| Autor |
Zpráva |
maaaro
Člen |
# Zasláno: 16 Úno 2009 11:35
- Nahlásit
Včera jsem zjistil, že je u nás v Opavě k darování asi půlroční kříženka pita. Drobná krásná fenečka s menší hlavičkou, hezké pískové barvy, ušiska by potřebovala přilepit trošku )). Povahově zatím super, aktivní, kontaktní i přesto, že s ní není zacházeno zrovna "v rukavičkách".....momentálně je u "člověka", který svou fenu (kříženec ast) nechal nakrýt podobným křížencem a toto je jedna fena z vrhu. V půlroce se mu fena vrátila od "zodpovědné" majitelky, že ji prostě nechce. Tenhle alkáč co jí teď má se postará stěží sám o sebe a svého psa a štěně chce dát do útulku kde mu bude určitě líp než u něj ale.....jak znám Opavu, je tu velký počet podobných smažek, kteří touží jen a jen po jakémkoliv bullovi nejlíp zadarmo. Už tu podobných psů běhá asi 20 z toho jen pár co jsou v kondici (ale ti jsou zas ve 110% stavu), zbytek věčně po útulcích apod. takže myslím, že z útulku by poputovala akorát k horšímu. Viděl jsem 3 psy ze stejného vrhu a jsou spíše drobnější ale krásně stavění a temperament jim nechybí. Až na jednoho, kterého známí odebrali jednomu blbečkovi, jsou ostatní štěňata z vrhu u feťáků a dementů. Fena zatím není nijak zkažená tudíž kdo by chtěl tak jsem si na něj vzal kontakt, atd. Vzhledem k tomu, že jsem ho potkal včera odpoledne, tak fotky zatím nemám ale šlo by to nějak vymyslet.
Fenka byla fakt krásná takový menší atlet s pěknou hlavičkou. Dnes už možná bude v útulku
|
maaaro
Člen |
# Zasláno: 16 Úno 2009 13:09
- Nahlásit
jen to hodím nahoru
Opava je malá a je tu podobných kříženců moc a drtivá většina ve špatných rukou
|
Eny
Člen |
# Zasláno: 16 Úno 2009 14:05
- Nahlásit
maaaro
hoď sem kontak na tebe nebo na někoho kdo jí má, kolegyně teď shání k 13 leté stafordce něco podobného jako nástupce, měla by se fakt jak v pohádce. a v útulkách jsou všude jen psi a ona chce fenku
|
impact
Člen |
# Zasláno: 16 Úno 2009 14:21
- Nahlásit
a v útulkách jsou všude jen psi a ona chce fenku
http://www.bull-v-nouzi.estranky.cz/clanky/Americk y-pit-bull-terier-+-krizenci/Pitasci-a-jim-podobni -v-nouzi-_-_
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 16 Úno 2009 14:23
- Nahlásit
Eny
Kdyby tohle nějak nevyšlo, tak o víkendu mi přijede tříletá fena. Jen na mazla.
|
Eny
Člen |
# Zasláno: 16 Úno 2009 14:37
- Nahlásit
no víte, když ona chtěla štěně, protože neví, jaky by ta stará přijala už třeba 3 letou konkurenci, ale díky za odkaz, musí to tam být celkem nové, minulý týden z těchto stránek obvolala skoro všechny feny a všude jí řekli, že to nedoporučují ke staršímu psovi a nebo ke koním. Zítra si jede do Bouchlaky pro tu 3 měsíční pitku
měli jste vidět tu radost
|
impact
Člen |
# Zasláno: 16 Úno 2009 14:50
- Nahlásit
Eny
No tak aktualizují se průběžně. Mě právě překvapilo, že není nikde v útulku fena, když je jich tam tolik.
Jestli můžu pak poprosit hodit info na bulláckej mejlík, aby se přidala do bulls z útulků?
|
maaaro
Člen |
# Zasláno: 16 Úno 2009 22:09
- Nahlásit
Eny
Kdyby to nějak nevyšlo, tak email na mě je pod členem. Telefon na toho dementa tu raději nebudu dávat páč by ani nepobral kdo mu volá...Zítra mu budu volat co je teda s tou fenkou..doufám, že si vzpomene...
|
Eny
Člen |
# Zasláno: 17 Úno 2009 11:36
- Nahlásit
all
tak ta pitka z Bouchlaky už má nový domov kolegyně si jí právě veze domů
|
impact
Člen |
# Zasláno: 17 Úno 2009 11:46
- Nahlásit
Eny
No tak to je fakt super. A ještě jednou pak ploším info na bulls v nouzi.
|
maaaro
Člen |
# Zasláno: 18 Úno 2009 21:23
- Nahlásit
Jen tak pro info: Blbečkovi se nemůžu dovolat a fena zatím v útulku enní tak nevím
|
maaaro
Člen |
# Zasláno: 22 Úno 2009 13:07
- Nahlásit
situace pořád stejná a fena nikde
|
Alenka a leopardi kluci
Člen |
# Zasláno: 28 Úno 2009 00:02
- Nahlásit
Psala jsem mejlika, ale nevim, jestli dosel, protoze pak uz odpoved neprisla. Kazdopadne kdyby bylo o fence nejake nove info, tak rada zverejnim na bullech
|
maaaro
Člen |
# Zasláno: 28 Úno 2009 22:15
- Nahlásit
Alenka a leopardi kluci
Ahoj alenko nestihal jsem nějak odepsat páč jsem ve shonu se stěhováním atd...nemůžu se tomu člověku prostě dovolat ptal jsem se na něj podobných indiviuí co jsem potkal v parku a taky neví...v útulku zatím není..takže nevím..
|