Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Pomoc psům v nouzi / dvouletý bull Rocky
Autor Zpráva
arwen
Člen
# Zasláno: 23 Čec 2009 08:30
- Nahlásit

Rockyho jsem objevila na Ajaxu, kam chodíme trénovat. Původní majitel ho nechal své matce, která se o něho ale nemůže starat (poslední půlrok byl Rocky v bytě bez možnosti se proběhnout). Je dvouletý, k lidem přátelský, bez zdravotních problémů (momentálně je nachlazený - nesvědčí mu kotec, byl zvyklý v bytě). A právě z důvodu nemoci jsme zatím nevyzkoušeli, jak reaguje na ostatní psy. Co jsem si všimla, když šel nějaký okolo při focení, bez zájmu si ho prohlédl a pak si opět všímal čmuchání a mazlení s lidmi.

arwen
Člen
# Zasláno: 23 Čec 2009 08:31
- Nahlásit

arwen
Člen
# Zasláno: 23 Čec 2009 08:33
- Nahlásit

Více fotek na
http://arwen.rajce.idnes.cz/ROCKY_k_darovani/#albu m

Info o psovi
www.dogcenter.cz

Dana a Day
Člen
# Zasláno: 23 Čec 2009 11:26
- Nahlásit

Arwen, snad to nebude vadit, ale dám to i na web stafordi.com, snad bude mít Rocky více šancí.

arwen
Člen
# Zasláno: 23 Čec 2009 12:47
- Nahlásit

Dana a Day
děkuji, budu ráda. Je mi líto, je plný síly a lásky, kterou by rozdával, bohužel já ho mít nemůžu.

rain
Člen
# Zasláno: 23 Čec 2009 16:14
- Nahlásit

Ježiš, ten je náááádhernej

arwen
Člen
# Zasláno: 24 Čec 2009 22:18
- Nahlásit

Zapomněla jsem dodat, že Rocky má zalomený ocásek. Nejspíš následek z raného mládí. Není to na první pohled vidět a nijak ho to neomezuje, ale aby info bylo kompletní.

evka
Člen
# Zasláno: 28 Čec 2009 19:44
- Nahlásit

Ten je fakt nádhernej!!! Držím mu palce aby se dostal do dobrých rukou. Kdybych mohla hned bych si ho vzala,ale bohužel jsem mimo republiku.

Dana a Day
Člen
# Zasláno: 28 Čec 2009 21:13
- Nahlásit

Arwen, je Rocky stále ve zmíněném dogcentru? Ozval se mi právě na meil pán, co si o něm přečetl na stafordi.com a projevil vážný zájem. Takže mu dám kontakt přímo na dogcentrum, kdyby to bylo už nějak jinak, dej vědět.
Díky

arwen
Člen
# Zasláno: 29 Čec 2009 07:24
- Nahlásit

Dana a Day
Dani, ano měl by tam být. Byla jsem za ním v neděli. Byl tam, nachlazení se lepší a nic nebrání v převzetí. Ať zavolá. Nebo mu dej číslo na mě 739300486.

Prosím dej mi vědět, jak to dopadlo.

Dana a Day
Člen
# Zasláno: 16 Zář 2009 10:56
- Nahlásit

Arwen nevíš jak to vypadá s Rockym? Je něco nového, má už páníka?
Rocky je stále v inzerci na Stafordi.com a ozval se mi nějaký pán, že by snad i měl zájem.

Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání