméně čuby jsou od tý doby nezvěstný Já je znám,bydlej tady kousek,jsou obě středně velký až větší.Ta jedna je celá černá a taková jako drsnosrstá,ježatá a ta druhá vypadá jako dalmatin švihlej s lovečákem,bílá s černejma znakama..to by se jeden fakt už posral!Jedna z nich má prej nějaký tel. číslo,obě prý maj snad známky..Já snad už ani nebudu vylejzat ven bo co

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 24 Srp 2009 19:30
- Nahlásit

Co se to tam u vás děje??? Zlatej Prokopák, zlatej nikdo zaplať nadbůch za ty Jinonice!

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 24 Srp 2009 19:34
- Nahlásit

Lucie Kratochvílová
Co se to tam u vás děje???
já nevim,moc se neraduj,třá kolem Radotína sem v poslední době viděla na netu docela dost nalezenejch psů

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 24 Srp 2009 20:01
- Nahlásit

Já myslela, že Praha 6, vlastně hvězda a ty louky tam, že to je docela v pohodě ale co je todle za individuum, to čumim. Už abychom se stěhovali do domku, rybník, les, skalka, louka a výlety s kamarádama, pořád jsem si nebyla jistá, jestli je dobrý bydlet na vesnici kvůli špatný socializaci psů, ale dost jsem změnila názor.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 25 Srp 2009 09:01
- Nahlásit

Lucie Kratochvílová
ale co je todle za individuum, to čumim.
a tak to asi nesouvisí s místem...prostě debily najdeš úpa všude.Já osobně si tady fakt nestěžuju,nehnula bych se vocad,leda teda na ty Zejžily ,vono dyš nejsi kretén a jsi psovi alfou ,nemáš celkem problém,aspon já teda nemám žádnej.Pokud necháš čokly lítat bez dozoru jak chtěj,je to jiná káva

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 25 Srp 2009 09:44
- Nahlásit

A tak to jo

žanda
Člen
# Zasláno: 25 Srp 2009 11:22
- Nahlásit

davidkova renata

Když pořád není nikde v útulku,napadlo mě, nenechala si ho u sebe nějaká vete, než ho vyléčí??????????

Pincher
Člen
# Zasláno: 25 Srp 2009 11:32
- Nahlásit

Taky jsem koukala po jezevci a nic a v Ruzyni jsem viděla další leták na ztracené fenky. Nevím jestli to nejsou ty o kterých píšete ale popis tam byl něco jako středně velký jedna hnědo bílá. Nebylo to moc k přečtění.

Těch letáků s info o trávení jsem si všimla v Liboci taky. Mám teď strach chodit do Hvězdy. Nevíte něco víc?

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 25 Srp 2009 16:00 - Změnil/a: davidkova renata
- Nahlásit

žanda
Když pořád není nikde v útulku,napadlo mě, nenechala si ho u sebe nějaká vete, než ho vyléčí
no já mám spíš obavu,jestli vůbec eště je a nebo jestli se dá vůbec chytit,třá je nekontaktní a nevýhoda je,že je malej,všimne si ho mím lidí než "vlčáka" ,kerýho se bojej páč je tuty zlej,to vlčácííí bejvaj.
Pincher
ale popis tam byl něco jako středně velký jedna hnědo bílá.
no možný to je,mě teda přišla bíločerná ,ale budiž.Vono dvě čuby najednou se neztrácej denně,tak to asi budou ony.
Mám teď strach chodit do Hvězdy. Nevíte něco víc?
tak o hvězdě nevim,já bydlím tady u billy(Delvita dřív)a tady přímo okolo 2 psi nepřežili,jeden přímo z baráku.Musí to být okolo paneláků,páč ani jeden z nich dál nedošel,ten druhej byl starý babky co chodí akorát po sídlišti a ten z baráku prej něco sežral tady za školou.soused údajně říkal,že to má být kus masa namočenej ve fridexu,nevim jak na to přišel,asi od těch jiných lidí co to hlásili též na policii..vo hvězdě jsem zatim nic neslyšela,ale...prostě hlídat.hlídat.hlídat!!

žanda
Člen
# Zasláno: 25 Srp 2009 16:57
- Nahlásit

davidkova renata
no tohle mě napadlo taky,ale nemalujme hned ten hnusnej scénář.
tenhle týden se jen daří,najde se i on....

brezen2008
Člen
# Zasláno: 25 Srp 2009 18:56
- Nahlásit

davidkova renata
dík že sto napsala,ted tam chodit nebudu

Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání