| Autor |
Zpráva |
lucYnka XIII
Člen |
# Zasláno: 29 Pro 2008 01:58 - Změnil/a: lucYnka XIII
- Nahlásit
Alma je fenka středního vzrůstu, velká ke kolenům, kříženka. Zemřel jí majitel, zůstala na jeho pozemku uvázana na řetězu. Pozůstalí ji chodí denně krmit. Nyní je umístěná v depozitu OS Toulavé Tlapky , Alma však potřebuje nutně nový domov. Je hodná, mírně bojácná k cizím lidem, snášenlivá, rychle si zvykne. Neumí na vodítku, hodně se bojí neznámého, na její výchově a zvykání pracujeme, ale jde to těžko, má pořád veliký strach že dostane výprask a krčí se, taková vyděšená holčička, která potřebuje zahojit zašlé srdíčko. Zvyklá na pejsky. Očkovaná, odčervená, kastrovaná.
http://www.utulek-kocky.cz/stranka/psi-hledaji-nov y-domov
další info na emailu: toulave.tlapky@email.cz nebo tel: 776 083 090
|
Meryjuli
Člen |
# Zasláno: 12 Led 2009 16:16
- Nahlásit
I pár řádků k Almě, kterou jsem měla na dočasné hlídání. Tahle holka je velmi živá, nevyblázněná, nejvíc ze všech psů se radovala z procházek - nic takového pravděpodobně nezažila, takže všechno ji venku zajímalo. Zůstala na řetězu po zemřelém majiteli, takže její dosavadní život se skládal pouze z dvorku v okruhu řetězu. Bohužel žádná výchova,žádný výcvik,a to se podepsalo, že na vodítku tahala jak parník - všechno musela očmuchat a u všeho být první, povely ji nic neříkaly. Ale tím, že jí je kolem 1 roku, tak se všemu dá s trpělivým přístupem nového páníčka a časem naučit a ona se vám určitě odvděčí. Byla "všežravá", určitě by pomohly pamlsky při její výchově. Jinak tolik ustrašená se mi nezdála, kdo k nám přišel, už ji měl předníma packama na klíně a ty její mandlový kukadla, tomu se nedalo prostě odolat. Moc se za ní přimlouvám, je to pejsek, který teď poprvé zažil určitou svobodu,ale bohužel zatím bez pánečka, který by se jí věnoval. Vybere si ji někdo, se kterým si bude užívat procházky?
|
Meryjuli
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2009 13:07
- Nahlásit
Byla jsem se o víkendu podívat na svoje "svěřence" Almu a Adýska a udělala jsem pár foto. Alma se bohužel po výchovné stránce moc nelepší. Potřebuje stoprocentní péči co se týče výchovy, ale to bohužel v útulku nejde. Je rozjivená, když se dostane ven a soustředit se během té radosti, že je venku, je pro ni zatím nad "psí" síly. Nepřestávám doufat, že se pro ni někdo najde, kdo má s pejsky zkušenosti a bude vědět jak na ni!
Poraďte mi prosím někdo , jak se sem vkládají obrázky, nějak sem na to nepřišla
|
corgi
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2009 13:16
- Nahlásit
Meryjuli
Obrázek dáš nejdřív někam na internet, třeba do alba na rajčeti, a pak při psaní příspěvku tady klikneš na ikonku Vložit obrázek a zadáš adresu obrázku na internetu.
|
lucYnka XIII
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2009 14:41
- Nahlásit
Meryjuli
Mohla bych poprosit o fotky na email : toulave.tlapky@seznam.cz
Obcas na ne davam inzeraty tak at mam vice fotek na vyber.
Moc dekuji
|
lucYnka XIII
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2009 17:56
- Nahlásit
Dalsi fotky Almy
Fotky take na
http://tlapky.rajce.idnes.cz/Almaa/#album
|
lucYnka XIII
Člen |
# Zasláno: 5 Úno 2009 13:15
- Nahlásit
Almuse by mela byt zitra v Blesku. Tak ji drzte palce at si ji vybere nejakej super panicek.
|
Meryjuli
Člen |
# Zasláno: 18 Úno 2009 09:16
- Nahlásit
Dobrá zpráva dneska po ránu
Blesk pomohl Almě najít novou supr rodinu s paničkou a dvouma klukama, kteří se na ni moc těšili a padla jim hned do oka!! V novém domově na ni čekala psí kamarádka Maggie. Na výchově budou pracovat a budou mi dávat zprávičky o jejím pokroku.
Moc jim oboum držím pěsti a těším se, že Alma má nový domov s velkým D..
|