| Autor |
Zpráva |
lucYnka XIII
Člen |
# Zasláno: 12 Úno 2009 20:10
- Nahlásit
Dvouletá fenka Asta hledá domov.
Kopiruju popis ze stranek Toulavých Tlapek:
"Tuto krásnou fenečku jsme zachránili ze Slovenska, kde byla držená v zimě a ve špatných podmínkách. Dřívějšímu majiteli hlídala objekt, než byla dána do útulku v Kremnici. Asta je bohužel agresivní vůči jiným psům, k lidem je však velmi milá. Je trochu tvrdohlavá, vhodná pouze pro zkušeného majitele, který má zkušenosti s výcvikem plemene argentinská doga, bulteriér atd. Pro Astu hledáme jen zodpovědného majitele, který zajistí, aby neměla štěnata, aby neutekla a aby nemohla napadnout žádné psy. Chceme si Astu v novém domově překontrolovat. Rady s výcvikem, případné hlídání, pomoc. Doufáme, že se najde zodpovědný člověk, který jí dá domov.
"
http://www.utulek-kocky.cz/stranka/psi-hledaji-nov y-domov
Kontakt:
info@bully.cz
www.bully.cz
|
lucYnka XIII
Člen |
# Zasláno: 13 Úno 2009 19:55
- Nahlásit
Jeste moc prosim o radu, existuji stranky nejakeho plemene na ktere by bylo mozne Astu umistit?
|
Atika
Člen |
# Zasláno: 13 Úno 2009 20:40
- Nahlásit
Třeba tady a vypadá to, že už jsou aktualizované :
http://www.moloss-v-nouzi.webnode.cz/
|
Atika
Člen |
# Zasláno: 13 Úno 2009 20:42
- Nahlásit
No vlastně koukám a Asta už tam je.
|
Dines
Člen |
# Zasláno: 13 Úno 2009 21:11
- Nahlásit
Když už jsem u toho, tak sem přidím taky pravděpodobně kříženku argentiny - ta je v útulku v ČB
|
corgi
Člen |
# Zasláno: 14 Úno 2009 09:00
- Nahlásit
OT - teda úplně mimo téma, ale nemůžu si pomoct - na té první fotce má psovodka perfektní gumáky Taky bych něco takového potřebovala, protože ze cvičáku máme bahniště, ale takhle hezký holinky jsem nikde neviděla
|
argosek
Člen |
# Zasláno: 14 Úno 2009 09:09
- Nahlásit
corgi
kup si v bauhausu holinky a nastrikej si vzor, jaky se ti bude libit..
|
mac1
Člen |
# Zasláno: 14 Úno 2009 09:15
- Nahlásit
corgi
OT : třeba cca 30 vzorů URL
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 14 Úno 2009 09:32
- Nahlásit
corgi
Pozastavila jsme se nad tím samým, ale nechtělo se mi to psát
mac1
Tývogo, 1500 za gumáky nedám!!! To mi stačí ty, co jsem zdědila po minulém majiteli zahrady a jsou mi o pět čísel větší.
|
mac1
Člen |
# Zasláno: 14 Úno 2009 10:01
- Nahlásit
Mucholabka
josu tam i za 1000 , mám úplně obyč. myslivecké zelené zimní a stály před 4 roky 1.200 , ale jsou perfektní a slouží skvěle , na léto mám levné, modré asi za 300 a jsou nic moc - letos si koupím jiné - protože nemají moc vysokou podrážku a cítím v nich pak každý kámen, větev , takže na holinách nešetřit. Samozřejmě záleží na tom, jak často a kam je nosíš .
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 14 Úno 2009 10:03
- Nahlásit
mac1
Samozřejmě záleží na tom, jak často a kam je nosíš
Skoro nikdy a nikam, ale je to dobrá věc
|
lucYnka XIII
Člen |
# Zasláno: 14 Úno 2009 12:02
- Nahlásit
corgi
tlumocila jsem tvuj obdiv majitelce holinek, mozna poradi kde se daj takove sehnat
|
corgi
Člen |
# Zasláno: 14 Úno 2009 14:28
- Nahlásit
argosek
nastrikej si vzor, jaky se ti bude libit
Hele, to je dobrej tip! Až bude období jarního kutění, tak si nabarvím nějaký holinky
|
argosek
Člen |
# Zasláno: 14 Úno 2009 16:01
- Nahlásit
corgi
to jsem se naucil na www.premek-podlaha.com/poradna
|
Meryjuli
Člen |
# Zasláno: 5 Bře 2009 17:00
- Nahlásit
Astička pořád hledá domov, k lidem bezvadná a velkej mazel, jen holt ty ostatní pejsky a zviřátka nemusí..
Jinak pro zájemce o skvělé holínky z fotky - musíte si pro ně dojet do Londýna, stály ca.900Kč
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 5 Bře 2009 17:04
- Nahlásit
Meryjuli
Jinak pro zájemce o skvělé holínky z fotky - musíte si pro ně dojet do Londýna, stály ca.900Kč
Nemusíte, koupíte je i u nás na http://www.kabelkysnu.cz/holinky-a-gumaky/
|
corgi
Člen |
# Zasláno: 5 Bře 2009 17:27
- Nahlásit
Meryjuli
Tak to je OK, zítra odrážím do Birminghamu - Cruft's volá Ale že si přivezu zrovna holínky, to jsem netušila...
|
Meryjuli
Člen |
# Zasláno: 18 Bře 2009 13:00
- Nahlásit
Holínky neholínky, Asta volá po páníkovi
Opravdu zodpovědným páníkům, které bude milovat nade vše!
Třeba dá Petra holínky jako bonus
|