Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Pomoc psům v nouzi / Vypuknou rozsáhlé kontroly množitelů, pomozte
Autor Zpráva
dejavu
Člen
# Zasláno: 23 Úno 2009 13:35 - Změnil/a: dejavu
- Nahlásit

pokud víte o nějakém množiteli, kt. má zvířata v špatných, či katastrofálních podmínkách, co nejdříve zašlete podnět k šetření na příslušnou Krajskou vet. správu, prosím, chystají se rozsáhlé kontroly.
Ano, vím, patrně to zas bude na dvě věci, ale tak aspoň je třeba jim znepříjemňovat život.

Biluška
Člen
# Zasláno: 23 Úno 2009 13:50
- Nahlásit

dejavu
Od kolika chovných jedinců se dá mluvit o množiteli? Vím o jedné, co má tři - množí jak vzteklá, ale budou se tím zabývat?

Cesmina
Člen
# Zasláno: 23 Úno 2009 14:31
- Nahlásit

??? Nejak nechapu.
Jsem si myslela, ze jakakoliv zvirata v katastrofalnich podminkach by mela byt setrena nezavisle na tom zda jsou majitelovym jedinym zviretem a zda na nich chova.

bea
Člen
# Zasláno: 23 Úno 2009 15:56
- Nahlásit

dejavu
www.profiinzert.cz/inzerat-18390/shih-tzu

Tahle paní množí shi-tzu - bydlí v Trutnově. Bohužel nebyla adresa, takže když jsme ji hledali, nedoptali jsme se, ale pejsci prý žijí v otřesných podmínkách - celý rok venku. Zmínka byla na shi-tzu v nouzi - návštěvní kniha. Třeba by jim návštěva pomohla - byl tam i mobil, ale ten nikdy nezvedali.

bea
Člen
# Zasláno: 23 Úno 2009 16:00
- Nahlásit

dejavu
Teď jsem se na to podívala s hrůzou - ten odkaz neplatí - ta množitelka je z Trutnova - takže neznáme paní se omlouvám a jdu hledat alespoń ten mobil.

bea
Člen
# Zasláno: 23 Úno 2009 16:08
- Nahlásit

dejavu
Pro jistotu to kopíruju celé:

DOBRÝ DEN VŠICHNI ,PRÁVĚ JSEM OBJEVILA V profiINZERT.CZ INZERÁTY S FOTKAMA ŠICEK Z VELKOCHOVU!!!! TA PANÍ z trutnova ( helenakvete@seznam.cz) TAM HRDĚ PÍŠE,ŽE JSOU CELOROČNĚ VENKU A SAMY SE STERAJÍ O ŠTĚNATA.má tam i maltézáky!!!

Snad to k něčemu bude.

LucieS
Člen
# Zasláno: 23 Úno 2009 18:35
- Nahlásit

Biluška
Nejsou myšleni lidi co chovají na prachy, ale ti, kteří mají psi v otřesných podmínkách, bez ohledu na počet a PP.

Biluška
Člen
# Zasláno: 23 Úno 2009 18:37
- Nahlásit

LucieS
No to by odpovídalo. Asi. Dost jsem rezignovala poté, se zametl pod stůl případ Bártů. Tady jsou psi v otřesných podmínkách, ale přece jenom je to o 100% lepší než u Bártů, takže za týrání to nejspíš nikdo neuzná Ve vyspělém státě určitě jo,ale v tomhle kocourkově ani omylem

verunicicka
Člen
# Zasláno: 23 Úno 2009 18:51
- Nahlásit

no tady má soused boxery a NO, má jich tuším 9, všechny v kotcích a vypouštěný jsou akorát na dvůr jen při čištění kotců. teď tam maj 2 štěnda boxera, který on chtěl prodat, ale jeho paní si vydupala, že jim zůstanou. když jsem tam byla (poprvý a naposled), vypustil mi štěnda z kotce, ať se můžu pomazlit, a štěňata se počůrala strachy a z kotce odmítala vylézt (takže usuzuju, že se odtamtud za ty 2 měsíce co jim byli ani nedostali). podle mě to týrání je, ale nemyslím, že by to někdo řešil, když jsou psi krmení a mají přístřeší.smutný je, že pán byl výcvikář, NO jsou perfektně vycepovaný, ale co s tím seknul a zrušil chovku, serou na ně. navíc kotců je jen 5. jeden boxer byl v chlívku kde bylo místo dveří pletivo.jsem zvědavá, kam vecpe ty štěnda, až vyrostou.. a v baráku má jejich dcerunka 2 pudly

Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání