| Autor |
Zpráva |
impact
Člen |
# Zasláno: 25 Úno 2009 11:20
- Nahlásit
Rok se s rokem sešel a je tady třetí oslava narozenin.
Dokonce jsem i vyškrábla, kde to všechno začalo. Může za to dejavu.
Jinak tedy oficiálně je teď bull v nouzi Alenka od Leopardů. Já jsem s tím před nedávnem už úplně sekla. Email bull.v.nouzi@seznam.cz stále funguje a spravuje ho též Alenka, kteráž obnovila i image webu a je fakt, že mi teď příjde svěžejší...
Tak hodně zdaru Alence do další tříletky minimálně. Třá vydržíš i dýl jak já.
PS: Teda ae počet psů na webu ve výšce 153 je strašný.
|
Alenka a leopardi kluci
Člen |
# Zasláno: 28 Úno 2009 00:00
- Nahlásit
Jeee, rada jsem si precetla "kde to vsechno zacalo" ... a hlavne jsem rada, ze se libi nova image... velke podekovani patri mel od Garyho za krasne nove logo!!!
I me ten pocet psu desi - precijen to jeste nedavno bylo do 120 pejsku a ted uz pres 150
Jinak bych byla moc rada, kdyby vsichni na stranky jukli a napsali navrhy, napady na vylepseni, zvyseni navstevnosti.. proste cokoliv!
|
hally001
Člen |
# Zasláno: 28 Úno 2009 19:26
- Nahlásit
http://utulek-jimlin.wz.cz/index2.php?p=pejsci
nevím jestli je máte na stránkách, ale v útulku Jimlín jsou 3pitové.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 28 Úno 2009 19:30
- Nahlásit
hally001
proč má většina těch psů tak strašnej výraz ve vočích..
|
hally001
Člen |
# Zasláno: 28 Úno 2009 19:59
- Nahlásit
davidkova renata-jako v tom Jimlíně? No hele, vyzvedávala jsem tam asi před rokem a půl týranou dogu...provozovatel příjemnej,dokonce mi jí vydal, ač věděl, že to bude na dobu přechodnou v rámci "dogy v nouzi"-nevzal si ani korunu..ale podmínky tam..hele asi jako všude+se k němu dostávaj psi z těch asociálnějších městeček . Je fakt, že některé neumistitelné psy si nechává a je to pro psy velká autorita..takovej ten chlap, co se podívá a pes ví-Ajda s Pepkou by teda nevěděly, ani kdyby jim to podrobně vysvětlil a namaloval z několika úhlů -..prostředí a podmínky jako v 80% útulků, které nejsou zřízený městem. Jako já bych to takhle dělat nechtěla a spoustu věcí bych tam změnila a vylepšila, ale jinak normálka
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 28 Úno 2009 20:09
- Nahlásit
hally001
jako v tom Jimlíně
to nebylo míněno cíleně na Jimlín..mohl by to bejt asi kterejkoli útulek,to byl spíš zoufalej povzdech bo výraz maj většinou opravdu zoufalej
chlap, co se podívá a pes ví-Ajda s Pepkou by teda nevěděly
chápu...
|