| Autor |
Zpráva |
jana33
Člen |
# Zasláno: 12 Bře 2009 18:09
- Nahlásit
Dnes odpoledne se ztratil kříženec jadteriéra na hranici okresů Litoměřice a Louny. Slyší na jméno Ferda, je celý černý s malou bílou náprsenkou. Jedno ucho má nahoru, druhé překlopené. Je čerstvě vytrimovaný,takže z dálky může vypadat skoro hladkosrstě. Je střední velikosti, k lidem, dětem velice přátelský,určitě se bude chtít k někomu přidat. Na krku měl svítivě oranžový elekt.obojek, bohužel bez známky.
S fotkama čekám na přítele, tady http://img2.rajce.idnes.cz/d2/1/1186/1186555_3a1cf ed94d54f98411810ad57fb87eaa/images/DSC_0054.JPG je to ten prostřední mezi labradorama. Kdyby ho někdo viděl, prosím volejte 603271438
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 12 Bře 2009 22:10
- Nahlásit
Janě nejde net, takže mám vzkázat, že se "sprateček" našel a je v pořádku doma
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 13 Bře 2009 09:49
- Nahlásit
jana33
uff...
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 13 Bře 2009 09:51
- Nahlásit
jana33
ježiš to jsem si ani nevšimla, co se stalo. Ještě, že už je Ferda doma.
|
Kluci
Člen |
# Zasláno: 13 Bře 2009 09:55
- Nahlásit
Janííí, to je zmetek!!! On normálně zdrhnul??? Uff, ještě že se našel! Mám v živé paměti, jak se náš sprateček vydal za svojí nevěstou, kterou jsme potakli na procha a našli jsme ho až v nedaleké vesnici. To jsou sfíňácí. A měl obojek plný kouzel?
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 13 Bře 2009 11:00
- Nahlásit
Děkuju všem. Sprateček zdrhnul za srnama,panička z outlocitnosti nastavila na obojku slabej impuls (má ho třetí den), kterej den předtím fungoval na králíka,ale na stádo deseti srn jaksi ne,hajzlik se ani neotočil. Nakonec to dopadlo,jak se dalo čekat, já v lese, promočená, zmrzlá, uřvaná, Ferda na návsi nějaký vesnice, krmen babkama karbanátky poté,co zjistily,že ten hajzl housky nejí. Přítel projížděl okolí autem, tak ho našel, když ho Ferda uviděl, radostně nakvačil, nastoupil do auta s výrazem - mrchy mě chtěly otrávit bílým pečivem- a jelo se domů. Já ho zabiju!!!!
|
Montik
Člen |
# Zasláno: 13 Bře 2009 11:08
- Nahlásit
jana33
hlavně, že už je doma....
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 13 Bře 2009 14:15
- Nahlásit
jana33
Já ho zabiju!!!!
zab ho, zab ho, zab!!!!
, musely to být nervy
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 13 Bře 2009 20:15
- Nahlásit
PetraK
Přítel pravil,že on za to nemůže,že je prostě retardovanej. Ale za chvíli z něj budeme retardovaný my
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 13 Bře 2009 22:13
- Nahlásit
jana33
věřím, že to je zápřah na nerf. Oni ty jagy jsou prý - nemám vlastní zkušenost - fakt specijálisti. Asi by musel bejt jedináček, aby měl člověk čas jen a jen na něj??
Tak hlavně pevný nervy.
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 14 Bře 2009 16:34
- Nahlásit
PetraK
No on je hlavně mega samostatnej,protože jsme ho jako štěně našli vyhozený venku a už nějakou dobu se toulal,takže příliš brzo zjistil,že se bez lidí,ale ouplně obejde,takže nějak strach z toho,že se mu ztratí smečka fakt nemá A k tomu umí dělat mega dojemný ksichty,takže se nad nim každej rozplyne, zahrne ho lahůdkama a na nás se dívá jako na tyratele nevinejch zvířatek. Ale co,aspoň se nenudíme
|