Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Pomoc psům v nouzi / Teriér v nouzi
<< 1 ... 9 . 10 . 11 . 12 . 13 . 14 . 15 . 16 . 17 . >>
Autor Zpráva
žanda
Člen
# Zasláno: 25 Lis 2012 22:08
- Nahlásit

Vlčáčková
to je dobře, já sice na FB nechodím,ale je to "drbárna" tak že se to roznese a to je v takových případech jen dobře

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 25 Lis 2012 22:16
- Nahlásit

Fifi
To je pes, kterého si vzalo z gheta přes policajty jedno sdružení do péče. Stejně jako mnoho jiných psů odtamtud. Tohoto si vzal do dočasky Brňák, protože tam něco vezl za materiál na zimu, převezl ho přes půl republiky. Pes se následně krátce po sobě dvakrát ocitl v útulku.
Takže jsem si ho vzala z toho útulku do dočasky já, smlouva s pánem bude vypovězena. S tím sdružením určitým způsobem spolupracuji, i když nejsem členem. Tím jsem ale ofic. majitelkou já, protože tak se to v útulku tady dělá. Teď nabízím pejska do adopce na svoji adopční smlouvu.
Kdyby tam pes zůstal, tak by atakovali pána, který při minulém převzetí psa byl prohlášen za majitele. Ten však nebere telefon nikomu, a pes by do adopce nešel vůbec - do doby, než by se ty vlastnické vztahy s nespolupracující osobou vyřešily. Takže sdružení odstoupením od smlouvy uvolnilo psa a útulek nám odpustil 2/3 poplatku. Mám ho tedy doma já, bude to tak levnější a pesan bude v domácí péči. A hlavně - mám nyní papír od policajtů, že jsem majitel, a můžu tedy se psem nakládat.

žanda
Člen
# Zasláno: 25 Lis 2012 22:21
- Nahlásit

Vlčáčková
než se vyřeší...................vzhledem k rychlosti úřadů by se taky nemuselo nikdy.
jsi hodná, díky za psa...............taky bych ráda někdy pomohla,ale nemám na to podmínky a dalšího psa domů nemůžu.....tak zase holt povezeme alespoň nějakou baštu do útulku....

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 25 Lis 2012 22:32
- Nahlásit

žanda
Tak ono už správně by mělo původní město hradit tomu sdružení nebo paní, která fyzicky psy brala, že jo. Byly tam operace, minimálně jedno štěně se zlomenou nohou. Asi i nějaké kastrace. Já to nesledovala, mám sice ten azyl na svým webu, ale ty příspěvky tam dává někdo jiný, ne já. Jen jsem se nabídla s dočaskou, kdyby bylo potřeba.
Jenže ono to odebírání těch psů byla takové na divoko, protože jak víme, tak v tomhle státě skoro nic není týrání a s cikánama se do křížku taky nikdo z úřadů kvůli nějakým čoklům pouštět nebude. Takže v tom sice policajti figurovali, ale tak nějak jako řekněme vlídně dohlížející na to, co si tam paní domluví. Aspoň informovali, když se o nějakém psovi dozvěděli.
Je to bordel, to je jasný. Každopádně můžeme být rádi, že jsou ti psi pryč a jsou ošetření. Gheto se bude bourat, nebo co.
Možná se v něčem pletu, opravdu jsem to nesledovala, jen co jsem tak pochytila.

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 26 Lis 2012 01:05
- Nahlásit

žanda
No, tak to není pes s gheta. Teď jsem si to vydopisovala s původním azylem a upravila jsem profil psíka. Tohle je konkrétně nalezená fenečka v nějakém autoparku kamionů. Najednou tam běhala, tak ji chytli a informovala se obec. Ale "nebyla ničí". A dál to už sedí, jen jsem doplnila některé podrobnosti.

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 28 Lis 2012 12:50
- Nahlásit

Fifi
Asi to sem dávám zbytečně, ale pro sichr: http://zlin.cz/62410-fotogalerie-psi Rek

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 28 Lis 2012 12:52
- Nahlásit

Fifi
Jo a ta Betynka je předběžně zamluvená. Zájemce je z Prahy. Tak uvidíme, Pfufí tam jde na předkontrolu.

Fifi
Člen
# Zasláno: 28 Lis 2012 15:50
- Nahlásit

Vlčáčková
Reka tam mam uz dlouho A dej pak vedet, az bude Bety doma, maznu ji.

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 29 Lis 2012 17:00
- Nahlásit

Fifi
Tohle je fakt plemeno?: http://zvirata.bazos.cz/inzerat/20070541/COKO-MERL E-YORK-s-PP.php

impact
Člen
# Zasláno: 29 Lis 2012 17:28
- Nahlásit

Vlčáčková
Jistě, nejspíš má PP pod UKC nebo něčím podobným.

Ty krávo, šedesát táců za takovýho otřesnýho vořecha. Hlavně, že je bratr maličký.

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 29 Lis 2012 17:46
- Nahlásit

impact
šedesát táců za takovýho otřesnýho vořecha.
No a hlavně, že je čokomerle, to je teď moderní
Koukala jsme na jorky a nestačila jsem se divit jaký barevný kreace jsou "možný" a za jakou cenu se prodávaj. Tenhle je ale fakt ošklivej.

Fifi
Člen
# Zasláno: 29 Lis 2012 18:22
- Nahlásit

Vlčáčková
Uz ses me na to nedavno ptala, nevim, esli to je nakej biewer. Slusnej vejvar.

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 29 Lis 2012 18:51
- Nahlásit

Fifi
Bievera jsem vzala na vědomí. Ale yorka, který má rypák pomalu jak bulteriér, jsem si do bieverovitých zařadit nedovolila. Tak se radši ptám. Navím mě překvapuje to, že bratříček je malinkatý. Tak nějak bych řekla, že u ustáleného plemene by měli být všichni skoro stejní, ne?

Fifi
Člen
# Zasláno: 29 Lis 2012 19:03
- Nahlásit

Vlčáčková
Optej se ty "chovatelky", cim to kryla a co ma za PP, ja nevim. Tohle mi jako ustaleny plemeno neprijde, tohle je mnozitelska zrudnost s merle genem.
A jinak ti i u ustalenych, sto let treba starych, plemen muze vybehnout maly a velky stene, kdyz nakryjes treba malou matku velkym psem a opacne. Ono se to - jak si nektery lajky mysli, nezprumeruje, nybrz vybehnou extremy na obe strany. Ale nechme toho tady, zde jest prostor pro naky terose v utulcich a tak.

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 29 Lis 2012 19:05
- Nahlásit

Fifi
Tak se mám příště ptát radši na Ešusové? Nebo kde?

Fifi
Člen
# Zasláno: 29 Lis 2012 19:08
- Nahlásit

Vlčáčková
Zis ne, se ptej primo ty mnozitelky, co to ma za spojeni, tady ti to asi nikdo nerekne. Nebo se ptej u sebe na fore, mas tu jednu pod svym jmenem, pokud vim. Jen mi neprijde fer davat sem inzos na vorecha za nehorazny prachy, promin, sem budu rada, kdyz mi hodis link na nakyho terose v utulku.

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 29 Lis 2012 19:21 - Změnil/a: Vlčáčková
- Nahlásit

Fifi
Tak já jsem se Tě snažila odchytnout. Což tady lze, ale na Vlčáčkové to půjde dost ztuha.
Jo a na tu Betynku ticho po pěšině. Tak nevím, co Pražáci. Ale fakt je, že je to útěkářka - první pes, kterého nemůžu pustit z vodítka. Asi by potřebovala spíš dům se zahradou a důkladným plotem kolem.
Dám vědět, když ji umístím.

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 2 Pro 2012 18:03
- Nahlásit

Betynka - ta bílá s hnědými flíčky - odjela do nového domova. Dnes.

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 3 Pro 2012 17:01
- Nahlásit

Fifi
www.caniscentrum.com
Tak a další Třebovačka, která od nás dostala jméno XENIE.
Je to fenka KERRY BLUE TERIERA přijata 27.11.2012, fenka má i čip, ale nepodařilo se nám vyhledat majitele, jediný co víme, že jí čip byl aplikován v Brně na jedné veterinární klinice, bohužel tam stopa končí.
Xenie je stará tak cca 4-6 let, jak vidíte na fotkách je trochu zarostlejší, ale dobře živená.
Její fotka vyjde taky v novinách a doufáme že se brzo najde její majitel.

Ještě je tam pátá se shora paní jorková: http://www.caniscentrum.com/nabidka.php

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 3 Pro 2012 17:07
- Nahlásit

Možná o tomhle už víš: http://www.facebook.com/photo.php?fbid=45392334517 32&set=o.126601564030026&type=1&theater

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 3 Pro 2012 17:20
- Nahlásit

VANESKA
Yorkšírský terier, fenečka, 5 až 7 let,byla strašně zablešená a zaplstěná. Nyní je odblešená, odčervená v karanténě do 5.12.2012
http://www.utulekblansko.wz.cz/

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 3 Pro 2012 17:26
- Nahlásit

Nevím, jestli znáš Naději pro čtyři packy: http://www.nadeje-pro-ctyri-packy.estranky.cz/clan ky/nabidka-pejsku.html
Taky teď mají jorka.

Fifi
Člen
# Zasláno: 3 Pro 2012 17:37
- Nahlásit

Vlčáčková
Dik, obe pridany, toho foxe tam uz mam. Xenii se snad podari dle cipu dohledat, tolika kerryku po cechach nebeha.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 21 Pro 2012 11:38 - Změnil/a: davidkova renata
- Nahlásit

Fifi

evidenční číslo: 2554/2012
plemeno: irský teriér
popis: pes, 13 let
srst: pšeničná, standard
velikost: standard
nalezen: 20.12.2012
Praha 10 - metro Skalka
charakteristika: Čipovaný,hledá se majitel.
k odebrání: V Zámcích 56, Praha 8
telefon: 222025917, 222025916, 233554242

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 22 Pro 2012 13:58
- Nahlásit

Fifi
?
http://www.cz-pes.cz/sos-detail-6373-q-Ztraceny-fo xterier.

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 29 Pro 2012 17:11 - Změnil/a: Vlčáčková
- Nahlásit

Staženo z FB:

Dnes na procházce v Košatce se k nám přidal tento pejsek. Je to starší pes asi irský teriér s tetováním v uchu ( nečitelné ) a koženým obojkem bez známky. Pes je milý a zvyklý s lidmi, tlačí se i do bytu. Zvládá i poslušnost. Tady z Košatky není . Pokud ho někdo znáte okamžitě mi volejte 776 80 44 27. Zatím jsme ho přivřeli u nás na zahradě, aby ho něco nezajelo.

5000KČ TOMU KDO NÁM VRÁTÍ LUDVÍČKA!!!!!!!!
JESENIČÁCI a okolí prosím přeposílejte sdílejte!!! Nemám moc lidí v přátelích.
Podávejte prosím jakékoliv informace!!!!
p.Lapčíková - 732 962 407
děkuji Eliška Lapčíková

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 29 Pro 2012 19:44
- Nahlásit

Fifi
http://www.cz-pes.cz/sos-detail-6416-q-Jagdterier

Fifi
Člen
# Zasláno: 29 Pro 2012 19:54 - Změnil/a: Fifi
- Nahlásit

Vlčáčková
O Ludvovi vim, nekolikrat jsem s pani mluvila. Je ve Ztratil se.
Ircan uz je doma.
davidkova renata
Pridana do Nasel se - a nevim, nikde jsem nic nepostrehla, ze by ji nekdo hledal.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 29 Pro 2012 20:02
- Nahlásit

Fifi
hele a je to fakt jagteriér? se v nich úpa m tak nevyznám..

Fifi
Člen
# Zasláno: 29 Pro 2012 20:03
- Nahlásit

Je to jagoska jak vysita.

<< 1 ... 9 . 10 . 11 . 12 . 13 . 14 . 15 . 16 . 17 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání