lucYnka XIII
Člen |
# Zasláno: 29 Čec 2009 23:40 - Změnil/a: lucYnka XIII
- Nahlásit
Prisla mi prosba o pomoc s hledanim noveho domova pro tohoto pejska, tak vkladam
Po rozvodu příbuzné zůstalo odrostlé štěně, o které se ani jeden z bývalých manželů nechce či nemůže starat. Příbuzná 12. srpna odjíždí dlouhodobě na Nový Zéland, její bývalý manžel o psa nemá zájem . Jsem dlouholetý pejskař a ráda bych si ho nechala sama, ale vzhledem k mému závažnému zdravotnímu stavu to bohužel není možné.
Hledám proto domov pro 10měsíčního křížence (labrador x ovčák x ještě něco). Pejsek je střední velikosti, černé barvy s kvalitou srsti labradora, se vztyčenými ušními boltci s klopenou špičkou. Byl zvyklý pobývat jak v bytě, tak venku. Je velice hodný, milý a přátelský, jen trošku nevycválaný. Vzhledem k věku by ale výchova jistě nebyla žádným problémem. Velice dobře se snáší s jinými psi, je proto vhodný i do smečky (byl zvyklý na soužití s 2 velkými psi). Bezproblémový i vůči dětem.
V bytě se chová slušně, je čistotný a nic neničí. Pokud zůstane doma sám, kňourá, ale spíše je to změnou prostředí a tím, že byl zvyklý na další 2 psy.
Pes je momentálně na Slovensku, ale mohu zajistit jeho dovoz a případně ho pár dnů (max. do 23.8 - to nastupuji do nemocnice) ubytovat u sebe. Nejlepší by však bylo, kdyby už nešel do další domácnosti, ale rovnou k novému trvalému majiteli. Těch změn už na něj bylo dost.
Moc se za něj přimlouvám! Pokud vy nebo někdo v okolí přemýšlíte o pejskovi, nedali byste mu domov? Fotky zatím nemám, ale zajistím. Velice mi záleží na tom, aby už konečně našel stabilní rodinu.
Kontakt a další informace: jlelo@seznam.cz
|