Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Pomoc psům v nouzi / Fenky od bezdomovce
Autor Zpráva
Meryjuli
Člen
# Zasláno: 23 Čen 2009 12:59
- Nahlásit

Hledáme naléhavě nový domov pro 3 fenky, které byly odebrány bezdomovci za láhev rumu. Původně mu bylo odebráno 7 psů - 3 pejsci a 4 fenky. Kluci a jedna holčina už mají domov,ale pro 3 zbývající se nám nedaří najít nový domov
Ani jeden z nich nebyl zvyklý na obojek a vodítko, hrozně se báli a pořád před lidmi utíkali.Ale to bylo v únoru 09 a díky kolegyni Petře se dali do kupy. Zvykli si na lidskou přítomnost, obojek a vodítko už nejsou strašák, ikdyž nedůvěřivost vůči cizím lidem přetrvává, se svými lidmi jsou umazlené.

Lady - 2-3 letá, velmi milá fenka, nekonfliktní vůči psům, kočkám, koním… K cizím lidem trošku bázlivější, ke svým lidem umazlená, přátelská. Ráda sedí na klíně, v náručí a užívá si mazlení a pozornosti, které se jí dříve nedostávalo. Je zvyklá na děti, bez problému chodí na vodítku a zvládá cestování v autě.

Erika - 2-3 letá, kastrovaná, trochu víc uštěkaná, pokud nemá stálou pozornost,proto nedoporučujeme do bytu

Máša - ca.10 let, kastrovaná, nejvíce z nich ustrašená, nevzdáváme, že i pro ni se najde místečko na dvorku s možností přístupu do domu.

Fotky přidám během dne.
Všechny holky jsou malé max do 12kg, očkované a odčervené, kastrované kromě Ladynky
Více info o nich:
Petra - 605 269 818;info@bully.cz;www.bully.cz

pawLINka
Člen
# Zasláno: 25 Čen 2009 11:34 - Změnil/a: pawLINka
- Nahlásit

Erika

Walda
Člen
# Zasláno: 25 Čen 2009 11:45
- Nahlásit

Meryjuli

byly odebrány bezdomovci

On se o ně nestaral? To je docela vyjímka, ne?

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 25 Čen 2009 11:47
- Nahlásit

Walda
To je docela vyjímka, ne?
Nemyslím..z vlastních zkušeností třá jen tady u nás v průběhu času

pawLINka
Člen
# Zasláno: 25 Čen 2009 11:48
- Nahlásit

Meryjuli
Tu Lady jsem tam nenašla

impact
Člen
# Zasláno: 25 Čen 2009 11:57
- Nahlásit

davidkova renata
U nás maj bezdomáči čoklíky aji čipovaný.

Walda
Člen
# Zasláno: 25 Čen 2009 12:01
- Nahlásit

davidkova renata

Nemyslím..z vlastních zkušeností

No právě. Já ti nevím. Co potkávám já, třeba Na knížecí nebo u Anděla, jsou socializovaní, nemají zájem o nic jiného, než o páníčka a vypadají v cajku. On ten způsob života by mi k tomu soužití se psem docela seděl, takže mi to ani nikdy nepřipadalo divný.
Ale ve všem jsou určitě vyjímky.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 25 Čen 2009 12:11
- Nahlásit

impact
U nás maj bezdomáči čoklíky aji čipovaný
to se máte.Já odsud znala pouze jednoho slušnýho,měl neuvěřitelnýho NO s papírama,takový se dnes už snad ani neviděj,kecali jsme pokaždý když jsme se potkali,měl toho čokla neuvěřitelně rád.Ostatní případy bohužel zanechaly na mý duši trvalý trauma,doufám,že se ty šmejdi budou do smrti smažit v pekle a nejsem sama.Za to když ještě byla Ladronka squat,měli tam taky hafec psů,ale přístup k nim měli super.

Meryjuli
Člen
# Zasláno: 25 Čen 2009 12:27
- Nahlásit

Měl smečku asi 15 psů, kteří se mezi sebou dál vesele množili, takže všechno brácha se sestrou, tatínkové a maminky. Nezvládal je krmit, natož očkovat, odčervovat, žili v zahrádkářské kolonii, nikdy se nedostali nikam jinam a tím, že byl pijan, tak je dal resp. vyměnil víceméně svévolně za flašku rumu. Staří a 2 velmi dominantní psi u něj zůstali.3 feny - Lady, Erika a Betty(již v novém domově)přišli nakryté a u Petry porodily, přežili pouze 3 štěňata z celkem 12, v tuhle chvíli si říkám, že to je dobře..Štěnda jsou už v novém domově..
Tady je problém, že si ten bezdomovec pořídí další, co najde a bude se opakovat ten kolotoč, dokud ho neskolí cirhoza..

Meryjuli
Člen
# Zasláno: 25 Čen 2009 12:44
- Nahlásit

Ladynku i Mášenku jsem nyní dala i na bazoš.
Máša
URL
Lady
URL
URL
URL

Meryjuli
Člen
# Zasláno: 25 Čen 2009 12:45
- Nahlásit

Nějak se mi to nepodařilo,haha
PawLINKoooooooo, pomooooc

aren
Člen
# Zasláno: 25 Čen 2009 13:28
- Nahlásit

Meryjuli
dokud ho neskolí cirhoza..
Je potřeba ho pravidelně zásobovat pitím.

lucYnka XIII
Člen
# Zasláno: 25 Čen 2009 14:23
- Nahlásit

Máša

Lady

pawLINka
Člen
# Zasláno: 25 Čen 2009 15:27
- Nahlásit

Meryjuli
Tak jsem byla předběhnutá. Ale hlavně, že tady ty fotky jsou. Lady je moc hezká. Má takový zvláštní kouzlo...

Meryjuli
Člen
# Zasláno: 25 Čen 2009 15:39
- Nahlásit

LucYnko a PawLINko, díky oběma!!!!!
Ladynka je fakt super, je z nich nejlepší, Mášenka je holt starší a Erička je víc uštěkanější,ale každý má něco a po té minulosti se jim fakt nedivím..

to Aren: my ho budem zásobovat pitím a on nás pejsky - to je kšeft

lucYnka XIII
Člen
# Zasláno: 25 Čen 2009 21:08
- Nahlásit

Me se libi Masenka. Ma hezky kukuc a uzasny usiska.

aren
Člen
# Zasláno: 30 Čen 2009 21:36
- Nahlásit

lucYnka XIII
Me se libi Masenka. Ma hezky kukuc a uzasny usiska.
Mně taky, Mášenka je hezučká.

Meryjuli
Člen
# Zasláno: 7 Čec 2009 12:32
- Nahlásit

Holky jsou nyní na tel. 776 083 090,
email: toulave.tlapky@email.cz

Ladynka vyšla 26.6.v Blesku, ale bohužel nikdo po ni ani nepíp
Tak bych holkám přála nového páníka, doposud nic dobrého je nepotkalo a když už mají šanci,mít se lépe, tak NIC!!
Jsou malé, skladné) vděčné za málo..

Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání