| Autor |
Zpráva |
arwen
Člen |
# Zasláno: 23 Čec 2009 08:30
- Nahlásit
Rockyho jsem objevila na Ajaxu, kam chodíme trénovat. Původní majitel ho nechal své matce, která se o něho ale nemůže starat (poslední půlrok byl Rocky v bytě bez možnosti se proběhnout). Je dvouletý, k lidem přátelský, bez zdravotních problémů (momentálně je nachlazený - nesvědčí mu kotec, byl zvyklý v bytě). A právě z důvodu nemoci jsme zatím nevyzkoušeli, jak reaguje na ostatní psy. Co jsem si všimla, když šel nějaký okolo při focení, bez zájmu si ho prohlédl a pak si opět všímal čmuchání a mazlení s lidmi.
|
arwen
Člen |
# Zasláno: 23 Čec 2009 08:31
- Nahlásit
|
arwen
Člen |
# Zasláno: 23 Čec 2009 08:33
- Nahlásit
Více fotek na
http://arwen.rajce.idnes.cz/ROCKY_k_darovani/#albu m
Info o psovi
www.dogcenter.cz
|
Dana a Day
Člen |
# Zasláno: 23 Čec 2009 11:26
- Nahlásit
Arwen, snad to nebude vadit, ale dám to i na web stafordi.com, snad bude mít Rocky více šancí.
|
arwen
Člen |
# Zasláno: 23 Čec 2009 12:47
- Nahlásit
Dana a Day
děkuji, budu ráda. Je mi líto, je plný síly a lásky, kterou by rozdával, bohužel já ho mít nemůžu.
|
rain
Člen |
# Zasláno: 23 Čec 2009 16:14
- Nahlásit
Ježiš, ten je náááádhernej
|
arwen
Člen |
# Zasláno: 24 Čec 2009 22:18
- Nahlásit
Zapomněla jsem dodat, že Rocky má zalomený ocásek. Nejspíš následek z raného mládí. Není to na první pohled vidět a nijak ho to neomezuje, ale aby info bylo kompletní.
|
evka
Člen |
# Zasláno: 28 Čec 2009 19:44
- Nahlásit
Ten je fakt nádhernej!!! Držím mu palce aby se dostal do dobrých rukou. Kdybych mohla hned bych si ho vzala,ale bohužel jsem mimo republiku.
|
Dana a Day
Člen |
# Zasláno: 28 Čec 2009 21:13
- Nahlásit
Arwen, je Rocky stále ve zmíněném dogcentru? Ozval se mi právě na meil pán, co si o něm přečetl na stafordi.com a projevil vážný zájem. Takže mu dám kontakt přímo na dogcentrum, kdyby to bylo už nějak jinak, dej vědět.
Díky
|
arwen
Člen |
# Zasláno: 29 Čec 2009 07:24
- Nahlásit
Dana a Day
Dani, ano měl by tam být. Byla jsem za ním v neděli. Byl tam, nachlazení se lepší a nic nebrání v převzetí. Ať zavolá. Nebo mu dej číslo na mě 739300486.
Prosím dej mi vědět, jak to dopadlo.
|
Dana a Day
Člen |
# Zasláno: 16 Zář 2009 10:56
- Nahlásit
Arwen nevíš jak to vypadá s Rockym? Je něco nového, má už páníka?
Rocky je stále v inzerci na Stafordi.com a ozval se mi nějaký pán, že by snad i měl zájem.
|