| Autor |
Zpráva |
Trka
Člen |
# Zasláno: 6 Srp 2009 16:22
- Nahlásit
Chybí nějakému plemeni v nouzi jeho stránky a nebo chce někdo stránky ukončit a požádat někoho jiného aby je provozoval?
|
reneeska
Člen |
# Zasláno: 6 Srp 2009 16:23
- Nahlásit
Jo mohl by někdo dělat to štěně v nouzi, o které jsem se pokoušela, leč nemám čas. Myslím, že dost lidí chce štěně, a tak by se mohla ta mláďata do 1 roku někde srocovat
|
Trka
Člen |
# Zasláno: 6 Srp 2009 16:25
- Nahlásit
Já už dělám dvoje stránky na pomoc plemenům v nouzi a velmi mě to baví, ale myslíte, že by byl zájem o stránky štěně v nouzi a kdyby jo tak by to bylo velmi pracné, protože štěňátek je všude hodně.
|
reneeska
Člen |
# Zasláno: 6 Srp 2009 16:51
- Nahlásit
No tak pracné to je, a zájem, v mých očích by to efekt mělo, i v očích lidí se kterýma jsem o tom mluvila ... ale bohužel, já to dělat nemůžu ... a kdo má čas, nemá zájem
|
Trka
Člen |
# Zasláno: 6 Srp 2009 16:56
- Nahlásit
Já mám strašně moc ráda zvířata a také jim velmi ráda pomáhám když můžu. A proto pomáhám alespoň prostřednictvím internetových stránek na pomoc plemenům. Já bych to i zkusila, ale musel by se na tvorbu stránek najít takový server ve kterém by to šlo rychle. Přece jenom by toho bylo hodně.
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 6 Srp 2009 16:59
- Nahlásit
Ahoj, taky dělam plemena v nouzi www.inuvnouzi.estranky.cz
Trka
štěně v nouzi už existuje, ale jestli jsem správně pochopila Reneesku, tak na to jenom neni čas
|
Trka
Člen |
# Zasláno: 6 Srp 2009 17:02
- Nahlásit
Myslíte tyhle stránky http://www.stene-v-nouzi.estranky.cz/? O nich jsem vůbec nevěděla a jak je vidět tak je dělá více lidí.
|
Trka
Člen |
# Zasláno: 6 Srp 2009 17:03
- Nahlásit
Ale také koukám, že aktualizace jsou z minulého roku.
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 6 Srp 2009 17:06
- Nahlásit
Trka
JJ, to je ono , to asi myslela, jestli by to někdo nechtěl převzít
|
Trka
Člen |
# Zasláno: 6 Srp 2009 17:08
- Nahlásit
A to už na těch stránkách nikdo nepracuje?
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 6 Srp 2009 17:09
- Nahlásit
Já jsem štěně v nouzi taky chtěla dělat, ale to bylo loni o prázdninách. Pak přišla zase škola a já jsem zjistila, že na něco podobného fakt nemám čas
Tenhle projekt je časově náročnější než jiní psi v nouzi, protože štěnda rychle přibývají a zároveň rychle mizí...
Tak snad se toho ujme někdo, kdo na to bude mít čas a web se konečně chytne.
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 6 Srp 2009 17:13
- Nahlásit
Trka
pawLINka
- ono by stačilo rozdělit to na kraje an těch stránkách, každej by si vzal podle útulků jeden kraj a aktualizoval by ho , jestli se do toho pustíte, tak si klidně vezmu nějakej kraj, ale popravdě, kdyby se našel někdo, kdo je na tom líp s časem, tak by to bylo lepší už mam dvoje stránky, ale zase s INu nemam tolik fofr, ty moc nejsou
|
Trka
Člen |
# Zasláno: 6 Srp 2009 17:17
- Nahlásit
Já mám taky dvoje jak jsem již psala, ale s těmi jedněmi moc práce nemám, takže já bych to klidně zkusila.
|
Trka
Člen |
# Zasláno: 6 Srp 2009 17:19
- Nahlásit
Taky mě napadlo dát ty štěňátka místo malí, velcí podle krajů a myslím si, že by to bylo i přehlednější. A také si myslím, že mnoho lidí o těch stránkách neví já jsem třeba taky nikde nenašla odkaz.
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 6 Srp 2009 17:20
- Nahlásit
Trka
- tak můžu taky, lepší opožděná než žádná aktualizace já bych to třeba rozdělila podle těch krajů jako je to tady http://pavliskop.blogspot.com/2006/01/esk-slovensk -online-ps-tulky-podle_10.html, oni už jim tam v útulcích podají info jak by štěndo mělo vyrůst a tak, tim se hodně ulehčí i práce
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 6 Srp 2009 17:21
- Nahlásit
reneeska
jestli nám dáš teda heslo, tak to s Trka můžeme zkusit než se najde někdo jiný
|
Trka
Člen |
# Zasláno: 6 Srp 2009 17:21
- Nahlásit
Ano znám tyto stránky a právě třeba i na nich jsem nenašla odkaz na štěně v nouzi.
|
Trka
Člen |
# Zasláno: 6 Srp 2009 17:22
- Nahlásit
reneeska psala jsem ti na email
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 6 Srp 2009 17:23
- Nahlásit
Trka
a nemáš skype nebo icq? ať se domluvíme?
|
Trka
Člen |
# Zasláno: 6 Srp 2009 17:27
- Nahlásit
icq 448475747
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 6 Srp 2009 17:41
- Nahlásit
Trka
tak super, zkusíme to
Lidičky, kdyby ste chtěl někdo pomoct, tak se ozvěte prosím
|
reneeska
Člen |
# Zasláno: 6 Srp 2009 18:26
- Nahlásit
Trka
Odkaz nikde není protože se to pořádně neorzjelo bohužel. Já dělám stránky kotců tady, a to jak internetově tak i fyzicky tam chodím, pak mám práci, autoškolu teď, od září k tomu ještě školu a mám svoje psy a život ... takže zkuste to
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 6 Srp 2009 19:14
- Nahlásit
Já se hlásím, jeden či dva kraje bych snad zvládla. Bych si prosila moravskoslezský a olomoucký, páč to k nim mám nejblíž
|
lucYnka XIII
Člen |
# Zasláno: 6 Srp 2009 19:31 - Změnil/a: lucYnka XIII
- Nahlásit
Ja bych si taky nejaky mohla vzit.
Ale kraj nevim, kdyztak mi naky pridelte. Jsem z Prahy, ale ta uz je asi obsazena.
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 6 Srp 2009 19:32
- Nahlásit
Biluška
lucYnka XIII
- super, jenom nějaký ten den vydržte, my to dáme nejdřív dohromady
|
lucYnka XIII
Člen |
# Zasláno: 6 Srp 2009 19:37
- Nahlásit
moje icq je kdyztak 477332744
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 6 Srp 2009 19:43
- Nahlásit
Taky bych jeden kraj zvládla, moje icq je 288-766-464, nejblíž mi je středočeskej nebo severočeskej kraj
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 7 Srp 2009 12:49
- Nahlásit
Ahoj, tak pomalu přibývají štěníci na stránky v Královehradeckém kraji bude pěkná nadílka !!
Ale teď hledáme pomoc od dvou lidí, jeden by měl na starost informovat seznamy útulků a další stránky o existenci ŠTĚNAT V NOUZI a druhého bychom potřebovali na sledování stránek štěnat v nouzi, když by se tam objevil pejsek určitého plemene a nebo kříženec, kteří už mají své V NOUZI, tak aby je informoval, třeba ted je tam teriér, tak písnout teriérům v nouzi, pokud by ho na stránkách neměli.
kachna_
lucYnka XIII
nevzaly byste to?
|
lucYnka XIII
Člen |
# Zasláno: 7 Srp 2009 12:53
- Nahlásit
ankaras
a je u tech stenat napsano jakeho jsou plemene? Se bojim, ze bych to nepoznala. Ale jestli si to jednotlivy v nouzaci proberou tak muzu delat to prohlizeni.
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 7 Srp 2009 13:03
- Nahlásit
lucYnka XIII
tak prima, někde to je, někde je to pod tím odkazem, kde se nacházejí, kdyby to tam nikde nebylo a nepoznala by si to, tak se nic neděje, nepoznáš, nenapíšeš, to se nedá nic dělat a nebo se třeba poptáme, když se nám to bude zdát jako nějaký plemeno
|