Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Pomoc psům v nouzi / Místo pro 4-5 pejsků v nouzi
Autor Zpráva
lucYnka XIII
Člen
# Zasláno: 25 Led 2009 13:31 - Změnil/a: lucYnka XIII
- Nahlásit

OS Toulave Tlapky www.utulek-kocky.cz ma momentalne misto pro 4-5 pejsku v depozitech Brno a Lovosice.
Brno - www.bully.cz
Lovosice - statek

Pokud vite o nejakem pejskovi, ktery potrebuje pomoc kontaktujte nas.

Kontakty:
email: toulave.tlapky@email.cz
tel: 776 083 090

Biluška
Člen
# Zasláno: 25 Led 2009 18:56
- Nahlásit

Nutně bych potřebovala umístit jednoho labrouše. Ale momentálně ho nemám jak odvézt do Brna

lucYnka XIII
Člen
# Zasláno: 25 Led 2009 19:22
- Nahlásit

Biluška
A do Prahy? Pripadne Louny, Lovosice by to byl take problem?

Ja bych mozna odvoz sehnala, ale potrebovala bych klec na psa. Auto je pomerne velky kombik tak by to snad slo.

Biluška
Člen
# Zasláno: 25 Led 2009 20:01
- Nahlásit

lucYnka XIII
Nemůžu ho teď vézt vůbec nikam. Nejdál tak do Bruntálu, či do Opavy, dál ani ťuk
Klec mám a můžu půjčit.

lucYnka XIII
Člen
# Zasláno: 25 Led 2009 20:32
- Nahlásit

Biluška
Zkusim se poptat jak by to slo zaridit s tim odvozem. Jak moc to s pejskem specha? Stacilo by behem pristiho tejdne ho prevezt?

Janis
Člen
# Zasláno: 25 Led 2009 20:57
- Nahlásit

lucYnka XIII
není tato osoba náhodou Pantůčková? Já mám pocit, že pod tímto se občas prezentuje ona dotyčná s Radkem Pantůčkem. Byla bych opatrná.

lucYnka XIII
Člen
# Zasláno: 25 Led 2009 20:59
- Nahlásit

Janis
jako ja jestli nejsem Pantuckova?

lucYnka XIII
Člen
# Zasláno: 25 Led 2009 21:00
- Nahlásit

Nebo kdo jestli neni Pantuckova? nepochopila jsem to.

Biluška
Člen
# Zasláno: 25 Led 2009 21:04
- Nahlásit

lucYnka XIII
Spěchá to asi dost. Ten pes žije u nás ve vesnici. Je mu rok a kousíček a je totálně nesocializovaný a nevychovaný. V podstatě pořád na řetězu. Teď se jeho majitelé rozešli, ona se odstěhovala. On tvrdí, že pes byl její a že jeho nezajímá. Zítra ráno odjíždí na tři měsíce na Slovensko a psa tady nechává. V baráku žije ještě jeho dcera (tak 18). Ta tvrdí, že se psa bojí, že ji napadl a že ho klidně nechá zdechnout, ale nepůjde mu ani hodit žrádlo Chlap mi v pátek slíbil, že nakoupí žrádlo a dneska mi ho donese i s klíčema od zahrady, abych mohla psa alespoň krmit. Samozřejmě nedonesl ani žrádlo, ani klíče
Já ho k sobě vzít nemůžu a momentálně si nemůžu dovolit ani krmit ho ze svého. Když teda pominu onen zásadní fakt, že pes je poměrně ostrý hlídač a agresivní, takže budu mít problém se k němu vůbec dostat

Janis
Člen
# Zasláno: 25 Led 2009 21:08
- Nahlásit

lucYnka XIII
můžete sdělit Vaše jméno a např. nějaký kontakt, není nic jednoduššího, než nás přesvědčit o opaku.
Díky

Biluška
Člen
# Zasláno: 25 Led 2009 21:10
- Nahlásit

Janis
To jako vážně myslíš, že lucYnka XIII je Pantůčková? . Bože, nevlezla ti ta čínská medicína na mozek?

Janis
Člen
# Zasláno: 25 Led 2009 21:22
- Nahlásit

Biluško
nevlezla, ale ta ženská se někde prezentovala pod tou (maximálně nějaké písmeno jiné) značkou. Nemyslím to zle, pokud tomu to tak není, omlouvám se. Vy lucYnku XIII znáte osobně? Jestli ano, pak ještě jednou se omlouvám.

lucYnka XIII
Člen
# Zasláno: 25 Led 2009 21:23 - Změnil/a: lucYnka XIII
- Nahlásit

mail:toulave.tlapky@seznam.cz

webovky:
www.perskakockavnouzi.estranky.cz
www.britskakockavnouzi.estranky.cz
to necham - musim si taky delat reklamu

Mam tri kocky a pejska.

Staci nebo mam jeste dolozit rodny list, obcanku, vypis z rejstriku atd.., abych prosla proverkou

lucYnka XIII
Člen
# Zasláno: 25 Led 2009 21:33 - Změnil/a: lucYnka XIII
- Nahlásit

Osobne me zna -
Denisa z Toulavych Tlapek
Hanka a Pavla z kocici nadeje

pres maily a skype se znam s Danou Bockovou

snad by na pozadani dosvedcili, ze nejsem Pantuckova

zcela nepochybne to muze dosvedcit ma rodina,
pak me znaj i dalsi lidi.

Jezis uz to staci? Uz me nenapada nic na mou obhajobu. Snad jen, ze mam akvarko a chovam tam same mirumilovne a nebojove rybicky.

Fotky me zvere zde:
http://lucynkayvanko.rajce.idnes.cz/

video kde dve moje kocky pachaji hygienu zde?
http://www.youtube.com/watch?v=6eAlyq0fLUE&feature =channel_page

popis - Vyska: 170 cm, vaha: 95 kg

Tak ted o mne vite snad uplne vse.

Janis
Člen
# Zasláno: 25 Led 2009 21:33
- Nahlásit

lucYnkaXIII
moc se omlouvám. Je mi trapně, ale myslela jsem především na ochranu zvířat, protože tito lidí (jednou Pantůčkovi po druhé Potůčkovi) viz rubrika varování - shání jakékoli psy-tak jsem někde viděla toto uživatelské jméno ve spojitosti s těmito lidmi, proto jsem takto reagovala. Velký pardon. Kdo pracuje léta v ochraně zvířat a viděl mnoho utrpení, ten mne chápe, že jsem takto reagovala.

Biluška
Člen
# Zasláno: 25 Led 2009 21:35
- Nahlásit

lucYnka XIII
Prosím tě radši to zase smaž než se toho chytne nějaký úchylák.

Janis
Ano, tady v žumpě se většina účastníků zná osobně. Krom těch co sem vlezou, aby dělali kšefty jako třeba tvoje švagrová Houšková (nebo je to sestřenice? Už jsem to zapoměla) a pár nováčků. Potkáváme se na srazech, nebo na různých akcích. Nebo třeba při pomoci týraným zvířatům. Většina lidí tady totiž dělá víc, než že jenom plká

lucYnka XIII
Člen
# Zasláno: 25 Led 2009 21:39
- Nahlásit

Janis
v pohode, jen doufam, ze uz me nikdo s onou osobou nebude spojovat - to bych nerada.

Myslim, ze by snad ani ona nebyla tak blba a oprskla, aby lezla na tohle forum shanet psy, pote co tu pred ni bylo verejne varovano.

Je fakt, ze na tomhle foru jsem nova, tak me tu nikdo osobne asi nezna.
Mozna sue - ale taky ne osobne jen jsme spolu komunikovali pres mail.

Uz nejakou dobu chodim na tohle forum
http://www.kocky-online.cz/forum/search.php?search _id=newposts

nick: lucYnka

tam ses nekteryma lidickama znam osobne

lucYnka XIII
Člen
# Zasláno: 25 Led 2009 21:42
- Nahlásit

Biluška
myslis, ze mam ty kontakty radsi smazat?
Muzu je komukoli poslat na vyzadani mailem.

PetraK
Člen
# Zasláno: 25 Led 2009 21:48
- Nahlásit

lucYnka XIII
myslis, ze mam ty kontakty radsi smazat?

jestli neva, dovolím si odopvěďět za Bilušku. Jo, určitě to teď hned smaž. nikdy nevíš

PetraK
Člen
# Zasláno: 25 Led 2009 21:55
- Nahlásit

lucYnka XIII

šíííkovná, dostane piškot

lucYnka XIII
Člen
# Zasláno: 25 Led 2009 22:03
- Nahlásit

PetraK
Piskoty ja rada

Janis
Člen
# Zasláno: 25 Led 2009 22:23
- Nahlásit

Biluško
představte si, že jen neplkám (a když, tak na rozdíl od jiných vždy slušně), představte si, že dělám do ochrany už před rokem 1989, nikde se s tím nevytahuji, protože kdo nás zná, by si nikdy nedovolil o nás říci, že jen plkáme. Docela je mi z Vás smutno, že dokážete osočit člověka, aniž jej znáte. Ani ve 20 let bych si nedovolila o někom říci, že plká.

lucYnka XIII
Člen
# Zasláno: 25 Led 2009 22:25
- Nahlásit

Biluška
Zkusim se poptat co by se s tim dalo delat. Musela bych nekoho sehnat na odvoz i na manipulaci se psem.
Napis mi kdyztak na mail: toulave.tlapky@seznam.cz
a neco vymyslime

lucYnka XIII
Člen
# Zasláno: 25 Led 2009 22:42
- Nahlásit

Biluška
k tomu krmeni jestli je to akutni - muzu neco objednat v Acanashopu - myslim, ze v ty lokalite maj osobni rozvoz
Ale nebylo by to moc. Jen aby chudak neposel hlady nez se to zorganizuje.

Byla bys schopna mu vysvetlit at nastoupi do ty klece aniz by nekoho sezral.

Pri vystupu uz tam budou lidi co se psy umi zachazet, jen nevim jestli by mohli prijet az pro nej.

Kamoska, ktera by pro nej mozna mohla dojet je kockarka a ja si s pesanem urcite neporadim.

sarax
Člen
# Zasláno: 26 Led 2009 01:27
- Nahlásit

Janis
Ani ve 20 let bych si nedovolila o někom říci, že plká.
jo??blbý no..fakt že ty a Houšková jste případi..to je celkem psycho...
http://www.cz-pes.cz/diskuse/index.php?action=vthr ead&topic=9102&forum=10&page=0
v téhle diskuzi jste se děsně s Houškovou zastávali Lucinky a snažili se se třít psíčka..to nebyla ještě podezželá?mno fakt maso

lucYnka XIII
Člen
# Zasláno: 1 Úno 2009 14:31
- Nahlásit

Biluška
Jak to dopadlo z labrousem? Prej pokud je pejsek agresivni tak ho tlapky vzit nemuzou, ale neco bychom snad vymysleli at tam chudak neumre.

Biluška
Člen
# Zasláno: 1 Úno 2009 14:56
- Nahlásit

lucYnka XIII
Vůbec netuším, mají zamčenou branku, když tam jdu tak doma nikdo není (nebo neotvírá). Pes je slyšet, ale je za barákem, není na něho vidět. Vloupávat se tam zatím nechci, zkusím to přes sousedy, z jejich zahrady by na psa mohlo být vidět a večer podám hlášení.

lucYnka XIII
Člen
# Zasláno: 1 Úno 2009 17:15
- Nahlásit

Biluška
ok, dej vedet, jsem zvedava

Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání