Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Pomoc psům v nouzi / O.T. Mainský mývalý kocour v nouzi
. 1 . 2 . >>
Autor Zpráva
PetraK
Člen
# Zasláno: 4 Čen 2009 09:46
- Nahlásit

Hele lidi nevíte o někom, kdo by mohl dát domov - jako jedináčkovi (bez jiných koček a psůú) tomuhle krasavci?

http://neviditelnypes.lidovky.cz/kocky-chlupatec-m ourek-hleda-novy-domov-f05-/p_zviretnik.asp?c=A090 603_100826_p_zviretnik_dru

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 4 Čen 2009 12:55
- Nahlásit

PetraK
ježiš ten je nádhernej!
naštěstí kočku nemůžu,Nána by jí zabila.Ale tohle plemeno je můj favorit

PetraK
Člen
# Zasláno: 4 Čen 2009 12:58
- Nahlásit

davidkova renata
je nádhernej a evidentně osobnost, rychle by potřeboval svoje doma, nevíte vo někom pani. Třeba školnik, esli by za to votevření dveří nechtěl kočku, nebo tak nějak.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 4 Čen 2009 13:03 - Změnil/a: davidkova renata
- Nahlásit

PetraK
Třeba školnik, esli by za to votevření dveří nechtěl kočku, nebo tak nějak.
no to už rači ten qvalitní seks.Von už totiž jednu jaksi má,nacpali sme mu jí ondá před lety tak nějak kolem vánoc a eště má čuváčku,ale tu si sehnal sám,hajzl
nevim zatim vo nikom,kdyby něco písnu
hele je kástr?

PetraK
Člen
# Zasláno: 4 Čen 2009 13:14
- Nahlásit

davidkova renata

esli je kástr nevim, zjistim, jak budu vědít, poinformuju.

a díky

argosek
Člen
# Zasláno: 4 Čen 2009 13:18
- Nahlásit

PetraK

nema byt mivaly?

PetraK
Člen
# Zasláno: 4 Čen 2009 13:19
- Nahlásit

davidkova renata

tak je kastrovanej,

PetraK
Člen
# Zasláno: 4 Čen 2009 13:20
- Nahlásit

argosek

tak možná že i nějaký mívaly mývaly, ale to já nevim.

argosek
Člen
# Zasláno: 4 Čen 2009 13:24
- Nahlásit

PetraK

nevite, ale z cestiny vam pisi 3-.

PetraK
Člen
# Zasláno: 4 Čen 2009 13:31
- Nahlásit

Dámy dříve mívaly své oblíbené mývaly.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 4 Čen 2009 13:40
- Nahlásit

PetraK
dámy dříve mívaly své oblíbené mývaly.
ale též páni mívali své oblíbené mývaly ))
se voptám,ale neslibuju ničehož nic(

PetraK
Člen
# Zasláno: 4 Čen 2009 13:47
- Nahlásit

davidkova renata

no jo, ale dyš jazykozpytec se ptal na mívaly. Tak sem to posadila do ženskýho rodu. JInak sem mu tam prdla chlapy a to by bylo pochopitelně s měkkym, to dá rozum a cit

se voptám,ale neslibuju ničehož ni

jasný, v klidu, paní taky má strach, aby po něm nešáh někdo chtivej, tak vybírejte echtgold. Hele a co ta babča s tou drajvovou feňulí? Jak se jim daří?

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 4 Čen 2009 13:58
- Nahlásit

