| Autor |
Zpráva |
Janis
Člen |
# Zasláno: 22 Led 2009 21:17
- Nahlásit
Dvojice slušně vypadající (muž a žena) objíždí útulky (reflektují i na soukromé nabídky) za účelem osvojené psa - pittbula. Je silné podezření, že se jedná o PSÍ ZÁPASY. Muž se snad má jmenovat Pantuček. Máte-li možnost varujte své okolí. Díky.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 23 Led 2009 08:02
- Nahlásit
Berou i jiné psy než picpudly? Jestli jo tak nikoho nevaruju a zdarma jim naložím celou saň
|
Janis
Člen |
# Zasláno: 23 Led 2009 17:46
- Nahlásit
Biluška
trochu ubohé od Vás Biluško
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 23 Led 2009 17:57
- Nahlásit
Janis
Proč myslíte Janisi?
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 23 Led 2009 18:01
- Nahlásit
Tohle varování je trošičku--naivní. Hledat zápasového psa v útulku je asi jako hledat mistra světa IPO v útulku. Takových báchorek se po světě točí...
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 23 Led 2009 18:09
- Nahlásit
Mucholabka
Hledat zápasového psa v útulku je asi jako hledat mistra světa IPO v útulku.
no jestli třeba nemyslí janis,že ty psy chtěj jako pomůcku na trénování ,to se dělá ne?
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 23 Led 2009 18:12 - Změnil/a: Mucholabka
- Nahlásit
radši nic.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 23 Led 2009 18:13
- Nahlásit
Mucholabka
Pokud psa pouštějí do zápasu, tak se naopak prověřuje se silným psem,
no proto třá hledaj ty picbumy..
si vzpomen na toho dorvanýho rtw ondá dávno
|
Janis
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2009 00:09
- Nahlásit
Mucholapka
Nechápu, co je divného na tom hledat pittbula v útulku, tato rasa se v útulkách běžně vyskytuje, cena za osvojení je malá, většinou se platí jen za očkování. Psí zápasy bohužel existují. Dělat si legraci z toho, mi přijde trochu morbidní. Jestli na zápasy, nebo trénování psa proti psu, to se vám zdá být v pořádku? Předpokládám, že zde diskutují lidé, co mají rádi zvířata a dělat si legraci z vážných věcí, je opravdu smutné. Nebo vám všem je jedno, jestli již jednou opuštěný (většinou i týraný) jde zase ke gaunerovi?
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2009 02:09
- Nahlásit
Janis
hele za a piTTbul je pitbuLL...a za b tohle je hoax moc pěknej chodilo to i mejlem...
ono i na zápas nejde nacpat zvíře jen tak z kotce...fakt..
davidkova renata
fakt myslím že na to potřebujou silný jedince..a útulky co znám osobně majitele prověřujou zvláště u různejch plemen
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2009 10:48
- Nahlásit
Janis
Jestli na zápasy, nebo trénování psa proti psu, to se vám zdá být v pořádku?
no mě jistě ne,nevim z čeho by to vyplývalo,jen jsem se snažila oponovat muchošovi neb to asi myslela jinak než já.
sarax
fakt myslím že na to potřebujou silný jedince
nevim,nehádám se,ale vzhledem k inteligenci a mentalitě valné většíny těch hovad by mne to vůbec nepřekvapovalo kdyby to tak bylo.
|
Terri
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2009 11:44
- Nahlásit
Jestli na zápasy, nebo trénování psa proti psu, to se vám zdá být v pořádku?
dyk pro to byli vyšlechtěni ne?
Janis
víš, asi jsi nečetla dosavadní diskuze o pitech na řetězu a tak...trocha ironie půjde tady z toho...
|
bullvnouzi
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2009 13:04
- Nahlásit
Terri
OT - prosím, nemůžeš se mi podívat na potvrzení registrace na impact a mejl i.impact@seznam.cz ?
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2009 13:10
- Nahlásit
Tak ještě jednou..mi přišel mailík.kde je uveden i telefon a mailová adresa na toho dotyčného,tady jsou i fota(snad se to zobrazí)
http://www.mija.estranky.cz/archiv/inahled/1071.jp g
http://www.mija.estranky.cz/archiv/inahled/1072.jp g
nevim co je na tom pravdy,ale kdyby nááhodou...xichty na to maj voba
můžu sem dát i mail a ten foun kdyby měl někdo interes a i IP adresu.Mail na požádání klidně přepošlu
|
Citera
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2009 13:35
- Nahlásit
Nevim, co je pravdy zrovna na tomhle, ale na lehkou vahu bych podobne zvesti nebrala. Staci, aby si par pubertacku reklo, ze zabiji nudu, sezenou par psu, co se radi poperou a "psi zapasy" jsou na svete Nemluvim od vetru, tohle se v mem rodisti pred par lety stalo. Dokonce meli i nejakeho psa z utulku, protoze se k nim pridalo nejake plnolete individuum, kteremu psa dali. A jake plemeno je napadne jako prvni..
Ono nejsou psi zapasy jako psi zapasy...
|
Janis
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2009 13:52
- Nahlásit
Davídková Renata
nic se nezobrazuje (můžeš sdělit něco víc o nich? má ten muž na hlavě klobouk?), dále jsou hlášky, že shání i jiné psy, např.jezevčíka, jokšíra. Jejich písemné vyjadřování je plné hrubých chyb, včetně toho, jakoby to psal cizinec. Vypadá to, jakoby jim to psal vietnamec. Ostatně ty mají 26.1. velký svátek, tak potřebují hodně masa.
Psí zápasy jsou zakázané na to je i paragraf - štvát zvíře proti zvířeti.....
|
Eimy
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2009 14:29
- Nahlásit
Janis
jo, ten chlap má klobouk ... ;)
|
maixnerova
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2009 14:40 - Změnil/a: maixnerova
- Nahlásit
Janis
tady jsou fotky z Renčinejch odkazů
|
Janis
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2009 15:12
- Nahlásit
Ano to jsou oni, ale ještě s ním chodí i snad jeho paní, Pantuček má dokonce i nějaké erotické stránky, je to prostě síla.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2009 17:01
- Nahlásit
Janis
http://www.blueboard.cz/kniha_0.php?hid=fkd08dssr6 5h77pat4in3k9r7bxoax
tady je návštěvní kniha,počtěte si tam a proklikejte se kdyžtak ..
Citera
Staci, aby si par pubertacku reklo, ze zabiji nudu, sezenou par psu, co se radi poperou a "psi zapasy" jsou na svete
vidim to podobně.
|
bullvnouzi
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2009 17:15
- Nahlásit
Janis
Kdybych já si vzpomněla, kde jsem to Pantuček slyšela...
|
Janis
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2009 18:58
- Nahlásit
Nebylo to náhodou v souvislosti s tím případem na Tachovsku, kde dvojice objížděla útulky a pak je prodávala vietnamcům, bylo to loni. Na mne to dělá dojem, že to jsou oni.
|
maixnerova
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2009 19:16 - Změnil/a: maixnerova
- Nahlásit
http://forum.kocky-online.cz/viewtopic.php?p=53477 &sid=32
inzerce z ifauny...
rada se ujmu
prosím kdo daruje prosím hodné lidi kteří by darovali štěnátko nejraději boxsera labradora dogu sherpeje mame domecek a velikou zahradu kterou muze vyuzivat celou mam dost casu se mu věnovat a měl by i kamarady mam děti jen prosím jižní čechy děkuji všem moc pište na mail Radek.Pantucek@seznam.cz
> Odpovědět< | E-mail: radek.pantucek@seznam.cz
Inzerát vložen: 03.01.2009 09:56:54 | Kategorie: různé | Kraj: Jihočeský
rada se ujmu
dobry den rada se ujmu joksirka nebo staforda joksirek tak do 4let a zvykli doma a na deti a stafik radsi od stenatka dekuji moc vsem mam spoustu casu tak se jim mohu venovatpo cely den mam domek zahradu a prostory kam muzeme kazdy den chodit ven piste na meil Radek.Pantucek@seznam.cz
> Odpovědět< | E-mail: radek.pantucek@seznam.cz
Inzerát vložen: 08.12.2008 15:05:30 | Kategorie: různé | Kraj: Jihočeský
|
maixnerova
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2009 19:28
- Nahlásit
Janis
Nebylo to náhodou v souvislosti s tím případem na Tachovsku, kde dvojice objížděla útulky a pak je prodávala vietnamcům, bylo to loni. Na mne to dělá dojem, že to jsou oni.
V téhle souvislosti myslím Pantůčkovo jméno nepadlo... ale kdo ví..
http://209.85.129.132/search?q=cache:SVT10nrTOZ4J: zpravy.idnes.cz/prodej-psu-na-maso-neni-v-prihrani ci-nic-zvlastniho-fxr-/krimi.asp%3Fc%3DA080722_202 634_krimi_abr+tachovsko+psi+vietnamc%C5%AFm&hl=cs& ct=clnk&cd=8&gl=cz
|
maixnerova
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2009 19:45
- Nahlásit
bullvnouzi
Kdybych já si vzpomněla, kde jsem to Pantuček slyšela...
možná tady, 3. odkaz zhora. Inz. už je smazaný, ale googl ho jěště našel...
http://www.google.cz/search?hl=cs&q=%22radek.pantu cek%40seznam.cz%22&btnG=Vyhledat+Googlem&lr=&aq=f& oq=
|
bullvnouzi
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2009 20:08
- Nahlásit
Janis, maixnerova
Nene. Podle mě to bylo buď někde na lide.cz, možná u nás v místnosti nebo na foru a nebo jsem myslela v komentářích na bullech v nouzi, ae to jsem teď prolezla a nenašla. Tak nevím. Ale je mi to povědomý. Zkusím ještě zapátrat.
|
Kniga
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2009 20:17
- Nahlásit
bullvnouzi je to na lidech! nevim jestli odkaz bude funkcni, ale zkus todle:
http://209.85.129.132/search?q=cache:52_C7J2DOFEJ: forum.lide.cz/forum.fcgi%3Fakce%3Dforum_data%26for um_ID%3D71676%26ID_from%3D39004450%26dir%3D1%26aut h%3D+%22radek.pantucek%40seznam.cz%22&hl=cs&ct=cln k&cd=3&gl=cz
datum prispevku je 24.11.08 18:44:27
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2009 20:33
- Nahlásit
maixnerova
http://www.inzerce-psu.com/
tady byl ještě v podvečer inzerát na jeho maila,že se ujmou staford. bulteriera,nepamatuju přesně kdy to mělo končit,ale tuty ne dneska,takže to během odpoledne stáhl
|
bullvnouzi
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2009 20:36
- Nahlásit
Kniga
No, to je možný, že to bylo tohle. I když se mi zdá, že to bylo nějak víc nedávno.
|
Ebony
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2009 20:40
- Nahlásit
davidkova renata
si udělají novej mail a pojedou znovu...lidi jsou hloupí, psů je spousta a málokdo , kdo se zbavuje psa, bazíruje na tom, kde skončí....
|