Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Pomoc psům v nouzi / Darovací kastrovaná SBT s PP
Autor Zpráva
impact
Člen
# Zasláno: 16 Čec 2009 12:45
- Nahlásit

Nemáte někdo zájem?

S paní majitelkou mluvili:
fenečku si brali jako pětiletou od chovatele za 2000,-...měli ji 4 další roky. kastrovaná je kvůli zdravotním problémům při hárání. teď mají roční dítě, co má alergii...fenku oddělovali, ale trpěla. dali ji ke tchánům na zahradu, ale ti jezdí na víkendy pryč a fenku neberou s sebou...je o víkendech sama kromě krmení, kdy tam zajdou. Hledá pro ni domov, kde dožije blíže lidem...tož tak...(chovku mi zjistí z PP...nevěděla z hlavy)

impact
Člen
# Zasláno: 16 Čec 2009 12:46
- Nahlásit

Prosím nesoudit, nenadávat, najít nový domov....

Podle mě, je sice starší, ale zase SBT. Ach jo. Nemám místo a SBT jsem dycky chtěla.

ammy
Člen
# Zasláno: 16 Čec 2009 12:56
- Nahlásit

Jé, ta je krásná! Od té doby, co máme Kiušku, jsem se do SBT zamilovala. Škoda, že nemáme místo. Jestli někdy v budoucnu bude nový pes, tak jedině SBT. Tak ať brzo najde nový domov.

impact
Člen
# Zasláno: 16 Čec 2009 13:10
- Nahlásit

ammy
Je naprosto úžasná-Vůbec by mi nevadilo, že je důchodce. Ale na pátýho čoklíska už fákt nemám peníze...

ammy
Člen
# Zasláno: 16 Čec 2009 13:14
- Nahlásit

impact
Ona i jako důchodce má nádhernou jiskru v oku! Taky by nevadilo, že už má víc let.

impact
Člen
# Zasláno: 16 Čec 2009 13:28
- Nahlásit

ammy
Ber ji.

ammy
Člen
# Zasláno: 16 Čec 2009 13:34
- Nahlásit

impact
Srandičky, srandičky! Jsem ráda, že zvládám ty dvě příšerky!

žanda
Člen
# Zasláno: 16 Čec 2009 15:21
- Nahlásit

tohle mi nedělejte((((((((( je moc pěkná....

impact
Člen
# Zasláno: 16 Čec 2009 15:51
- Nahlásit

Je uzasna. Nechcete nekdo jacka? Potrebuju misto.

PeKrato
Člen
# Zasláno: 16 Čec 2009 16:17
- Nahlásit

Sakra, ta je hezounká, jak se snáší s jinými fenama, víte to? Jednu SBT holku mám doma, nekonfliktní, spíše podřízenou, zkusím to doma nadhodit. Ale nic neslibuju

impact
Člen
# Zasláno: 16 Čec 2009 19:17
- Nahlásit

Peti newim nic, nez co jsem sem napsala. Ty jo, ber. Ja bych brala hned. Kdyby aspon uz zacaly zase besedy, aby se sypaly penizky. Misto by bylo aj, ae financ uz neni.

impact
Člen
# Zasláno: 16 Čec 2009 20:36
- Nahlásit

Na utazeni krmeni pro jednoho SBT by to stacilo.

PeKrato
Člen
# Zasláno: 16 Čec 2009 20:37
- Nahlásit

impact
dnes mám chlapa na záletech, tak zítra nadhodím, jestli nechce zachránit jednu psí dušinku
musela by ale být fakt pohodářka k fenám, jinak není šance. tu svoji stávající nedám a byly by spolu v bytě ne příliš velkým

PeKrato
Člen
# Zasláno: 17 Čec 2009 12:14
- Nahlásit

Reakce doma zatím špatná, ale rozhodila jsem sítě po známých a jedni už o ní uvažují, že by do ní šli. Když se rozhoupou, tak dám určitě vědět. Taky mají doma jednu stafinu, tak by se u nich mela dobre.

PeKrato
Člen
# Zasláno: 17 Čec 2009 12:30
- Nahlásit

impact
Už víš to chovku, ze které původně je? Když byla v té chvoce do 5ti let, předpokládám, že má za sebou i nějaké vrhy co? Známí ji fakt vážně zvažujou, tak možná asi nejlepší bude zavolat majitelce, co?

impact
Člen
# Zasláno: 17 Čec 2009 15:05
- Nahlásit

Jj, cinknete primo ji. Ja ji neznam, tze je zbytecny, aby to slo pres me. Drzim palec.

impact
Člen
# Zasláno: 18 Čec 2009 15:08 - Změnil/a: impact
- Nahlásit

Další info od majitelky: "Jméno fenečky je ANNI Relay, chovatel Václav Jandík, Choceň . Otec : BUBBY BOY Hanvoj CS - český šampion, klubový šampion, 6x výtěz plemene, 3x CACIB, A DALŠÍCH 8 OCENĚNÍ, matka: AMANDA Jason : klubový výtěz , CAC, výborný. Anni měla 2001 klubovou výstavu - výborná. Zatím nikdo kdo by fenečku chtěl každého odradí věk, bude ji přeci jen už letos 10 let. Ona byla moc hodná a čistotná ,ale mám pocit že když vycítila že čekáme přírustek do rodiny začla nám počůrávat pelech a koberec (a to jsem ji venčila časteji než byla zvyklá). Když se malá narodila byla po pár týdnech samý pupínek , tak jsem Anny dala do předsíně a uklidila celý byt kde se pohybovala. Vyrážka se staratila ale dr. nám doporučila mít psa mimo dosah dítěte (já jsem taky alergik, ale nic jsem na sobě nepozorovala tedy exém tem mám stále a už jsem si zvykla s ním žít.

Anninky mi je líto je to mazílek a když jsem si ji pořídila byly jsme spolu , courali jsme do lesa na houby, sama si sbírá borůvky. Hlavně nechci aby skončila u nějakejch lidí co na ni budou zlý. Kdybych měla rodinný domek zůstala by s náma a vůbec bych tohle neřešila."

Další fotky zde, na titulní straně.

PeKrato
Člen
# Zasláno: 20 Čec 2009 08:36
- Nahlásit

impact
Už píšou, že našla nové páníky. Známí se mi ještě neozvali, tak jim řeknu, že už nic. Anny přeju krásný sklonek života u nových páníků

Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání