Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Pomoc psům v nouzi / Tohle je snad sranda?
Autor Zpráva
Misery
Člen
# Zasláno: 31 Čec 2009 17:14
- Nahlásit

http://www.rhodeskyridgeback.eu/Inzeraty/Nabizim-s teoata/Nabizim-stene-rhodesky-ridgeback-bez-PP-143

Chapete to nekdo???

rain
Člen
# Zasláno: 31 Čec 2009 17:26
- Nahlásit

Jestli jo tak hodně blbá . Podle fotek na profilu má několik dětí a už i nějakého naháčka (v malých psech se nevyznám). Mám 100 chutí jí něco napsat...

Cesmina
Člen
# Zasláno: 31 Čec 2009 21:38
- Nahlásit

Treba to nekdo koupil bez toho, aby to vedela (treba manzel s tim, ze az to uvidi, tak manzelky vymekne). To se bohuzel stava.

ankaras
Člen
# Zasláno: 1 Srp 2009 13:19
- Nahlásit

Je to hrozný ! A nepochopím to. Třeba je to její odchované štěně a chce se ho rychleji zbavit a hraje na city. Jenže, zase lepší, než aby ho někde pohodila.

rain
Člen
# Zasláno: 1 Srp 2009 16:25
- Nahlásit

Psala jsem jí vzkaz a štěndo je prý zpět u chovatele, že prý nepočítala že bude tak malinké nebo tak něco.... Důvody jsou mi celkem volné, hlavně že je štěník v pohodě .

darkvirgin
Člen
# Zasláno: 2 Srp 2009 09:01
- Nahlásit

ahoj, tak koukám, že každému píše něco jinýho. mě psala, že jim ho chovatel prodal snad ve čtyrech týdnech, pak mu ho vrátila a teď si pro něj zase jeli, že h chtěli, ale že je to práce a že to nezvládá. tak já nevím.... je mi líto štěníka...

Steph
Člen
# Zasláno: 2 Srp 2009 09:10
- Nahlásit

Chudak stene.....prodal ve 4.tydnech - to nebude zadny chovatel, ale spis rejzitel

rain
Člen
# Zasláno: 2 Srp 2009 09:52 - Změnil/a: rain
- Nahlásit

darkvirgin

Tak se omlouvám, blbě jsem to pochopila, myslela jsem že jim ho prostě vrátili, teď se dívám že jsem zazdila poznámku že už je zase u nich.

rain
Člen
# Zasláno: 2 Srp 2009 10:04
- Nahlásit

Tak jako počkej, oni si ho vzali ve 4 týdnech, vrátili ho "chovateli", za dva týdny si ho zas vzali a za půl dne zjistili že ho nechtěj nebo jak? Kdy byl vůbec psaný ten inzerát? Nějak už se v tom neorientuju...

darkvirgin
Člen
# Zasláno: 2 Srp 2009 13:51
- Nahlásit

jo jo, vzali si ho ve čtyrech týdnech, že jim "prodejce" - její slova, řekl, že si pro něj můžou hned přijít. doma se jim to nezdálo, tak mu ho vrátili a pak si ho zase vzali, no ale to zjistili, že na to nemají, že doma čůrá, kaká apod. tak ho dávají pryč

stetisek123
Člen
# Zasláno: 20 Zář 2011 15:07
- Nahlásit

Tak mám snad něco opravdu humorného, co NUTNĚ, ale pravdu NUTNĚ!!! potřebuju:
http://aukro.cz/psi-pisoar-revolucni-novinka-v-cr- i1831774307.html

hathor
Člen
# Zasláno: 11 Říj 2011 20:26
- Nahlásit

no i tak chovatel...6 týdnů....je to celé dost divné a ten inzerát tu divnost jen potvrzuje....

Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání