Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Pomoc psům v nouzi / Pomoc pro Hněvice
Autor Zpráva
Kacza
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2009 16:31
- Nahlásit

NA JARO PLÁNUJEME PRACOVNÍ BRIGÁDY NA ZVELEBENÍ PSINCE:
Natírání kotců, vymalování vnitřku kotců a oprava bud!
Zvelebení okolí psince: úprava okolí, úklid psince atd
Úprava cvičáku: oprava stávajících překážek, budování nových
Natírání plotu, oprava kotců atd.

Prosíme ty z Vás, kterým není osud psince a našich svěřenců lhostejný aby se ozvali na Nás e-mail a nabídli svou pomoc v kterékoliv kategorii z výše zmíněných. Přednostně scháníme omyvatelné barvy na zdi(nejlépe sv.modrou-pastelovou) chcemem sjednotit barvy psince

v případě zájmu se obratte na e-mail kacza.j@seznam.cz nebo tel. 728 216 434 ,popř: přímo na pana Mrhala 731 713 465

děkuji zaVáš případný zájem

Kacza
Člen
# Zasláno: 29 Bře 2009 11:43
- Nahlásit

První bridáda se bude konat 4.4.09 ! KDo máte trochu volného času, zastravte se-je to sice trochu z ruky,ale všichni pomoc uvítáme! www.zachrannychov-hnevice.wbs.cz

dejavu
Člen
# Zasláno: 29 Bře 2009 14:24 - Změnil/a: dejavu
- Nahlásit

Katerino, obdivuju tvou drzost, po te, co te Monika vyrazila z Kralup, bych byt tebou stahla ocas a nikde se neukazovala a byt tebou, jsem moc rada, ze na tebe nepodala trestni oznameni pro to, cos tam vyvadela. Nechapu, co se s tebou stalo, ale takovahle "pomoc", cos tam predvadela pozdeji, je i zadarmo draha.
Tva "pomoc" pro Mrhala bude polibkem smrti. A ty stranky, co jsi mu stvorila, kde co slovo, to chyba, tak za ty by se rdelo hanbou i dite z pate tridy, ty mas velky stesti, ze je Mrhal nevidel. Chudak, zenes ho akorat do peknyho prusvihu.
Mela bys radsi mazat do prace a ne premyslet stale nad tim, kde si polepsit tim, ze se tam vetres a budes predstirat dobre umysly.

Kacza
Člen
# Zasláno: 29 Bře 2009 14:54
- Nahlásit

Nebudu se k tomu již vyjadřovat! Myslete si co chcete. a my bychom třeba rádi viděli faktury na věci, které se poplatili za peníze vybrané na anšich benefitech. To nám taky nikdo nedal.

S Vámi to nemá nic společného, jeďte si za "svoje" útulky a p.Mrhala a nás nechce být.

Nikdo se neprosil, aby sjte koukala na web.

S pozdravem K.J. a spol.

Kacza
Člen
# Zasláno: 29 Bře 2009 14:57
- Nahlásit

ještě: cz-pes. je veřejný a plno serverů taky, takže si můžeme psát co chceme. jde o pomoc pro psinec- a o to tady snad jde. Všichni pomáhají všem a p.Mrhalovi nikdo? není to nefér?

dejavu
Člen
# Zasláno: 29 Bře 2009 15:02
- Nahlásit

Kacza

1) Monika mu osobne pomahala dost dlouho jak mohla, dokonce mu pujcila svoje osobni penize na auto.

2) Obavam se, ze pokud tam budes ty, pak se ku pomoci ani nikdo jiny nepridruzi.

Kacza
Člen
# Zasláno: 29 Bře 2009 16:00
- Nahlásit

1. Co je mi do toho, co mu Monika pujčila. My si jedem podle svého a scháníme co je potřeba.

2. Obavejte se jak chcete, nám je to jedno

3. Prosíme abyste se starala o útulky, ve Vaší péči a pokud se enchcete zapojit do pomoci, "dále nerýpala"

4. Máme opravdu jiné věci na práci než se dočítat furt dokola, že se Vám něco nelíbí

Ebony
Člen
# Zasláno: 29 Bře 2009 20:17
- Nahlásit

Kacza
vy se prezentujete jako odborníci na problémové psy? A to si dovolíte psát na stránky takové nesmysly jako že u malinoise je vzácné zbarvení fauve (tedy podle vás fawn...)? Když ho má v rodokmenu každý malinois? protože je to jedinné zbarvení, co může malinois mít? A že přišel o špičáky od kousání na rukáv?

A že jeden ze psů pokousal svého pána, protože ho nechal vykastrovat a on mu to měl za zlé?

A to máte málo psů, že ještě množíte kavkazáky? A ještě tak kvalitně, že 5 ze šesti štěňat do čtyř dnů zemřelo?

Na mě vaše stránky působí velmi šíleně...

Kacza
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2009 09:22
- Nahlásit

EBONY: my se nereprezentujeme jako odborníci na takové psy. Pravdou je, že co tam je, mám od p.Mrhala a ohledně popisu u DABA- jke to zkopírované/z přední části/ z nabídky , kterou psala p.Bočková na Kralupech. O špičáky přišel při výcviku na zadržení- o rukávu tam není nic psané-takže buhví jak ho někdo cvičil-Dab přišel jako odložený pes.

Netvrdíme, že ho pokousal proto,že sním byl u kastrace-ale je to jedna z hlavních příčin, mluvili jsme s majitelem a ani jeho nic jineho nenapadlo- najednou začal být po kastraci agresivní

Ohledně kavkazáků: na mimča, zájemci byli a navíc jsou po výborných rodičích, nemůžme za to, že má Jessica přehnaný mateřský pud a mimča si chránila/tudíž je nepusitla napít/

A jestli se Vám stránky nelíbí, tak se na ně nedívejte- nic jiného poradit nemůžu.
Tohle byla jen prosba o pomoc- ne moje,ale tlumočení p.Mrhala. JEstli mu pomoci nechcete - je to Vaše věc.

Nebudu se nikomu vtírat a přesvědčovat ho. Ohledně stránek- dělám co můžu a nemám na ně plno času.

dejavu
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2009 09:36 - Změnil/a: dejavu
- Nahlásit

Kacza
Tento popis Daba jsem obdrzela prave od tebe, a to byl jeste jeden z tech "lepsich", vetsina nebyla ani takovyhle blabol, ale vypadal stylem "pes, krizenec, je nejakej divnej" a to bylo cele...

Bohuzel, musim zverejnovat to, co utulek doda, kdyz jsem se snazila to menit, byli pak v utulcich nastvani, takze ted uz to neresim, je to jejich pes, popis a jejich vizitka...

hally001
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2009 10:33
- Nahlásit

Já jsem našla nějaké odkazy a diskuze o tomhle "zařízení". Oni tam ofiko množí psy?

Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání