Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Pomoc psům v nouzi / městské kotce Rosice (Brno-venkov)
. 1 . 2 . >>
Autor Zpráva
reneeska
Člen
# Zasláno: 24 Bře 2009 11:18
- Nahlásit

Kotce Rosice

Právě máme v nabídce:
Šotek, kříženec cca 6 let, žíhaný, postavou něco jako baset, chlupáč a moc milý pes. Milující dlouhý vycházky. Nejlépe k RD na dvoreček nebo se spaním uvnitř.

Dále mladý béžovobílý pes. Bohužel nemám zatím bližší info ani jsem pejska osobně neviděla.

A do třetice je byl nalezen malý béžový pes ve vínovém oblečku, stáří kolem půl roku.

Dovoluji si toto vlákno zabrat pro inzerci "našich" pejsků, abych nemusela každému zakládat zvlášť.

impact
Člen
# Zasláno: 24 Bře 2009 12:18
- Nahlásit

reneeska
Pro vyzvednutí Vašeho pejska, nebo nového pesjka prosím kontaktujte Městský úřad Rosice, podatelna, tel.: 546 492 111

Ráda přivítám jakékoli dotazy, náměty, připomínky, příspěvky ... prostě vše co si myslíte, že by se dalo vytknout, pochválit nebo zvěřehnit.

PS: Můžeš dát do ztracenců i Lenčiny psy?

Lucie od Arta
Člen
# Zasláno: 24 Bře 2009 12:40
- Nahlásit

reneeska
ahoj,dostalas tuhle můj mail? asi to nebylo k ničemu,viď...

reneeska
Člen
# Zasláno: 24 Bře 2009 13:19
- Nahlásit

impact dík, přklepy opravím, psy tam dám

Lucie od Arta dostala, zatím nic no

Lucie od Arta
Člen
# Zasláno: 24 Bře 2009 13:37
- Nahlásit

reneeska
achjo

Hanca
Člen
# Zasláno: 24 Bře 2009 13:48
- Nahlásit

Ahoj Reneesko, fajn, že ses zhostila těch Rosic. Občas se tam nějací psi nalezení objeví. Zadávala jsem web. stránku Rosic i s nálezy psů http://www.rosice.cz/www/page.php na http://www.utulky.estranky.cz/stranka/utulky-cr/#B O
Jestli chceš a budeš provádět aktualizace bude tam uv. Tvá web. stránka kotců

Hanca
Člen
# Zasláno: 24 Bře 2009 13:53
- Nahlásit

zveřeňovali - hned v úvodu pidi chybička http://www.kotce-rosice.estranky.cz/

Hanca
Člen
# Zasláno: 24 Bře 2009 13:58
- Nahlásit

Prosím o umístění na Vaše stránky kotců Rosic web. stránku se seznamem útulků: http://www.utulky.estranky.cz/stranka/utulky-cr , kde také i řada důležitých informací např. co dělat v příp. ztráty či nálezu psa atd. a přímý odkaz na seznam web. stránek konkrétních plemen v nouzi: http://www.utulky.estranky.cz/stranka/konkretni-pl emena-v-nouzi
Díky, Hanka z Kladna

reneeska
Člen
# Zasláno: 24 Bře 2009 14:23
- Nahlásit

Hanca
Ahoj, aktualizovat to budu a budu se snažit to tu trošku zlepšit, zpružnit komunikaci města se mnou a tak ... ale je to boj. Zatím jsem viděla jen Šotka např, kde je ten bílohnědý a béžový nevím.
Chybičky opravuju, díky
A odkaz umístím
PS: v létě budem v Kladně na táboře

reneeska
Člen
# Zasláno: 6 Dub 2009 13:30
- Nahlásit

V nabídce nám přibyl mladý krátkosrstý foxíček, vyhozený v noci na městě z auta ... je prý přítelský a temperamentní.

reneeska
Člen
# Zasláno: 6 Dub 2009 20:26
- Nahlásit

Foxík je již zpět doma, stal se nejspíš obětí velmi nepovedeného žertu

reneeska
Člen
# Zasláno: 11 Kvě 2009 19:41
- Nahlásit

Dnes ráno byl v Rosicích na ulici Zámecká nalezen pes - spíš
štěně zlatého kokršpaněla stáří asi 1 rok. Je ostříhaný, nemá kupírovaný
prut. Má obojek.
Prosíme o spolupráci při hledání majitele. Děkujeme

Tel: 546 492 145, 604 138 549

Garfield
Člen
# Zasláno: 11 Kvě 2009 21:18
- Nahlásit

Panebože s těma ztracenýma psama to je neskutečný. Jestli někomu na psovi záleží, tak mu snad může za pár kaček dát čip a když né čip, tak psí známka s vyrytým telefonním číslem je to úplně nejsnažší, co pro bezpečí psa může každej majitel udělat. Nakopala bych to do zadku všechno.

moll
Člen
# Zasláno: 12 Kvě 2009 06:42 - Změnil/a: moll
- Nahlásit

asi největší problém bude s tím Jestli někomu na psovi záleží...lidi jsou schopný vcelku všeho -a hlavně toho špatného

Cesmina
Člen
# Zasláno: 12 Kvě 2009 09:20
- Nahlásit

Myslim, ze ten telefon je jistejsi. Kluk mel cip a stejne to bylo k nicemu. Spousta utulku nema ctecku a o beznejch lidech nemluve.

reneeska
Člen
# Zasláno: 14 Kvě 2009 11:04 - Změnil/a: reneeska
- Nahlásit

Kokřík je již doma, včera si jej vyzvedla majitelka (místní).
Máte pravdu, budu na všechny apelovat ať pejskům pořídí minimálně tu známku s jménem psa a tel. číslem na majitele.

A pátrání!
Hledá se fenka Kavalír king charles spaniel, hnědobílá, věk 13let, dle majitelů se jeví mladší, štěněcí.
Slyší na jméno Ájá, na sobě má červený obojek.
Ztratila se v Říčanech v úterý 12.5. večer.
Mám slíbené poslání fotky
Prosím koukejte, šiřte!
Děkuji, moje tel: 724120431
Tel na majitele: 777 888 337

Garfield
Člen
# Zasláno: 15 Kvě 2009 15:58
- Nahlásit

Ty jo, tady je to úplná rychlovýdejna psů. Jak v závodní jídelně obědy...

reneeska
Člen
# Zasláno: 15 Kvě 2009 22:48
- Nahlásit

Garfield
JJ docela to jde, jen Šotek tu furt trčí a Beauceronku nevím kam udat, roční, bez PP. mazlivá, milá, spěchá to. cena cca 2000

reneeska
Člen
# Zasláno: 2 Čen 2009 19:58
- Nahlásit

Není sice z kotců, ale volala mi kamarádka a:

Její kolegyni z práce vnutila nějaká socka štěně, fenečka, něco jako zmenšenina retrívra, věk cca 2 měsíce. Bydlí v 1+1 s dvěma psi, nemůžou si ji nechat, nevejdou se. chce to někoho co nejdřív, i kdyby dočasně .... nemůžete?

reneeska
Člen
# Zasláno: 14 Čec 2009 20:25
- Nahlásit

Aktualizovaná nabídka WEB

reneeska
Člen
# Zasláno: 10 Srp 2009 10:11
- Nahlásit

Domov hledá buldočka Matylda

Matylda je buldočí babička s typickým chrochtajícím projevem a láskou k lidem. Její vztah ke psů a fenám bohužel neznám. Ale věřím, že pokud ji jiný pes neotravuje, je nekonfliktní, jen už má ráda svůj klid. Je to opravdu charismatická "bába", která si jistě získá milovníky tohoto plemene. Pomozte jí z kotce do pelíšku nebo na gauč, za který vám jistě bude vděčná. Je velmi nenáročná.

Hanca
Člen
# Zasláno: 10 Srp 2009 13:06
- Nahlásit

Do komentářů u ztrac. psů jsem dala nějaké inz. s nálezy psů z okolí. Nemůžeš je, kdyžtak někde zviditelnit + příp. udělat pro ně kolonku, kam by mohli psát i sami návštěvníci Tvých stránek?

Hanca
Člen
# Zasláno: 10 Srp 2009 13:10
- Nahlásit

jen dodatek : ten pes nalezený u Černé hory už je doma viz inz. na stránkách kotce Rosice.

reneeska
Člen
# Zasláno: 2 Zář 2009 11:09
- Nahlásit

Matylda už tu není, ale den po tom co odjela se našla x NO, paní ji měla týden u sebe doma a říkala ji Trixi, fenečk ana to již slyší.
Takže kdyby někdo chtěl ovčačku ...

jbat
Člen
# Zasláno: 2 Zář 2009 11:16
- Nahlásit

hele dejte sem normální odkaz na ty stránky, je to dost nepřehledný...

reneeska
Člen
# Zasláno: 2 Zář 2009 11:20
- Nahlásit

jbat
je hned v prvním příspěvku a tedy i tady

reneeska
Člen
# Zasláno: 9 Lis 2009 11:03
- Nahlásit

Tak momentálně se v kotcích nachází opět Šotek a stále Trixi
Koukněte ZDE

A novinkou je, že nám tu vzniká i Kynologický klub, což je paráda a je i zájem

jen ohledne kotců je trošku smutné, že nevidím zájem, a samotná nemám tolik času abych je venčila, chodila tam, mohla je brát pak na ten cvičák, .... nemám veškerý info, což je třeba jistě k tomu, aby ta nabídka byla co nejpřesnější ... no jistě mě vy, co taky pomáháte, chápete
Měla jsem v plánu sbírku na boudy (psi je tuším nemají) ale to opravdu bez vstřícnosti z mesta nejde

reneeska
Člen
# Zasláno: 10 Pro 2009 09:55
- Nahlásit

K Šotkovi a Trixi, kteří stále čekají přibyla dneska i fenka, která se po Rosicích toulá už nějaký ten měsíc a pracovně jí (už víme že to je fenka) říkám Tulák.
Neznáte ji, nechcete někoho?

Šotek

Trixi

Tulák (fenka)

reneeska
Člen
# Zasláno: 17 Úno 2010 21:12
- Nahlásit

Dneska sme Šotka který stále čeká v kotcích potkali venku - zdrhnul. A tak jsme ho sbalili a šel s náma domů, vykoupala jsem ho (moc nechtěl do schodů v baráku - do bytu, ale vynesla jsem ho) ve vaně se choval chvíli vzorně, pak chtěl utýct, kňučel, ale ani minimální známka ohrazení se nebo agrese. Vody z něj teda bylo požehnaně. Chvilku schnul, prozkoumával neohroženě byt co tu moje holky mají dobrého, napil se a jeli jsme k babičce (které chci vysvětlit že Šotek se jim "hodí") tam poznal Ťapinu, malou terierovitou vořešici a vše v pohodě. Oblítal zahradu, obechcal všecko ...
Pak sme je vzali všecky ven, Šotek dostal vodítka všech psů, pospojovaný a na těch běhal a pak už i na volno, ale táhnul je za sebou, moc neví co je jeho jméno, co je přivolání, neví nic, ale 3x se mi povedlo že přiběhl po delším volání - tzn. časem to asi pochopí.
Skoro neštěkal, a je hrozně umazlenej. Dostal granulky a jeli jsme dom (už bez mých holek, sou na prázdninách) doma vyzkoušel všechny pelechy co tu sou a pak se začal nudit - asi mu bylo i teplo, hrál si chvilku s plyšovou krysou, chvíli spal a pak naznačil, že chce dom - do kotce. Tak šel.
Budu si ho půjčovat a útěkářství chci vyřešit ufiknutím kulek
No pár fotek je tady
A některé na ukázku:

Stafbulinka
Člen
# Zasláno: 17 Úno 2010 21:24 - Změnil/a: Stafbulinka
- Nahlásit

reneeska
Hele já myslela že Matylda už domov má, dyť byla k dispozici už loni ne? Aha už bydlí já to přehlídla

. 1 . 2 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání