| Autor |
Zpráva |
PetraK
Člen |
# Zasláno: 10 Bře 2009 09:18
- Nahlásit
Dávám sem odkaz Báry Kolmanové, která má nyní v depozitu jedno labradoří stvoření. Popis je hodně obsáhlý tak, aby si případný zájemce utvořil ucelený obrázek co ho s tímhle fakt kašparem čeká
http://neviditelnypes.lidovky.cz/psi-kaspar-csl-/p _zviretnik.asp?c=A090309_124501_p_zviretnik_dru
Třeba se tu najde někdo, kdo by o vhodném pelíšku pro Kašpara věděl.
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 10 Bře 2009 09:49
- Nahlásit
To je ale sympaťák!! Dala jsem to aspoň k sobě na stránky. Škoda, že mám doma plno
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 10 Bře 2009 10:05
- Nahlásit
Ketrin
dík. Moc bych mu přála najít hodný lidi, je prima v povaze i tím, že se snese s jiným psem, takovej truhlík malej-velkej. tak snad se zadaří.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 10 Bře 2009 10:07
- Nahlásit
Ketrin
ještě mě napadá - jsou nějaké labradoří stránky pro labíky v nouzi? Nevíš?
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 10 Bře 2009 10:16 - Změnil/a: Ketrin
- Nahlásit
Jsou, mám odkaz na stránkách, moment.
Ty ho znáš osobně? Taky mě podle popisu hrozně zaujal - fakt škoda že nemůžu
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 10 Bře 2009 10:18
- Nahlásit
PetraK www.retrivri.estranky.cz
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 10 Bře 2009 10:24 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
Ketrin
dík- stránky huž jsem mezitím našla, napadlo mě, že když jsou lovky v nouzi, budou retřívři určo taky.
ne neznám ho - bohužel - nebo možná bohudík,protože by mi bylo moc líto, že si ho nemůžu vzít, ale znám trošku Báru, která ho má v péči, její popis je fakt skvělej, je mi jasný, že ten pes takovej prostě je, bude určitě moc fajn. U Báry je mu dobře, je tam jako doma, ale Bára toho má strašně moc, vydává se pro záchranu zvířat z posledního, takže je mi jasný, že čím dřív se pro pesana najde nový páníček, tím dřív se jí uleví. A pak - přeci jen vlastní - úplně vlastní -páníček je to nej co si takovejhle Kašpar Kašparovič Kašparov zaslouží
teď jsem psala Báře, jestli chce dát Kašpara na stránky a nebo ho udávat v užším kruhu, tak uvidím co mi odpoví.
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 10 Bře 2009 13:41
- Nahlásit
PetraK stejně mi přide dost neuvěřitelné, že tak príma psa nikdo nehledá... navíc to nečitelné tetování - není možnost, že se jen zaběhl?
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 10 Bře 2009 14:11
- Nahlásit
Ketrin
u komentářů k tomu článku padla rada, jak postupovat s tím tetováním dál, tak doufám, že si to Bára přečte.
Možná ho někdo hledá, ještě mě napadlo, dát to do nalezenců??? ale obávám se, že spíš ne, jak píše Bára, určitý náznaky toho, že o psa nebyl velký zájem tam jsou.
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 10 Bře 2009 14:19
- Nahlásit
určitý náznaky toho, že o psa nebyl velký zájem tam jsou.
no... to jo.
Ještě mě napadá - na stránkách chov.klubu KCHLS by to mohli dát do S.O.S.
kontakt: sekce@retriver.cz
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 10 Bře 2009 14:24
- Nahlásit
Hledá se pes slyšící na jméno BADY. Jedná se o krátkosrtého labradora barvy světlá káva a váhy kolem 50 kg. Ztratil se v úterý 27.1.2009 večer v Držovicích u Prostějova. Za informaci vedoucí k nalezení odměna. Předem velmi děkuji za jakoukoliv zprávu na tel.: 608 619 496
To asi neni on...?
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 10 Bře 2009 14:29
- Nahlásit
Fifi
přijde mi světlejší. A možná kapek kratší uši než má Kašpar?? ale to neva, hodím Báře info. Nevím, teda kde se Kašpar našel, ale tak to není až tak rozhodující. Jdu jí to hodit. dík
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 10 Bře 2009 14:34
- Nahlásit
PetraK
Prave ze fotky obcas muzou zkreslovat, navic se nepise, odkdy Kaspara maji. Nahoda je blbec, jen jsem smejdila na Ztracencich. A taky se mi nechce verit, ze by tak krasny psisko nikdo nehledal - se muze objevit uplne na druhym konci republiky, nekdo nalozi "chudacka toulavyho" do auta, odveze, pak mu zdrhne..
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 10 Bře 2009 14:36 - Změnil/a: Ketrin
- Nahlásit
Fifi To nebude on, vypadá jinak.
Teď jsem si všimla v profilu na původním odkazu, že je čipovaný - ??? To je tedy asi omyl, ne
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 10 Bře 2009 14:41
- Nahlásit
Ketrin
Skoda. Mas lepsi oko, mi to prijde lablador jako lablador.
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 10 Bře 2009 14:46
- Nahlásit
mi to prijde lablador jako lablador. chápu
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 10 Bře 2009 15:20
- Nahlásit
Fifi
jojo, já jsem si to taky říkala, že se to fotkou může zastihnout třebas jinak. A tak jsem to tam pro jistotu dala, protože proč neprověřit všechny možnosti.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 11 Bře 2009 09:46
- Nahlásit
popošopnu
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 11 Bře 2009 14:27
- Nahlásit
Kašpárka pošoupneme....
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 11 Bře 2009 19:33
- Nahlásit
hoopla
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 12 Bře 2009 12:28
- Nahlásit
poposunuju kdyby někde někdo....
|
Kluci
Člen |
# Zasláno: 13 Bře 2009 10:11
- Nahlásit
Hop nahoru s Kašpárkem
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 16 Bře 2009 08:41
- Nahlásit
posouvám Kašpárka
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 18 Bře 2009 07:04
- Nahlásit
tak zase nahoru
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 18 Bře 2009 09:17
- Nahlásit
Ketrin
díky
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 18 Bře 2009 09:25
- Nahlásit
PetraK díky by snad byly namístě, kdybych si ho vzala, ale nemůžu a měla jsem jedny lidi, co jsem doufala že ho budou chtít, ale nedopadlo to
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 18 Bře 2009 11:38
- Nahlásit
Ketrin
já vím, ale ne vždycky to jde , kdyby jo, tak maj fšicí čoklidi z útulků kam jít. Kašpar má tu výhodu, že je v depozitu, takže v rodině, není tam žádnej tlak, teda jen Bára je ten kdo je asi v presu, takže díky i za to pošoupnutí. Třeba i to pomůže.
|
Brina
Člen |
# Zasláno: 18 Bře 2009 17:35
- Nahlásit
Kašpar je fakt milý zvíře, je s každým hned kamarád a je to mazel, já jsem ho zažila ještě v době, kdy by vyluxoval každou jen trochu přístupnou misku, ale i tehdy byste mu to kvůli tomu jeho kukuči odpustili
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2009 08:53
- Nahlásit
Popošoupnu,
Brina
ale i tehdy byste mu to kvůli tomu jeho kukuči odpustili
vypadá na to , je dobře, že je zrovna u Báry, mám klid v duši, že ona vybere ten správnej novej domov
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2009 21:37
- Nahlásit
Taaak ještě Kašpárka poposunu nahoru a jdu venčit a spát
PetraK mohla bych Ti něco soukromě napsat? kdyžtak mi napiš kontakt na Helenakotasova@seznam.cz
|