| Autor |
Zpráva |
Weroniica
Člen |
# Zasláno: 10 Bře 2009 15:02
- Nahlásit
Prosím o pomoc při hledání nového domova pro krásného modrého pejska. Budou mu čtyři roky. Foto nahrávám na rajce hned dodám. Majitelka mi o něm napsala:
Zdravím,
není to pro mě jednoduché dělat toto rozhodnutí. Vždy jsem měla psa a starala se o něho, jak nejlépe to šlo a tuto situaci jsem opravdu nepředpokládala že nastane. Rozvedla jsem se a musela přestěhovat z rodinného domu (Drnovice) do bytu a do jiného města (Rousínov), pes je teď ve výběhu u mě v zaměstnání, trpíme oba. Potřebuje společnost, tak jak byl na to zvyklý z rodinného domu. Ještě jsme měli westíka, toho si vzala moje máma, byli kamarádi. S těžkým srdcem ho daruji do dobrých rukou, je to dobrý společník a tady se cítí sám. Jmenuje se Tonda (Anthony Blue Ecstasy) s PP(drobnější postavy), zkouška ZZO - výborný, rodokmen - http://www.nemecka-doga.cz/index.phtml?page=pes&id =5200
Prosím o pomoc, hledám spolehlivé lidi, kde by Tonda měl pěkný domov.
Díky.
Kamila Julínková
604 654 804
|
Weroniica
Člen |
# Zasláno: 10 Bře 2009 15:09
- Nahlásit
A fotky:
|
andyskova
Člen |
# Zasláno: 11 Bře 2009 10:04
- Nahlásit
................. posouvám výše
|
hally001
Člen |
# Zasláno: 11 Bře 2009 17:09
- Nahlásit
ahoj, vložím ho s dovolením na stránky-"dog v nouzi" na ajdědoze. Mám tam dát ten tel.? Je přímo na majitelku?
|
hally001
Člen |
# Zasláno: 11 Bře 2009 17:24
- Nahlásit
Už sem to vložila je to na www.ajdadoga.estranky.cz
|
Weroniica
Člen |
# Zasláno: 11 Bře 2009 17:34
- Nahlásit
hally001
Jj měl by být přímo na majitelku moc dík!!!
|
hally001
Člen |
# Zasláno: 13 Bře 2009 09:39
- Nahlásit
posouvám....díky
|
Weroniica
Člen |
# Zasláno: 13 Bře 2009 23:53
- Nahlásit
hally001
Prý už se někdo ozval tak to snad dobře dopadne,...
|
hally001
Člen |
# Zasláno: 14 Bře 2009 12:34
- Nahlásit
Weroniica
na stránkách jsou další dogy Zase se to nějak vyrojilo
|
Weroniica
Člen |
# Zasláno: 15 Bře 2009 13:21
- Nahlásit
hally001
Nj doba ekonomiky v řiti Tááákže co to znamená? Vyhážeme psy na ulici.
|
Weroniica
Člen |
# Zasláno: 15 Bře 2009 13:26
- Nahlásit
hally001
Ale co nechápu, jako když si koupí někdo psa bez PP, jakože je moderní beru, ale když jsou to zvířata s PP, mladá eště ke všemu a oni se jich teď zbavují. Jako třá tu co sem sem dávala - Tonda zase chápu, hold se rozešli a pes, kterej byl zvyklej doma atd. Je nouzově ve výběhu tak mu možná bude líp jinde, ale to taky toť otázka. Nvm,...
|
hally001
Člen |
# Zasláno: 15 Bře 2009 17:35
- Nahlásit
WeroniicaJá teda nevím, možná jsem přecitlivělá, ale ty dogy, který jsou zvyklý setrvávat většinu času u nejbližších, tak většinou taková odloučení dobře nenesou. Jsem vysledovala, že za ty 3roky je víc psů s PP, kteří hledají nový domov....osobně si myslím, že tyhle případy by se měly řešit společně s chovatelskou stanicí. Je spousta slušných chovatelů, kteří si po letech vezmou zpět svého odchovance a hledají mu nový domov...ale taky znám hodně chovatelů, kterým je osud odchovanců u ocásku.....Já si nedokážu představit situaci, kdy bych byla donucena dát psa-psy pryč. Psovi je jedno, jestli se dostane z baráku do bytu, pokud si majitelé najdou čas na venčení-dogy nepatří k nejnáročnějším plemenům, co se pohybu týče.
|