PetraK
a to by bylo pochopitelně s měkkym
no tak vo tom žádná
babča s tou drajvovou feňulí
ty voe,fčera sme se potkaly f oboře,uřž šla dom,ale dala se mnou eště jeden vokruch Ta malá svině je úpa děsná,vůbec nevypadá,ale je to lovec jak prase.Bapka de dycky dom úúúpa zdrchaná a s nervama hyn bo jí pustí...to se musí bo to potřebuje a je třeba aby se vyběhala...a tak vona běháNormálně nabere dráhu a je třá 20 min v řiti a honí hlavně černý ptáky Bapka volá a píská na píštalu a dyš už si zoufá,ta mrcha se milostivě vrátí rozmazlená je jak prase a s bapkou cvičí jak nigdo,bapka si nedovolí ani ťuk,Šeryna dycky vyhraje i kdyby to bylo ve dvě ráno,což bejvá bo f tu dobu se bapka psychicky láme a leze po kolenou Šerynu vodprosit bo stejnak nemůže zoufalstvím usnout,že s ní čokl nemluví Ta hnusná mrcha nevděčná jí po ní klidně vyjede jak Tarzan po Bendoj dyš je bapka drzá.Nicmémě bába jí miluje láskou až za hrop,zdůraznila mi to včera asi trilionkrát a je nám neskonale vděčná,že jí má ...svatá prostoto ,nikdo a nic jí nezajímá a f čoklovi se shlíží.Dokonce nebyla líná vytasit vodněkad hřeben a tu mrchu po cestě učasat abych viděla jak moc je krásná..no ty voe Čokl by u mě přežil maximálně půl hodiny ,pak bych ho zabila,ale bába je přeštastná a čokl má ráj na zemi

PetraK
Člen
# Zasláno: 4 Čen 2009 14:01
- Nahlásit

davidkova renata

a honí hlavně černý ptáky

asi ňáký špatný zkušnostě z dřívějška. No a nebo je prostě rasistka

ale bába je přeštastná a čokl má ráj na zem

se mi zvedla kref, dyš sem si to přectavila -ty popisky, ale šak ta poslední věta je nejdůležitější.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 4 Čen 2009 14:48
- Nahlásit

PetraK
asi ňáký špatný zkušnostě z dřívějška
nebo nějaká blbá karma z dřívějška,třá pracovala ve vykřičeným domě někde f emirátech minulej život
se mi zvedla kref
sem taky vystříkla jak švestkovej knédl dyš mi to všecko líčila..panebože já bych s ní VYBJEHLA! no vjeci sou jak maj bejt a já mám svýho vochotnýho vofčáka co dělá jen to co chci(skoro dycky teda )

PetraK
Člen
# Zasláno: 4 Čen 2009 14:55
- Nahlásit

davidkova renata

nebo nějaká blbá karma z dřívějška,třá pracovala ve vykřičeným domě někde f emirátech minulej živo

to je zajímavej pohled na věc

panebože já bych s ní VYBJEHLA

no jo, jenže vona to má jinak no. Hlavní je, že jsou vobě spokojený a babča zas lítá. Možná líp, že čokl takovej magor, páč kdyby to byl línej pekinéz, tak jí takle nerozběhá.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 4 Čen 2009 14:58
- Nahlásit

PetraK
tak jí takle nerozběhá.
ale zas by nepadla večer do postele zbitá jako špalek,než přemáchne punčocháče,vyzvedne Matese z jesklí,podepíše úkoly...eeh.to sem uš jinde

PetraK
Člen
# Zasláno: 4 Čen 2009 15:00
- Nahlásit

davidkova renata

eeh.to sem uš jinde

to zvládnéš, máš přece talent na děti!

jablunka
Člen
# Zasláno: 4 Čen 2009 15:00
- Nahlásit

davidkova renata
ale zas by nepadla večer do postele zbitá jako špalek,než přemáchne punčocháče,vyzvedne Matese z jesklí,podepíše úkoly...eeh.to sem uš jinde
Bóóóóže ty si bubáááááá!

PetraK
Člen
# Zasláno: 4 Čen 2009 15:02
- Nahlásit

jablunka

Bóóóóže ty si bubáááááá

no to je vobjef todleto!

Erin
Člen
# Zasláno: 4 Čen 2009 17:24
- Nahlásit

Na toucora se pozeptám,ale já su na tom jak Davítková,až vodejde náš Sidinek,tak pak jedině ptáka,no možná dříf.On naučil naši nebohou žakynu mnoukat,ale další kočku néé,stačí,že synátor má tči

davidkova renata

Bapka volá a píská na píštalu a dyš už si zoufá,ta mrcha se milostivě vrátí rozmazlená je jak prase a s bapkou cvičí jak nigdo,bapka si nedovolí ani ťuk,Šeryna dycky vyhraje i kdyby to bylo ve dvě ráno,což bejvá bo f tu dobu se bapka psychicky láme a leze po kolenou Šerynu vodprosit bo stejnak nemůže zoufalstvím usnout,že s ní čokl nemluv

Tohle mě děsí při myšlence, jak bude babka na slovači pádit Agatku.Se vrázím 100:1,že vypáděná bude na tuty babka

Fifi
Člen
# Zasláno: 4 Čen 2009 17:34
- Nahlásit

Erin
jak bude babka na slovači pádit Agatku
Hlavne opatrne, zkraje, aby nevzala roha. Ale je to cubka pricuckovita, zaroven spravne teriersky prdla - naky novy info, jak se ma? (Agatka, teda..)

Erin
Člen
# Zasláno: 4 Čen 2009 17:39
- Nahlásit

Fifi

Agatku uvidím v sobotu,ale za babičkou na slovensko jede za 14dní(mě se to nelíbí,ale tohle koučuje skorosnacha),zatím je u rodičů nevjesty a bojí se chlapů,ale mladýmu vlezla do betle,je čistotná a jejich bígla už poučila a slušném chování gentlemana a karaktera.Mám tucha,že se pojede ještě pro jednu mrňku,bo Agatce se líbí u Litomyšle

Fifi
Člen
# Zasláno: 4 Čen 2009 17:43
- Nahlásit

Erin
,bo Agatce se líbí u Litomyšle
No co dodavat..

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 4 Čen 2009 20:15 - Změnil/a: davidkova renata
- Nahlásit

bože to je děs,my fakt zase*em každý téma
Erin
bo Agatce se líbí u Litomyšle
no dyby došly Agátky nááhodou,tak tady je taky jedna dost skladná,uváděj 2 kila,tu bys mohla poslat aji faxem

http://www.psidomovlukavice.wz.cz/index.php?page=f otogalerie&offset=15

jablunka
Člen
# Zasláno: 4 Čen 2009 21:54
- Nahlásit

davidkova renata
No neblázni ,to vypadá jako Pepina,to je rosudek smrti pro majitele.

hally001
Člen
# Zasláno: 4 Čen 2009 22:33
- Nahlásit

davidkova renata-ty woe, Pepka má klon a ty nic neřekneš
jablunkamatka mě přemlouvá, ať si jí vemem...má asi už tu demenci, akorát mě zarazilo, že vynechala 1 a 2typ a vlítla rovnou na trojku, ale zas, moje matka se s ničím nikdy nes...nezabývala...nechtěla se zdržovat nebo chce, abych už konečně vypadla z domu. Estli jí veme, beruá Pepku Ajdu a kramle.

jablunka
Člen
# Zasláno: 5 Čen 2009 06:49
- Nahlásit

hally001
matka mě přemlouvá, ať si jí vemem...má asi už tu demenci, akorát mě zarazilo, že vynechala 1 a 2typ a vlítla rovnou na trojku, ale zas, moje matka se s ničím nikdy nes...nezabývala...nechtěla se zdržovat nebo chce, abych už konečně vypadla z domu.
tak maminka není asi žádnej troškař,na co se zatěžovat nějakejma mezitipama,gdyš to de vzít rovnou na konec.
Estli jí veme, beruá Pepku Ajdu a kramle.
No hlavně Pepku.

Biluška
Člen
# Zasláno: 5 Čen 2009 07:53
- Nahlásit

hally001
Estli jí veme, beruá Pepku Ajdu a kramle.
Evidentně už máš taky nejmíň druhý stupeň, jinak bys tam Pepku nechala a brala jenom Ajdu a kramle

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 5 Čen 2009 07:58
- Nahlásit

hally001
Pepka má klon a ty nic neřekneš
no to víš,že sem to ihned zaregistrovala,ale páč Pepka je notoricky známá ,nechtěla jsem tomu nebohýmu stvoření úpa sebrat šanci na umístění a taky sem krapet zlomyslná

. 1 . 2 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání