Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Pomoc psům v nouzi / Kříženec knírače a kokra, Fík hledá nový domov
Autor Zpráva
lucYnka XIII
Člen
# Zasláno: 27 Dub 2009 01:03
- Nahlásit

http://www.kocicinadeje.estranky.cz/stranka/nabidk a-psu-k-osvojeni
Ahoj, jmenuji se Fík a jsem skoro 3letý kříženec knírače a kokra. Mám jedinečnou barvu, kterou vytvořila sama příroda
Moji páníčci mě mají už od doby, kdy mě vzali od maminky, v bytě v centru velkoměsta. Postupně se to ale pro ně stávalo tak moc tíživé, že pro mě hledají nového páníčka. Mezi čtyřmi stěnami je mi smutno, potřebuji lidskou společnost a hlavně pravidelné venčení nebo pobyt venku, který mi na sídlišti nemůžou dopřát. Potřebuji se vyběhat - jsem velmi hravý a mazlivý pejsek. Jsem zvyklý v bytě, ale časem bych si zvykl na dům nbeo zahradu. Hledáme trpělivého páníčka, který mě bude mít rád a bude se mnou chodit na procházky.
Jsem zvyklý na děti, s 2letou nejmladší páničkou provádíme různé lumpárny.
A teď trochu vážně: dostali jsme se do tíživé situace, ze které není jiné východisko. Je mi líto dívat se každý den na jeho utrápený výraz, že s ním nemohu chodit na dlouhé vycházky. Pořídili jsme si ho v době, kdy manžel jezdil na služební cesty a já byla doma sama, takže z rozmaru. V bytě si zvykl, ale nemá rád samotu - když odejdu z bytu, tak štěká. U domu by byl skvělý hlídač, sice by asi chvilku potrvalo, než by si zvykl, ale jsem si jistá, že je to pro něj nejlepší řešení. Prosím pomozte mi pro něj najít vhodného pána.... mám jedno dítě a druhé na cestě, Fíček v bytě trpí. Mám 2měsíce před porodem a spolu s jinými starostmi, které se mi nečekaně nakupily to prostě nezvládám.
Případnému zájemci mohu poskytnout jakékoli info nebo osobní návštěvu. Bude mi po něm hrozně smutno, ale vidina, že mu bude líp u někoho, kdo se o něj líp postará,mě donutila napsat tento inzerát. Přidám pásy do auta, které jsme používali (dnes jsou povinné), košík, vodítko, obojek,misky, popř. i granule (nejradši má obyčejné buď Bono Impuls nebo klasické hnědé kuličky, ne barevné), nějaké hračky.
Snažili jsme se ho trochu vychovat, v rámci možností se nám to povedlo. Je z města zvyklý být neustále na vodítku. Je
společenský i když divoký (protože se nemá kde vyběhat)

Kontakt na současnou paničku Fíka email: zuzanasinova@centrum.cz, nebo zuzu_z@centrum.cz

Další fotky
http://www.kocicinadeje.estranky.cz/fotoalbum/psi- k-osvojeni/fik

lucYnka XIII
Člen
# Zasláno: 28 Dub 2009 22:31
- Nahlásit

popusunu Fika nahoru

verunicicka
Člen
# Zasláno: 29 Dub 2009 18:16
- Nahlásit

Fík má nádhernej kukuč.. moc mu držím palečky..

lucYnka XIII
Člen
# Zasláno: 30 Dub 2009 20:15
- Nahlásit

verunicicka
jj kukuc ma nadhernej
zaslouzil by si nekde se vylitat a mit panika co se mu bude venovat

lucYnka XIII
Člen
# Zasláno: 3 Kvě 2009 22:57
- Nahlásit

poposouvam nahoru

lucYnka XIII
Člen
# Zasláno: 6 Kvě 2009 21:36
- Nahlásit

tak zatim porad nic, tak poposouvam

verunicicka
Člen
# Zasláno: 14 Kvě 2009 18:23
- Nahlásit

tak jakpak to s krasavcem vypadá?

lucYnka XIII
Člen
# Zasláno: 16 Kvě 2009 14:49
- Nahlásit

verunicicka
Myslim, ze zatim furt nic Zeptam se pani jestli uz ma nejake zajemce.

lucYnka XIII
Člen
# Zasláno: 17 Kvě 2009 14:38
- Nahlásit

Pani psala, ze se nikdo neozval

lucYnka XIII
Člen
# Zasláno: 16 Čen 2009 12:15
- Nahlásit

Fik porad hleda domov, pani se zadny zajemce zatim neozval

lucYnka XIII
Člen
# Zasláno: 25 Čen 2009 11:19
- Nahlásit

jeste Fika s dovolenim poposunu

Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání