| Autor |
Zpráva |
Johule
Člen |
# Zasláno: 23 Čec 2009 19:19
- Nahlásit
před chvílí jsem v parku potkala osamělýho zlatýho kokra (asi psa). kolemjdoucí mi potvrdili, že už tu obchází dva dny. Je bojácnej, nedovolí se k nikomu přiblížit blíž než na cca 40 metrů. Vůbec se nebojí silnice a aut, už tu kvůli němu dvě zastavovala. Odešel do objektu školy a kolejí pro nevidomé, takže ho nemůžu dál sledovat. zatím jsem prošla různé stránky se ztacenými psy (nikde nic) a zítra asi zavolám s infem do útulku. Napadá vás ještě něco? Kdyby jste někde uviděli třeba plakát že se hledá nebo tak...
Zítra bohužel musím pryč-přes víkend tu nebudu. Kdyby jste se někdo o něčem dozvěděl, tak můžete majitele informovat, že byl dnes viděn v Pisárkách.
|
lucYnka XIII
Člen |
# Zasláno: 23 Čec 2009 19:21
- Nahlásit
Johule
dam vedet do utulku Tibet
|
lucYnka XIII
Člen |
# Zasláno: 23 Čec 2009 19:25
- Nahlásit
Johule
uz jsem jim to rekla, ale o zadnem zatoulanem nevedi
chtelo by to asi zavolat mp, at ho neco neprejede
|
reneeska
Člen |
# Zasláno: 23 Čec 2009 19:30
- Nahlásit
jj odchytit ho
|
Johule
Člen |
# Zasláno: 23 Čec 2009 19:59 - Změnil/a: Johule
- Nahlásit
mp už tu byli...klasika-projeli kolem autem, otočili a jeli zpět-to jsem je aspoň zastavila a poprosila je, aby ho dali někam do evidence, kdyby ho někdo sháněl.
odchyt je (alespoň u naší policie) naprosto nemožná věc-za prvé: pes je na pozemku školy a kolejí, kam se nedostanou. za druhé: ti lidi o psech neví nic (minule při podobné příležitosti přijeli, zavolali na vyděšenýho špice ať jde za nima, pes zdrhl a oni řekli, že tam asi někde bydlí, že vypadal, že se šel jen vyvenčit-možná to ale bylo tím, že to bylo v dost pochybné čtvrti a bylo na první pohled vidět, jaké menšině pes patří ) a za třetí je ten pes dost opatrnej a lidi k sobě nechce pustit.
Díky všem co to posíláte dál a kdyby jste někdo někde uviděli plakát, dejte jim vědět
|
reneeska
Člen |
# Zasláno: 23 Čec 2009 20:01
- Nahlásit
Takovou máš zkušenost? Smutné
Já tedy u nás taky, ale v Brně jsem myslela že to funguje v pohodě.
|
Johule
Člen |
# Zasláno: 23 Čec 2009 20:05
- Nahlásit
no nevím no...ono asi hodně záleží na tom, jak ten pes vypadá "nebezpečně"...tamto byl malej špic a jim se očividně nechtělo řešit případné problémy s jeho "majitely"...
nevím, jak to mohli řešit v tomhle případě-možnost, že by jim kvůli tomu povolili vlézt na pozemek školy jako moc reálnou nevidím a taky to, že by se tam kvůli kokrovi chtělo policii tahat nějakej větší tým, aby ho našli a chytli...nevím nevím:/ aspoň byli celkem vstřícní a popřáli mi hodně štěstí, když ho budu chytat
|