| Autor |
Zpráva |
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 24 Pro 2008 13:28
- Nahlásit
Takže mi právě volala Gerda,její kámoška má další vypečenou kámošku,která si k vánocům pro smrady objednala štěně.Ted ale zjistila,že ho doma skutečně nesnesou!!!!! ,takže ho dnes povezou do útulku! Je to pejsek,5 týdnů!!!! ,patrně kříženec loveckého plemene,asi střední velikost v dospělosti.Pokud by někdo měl zájem či mu byl ochoten alespon přechodně poskytnout azyl,aby nemusel začínat život v útulku na Štědrej den,přivezem mu ho,pokud to nebude někam do Aše...
Nemám dál slov,protože se mi chce blejt
|
Smečka
Člen |
# Zasláno: 24 Pro 2008 13:34
- Nahlásit
davidkova renata
Nemůžou ho vrátit k feně? Vždyť je to prcek.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 24 Pro 2008 13:37
- Nahlásit
Smečka
co ti na to mám říct...patrně to je prostě další produkt debilních majitelů a těm je to prostě fuk Podrobnosti nevim,gerda volala ted úpa zpěněná,prostě pes poputuje do útulku a přes to nejede vlak
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 24 Pro 2008 13:39
- Nahlásit
davidkova renata
Přivez ho sem jestli chceš Ale je to ještě dál než do Aše .
Lidi mě serou a jednou se jim to vrátí Musíme v to věřit, jinak bysme se zcvokli
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 24 Pro 2008 13:43
- Nahlásit
Smečka
aha,takže kontakt si ta kamarádka nevzala co ho pro ní sháněla ,páč to byl "nějakej chlap" patrně překupník.Bože já sem tak nasraná že musim vodejít nebo rozmlátim ten počítač
Biluška
tak daleko si prej netroufá
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 24 Pro 2008 13:52
- Nahlásit
davidkova renata
Kdybys si ho do pátku nechala Gerda,nebo ty tak bysme se mohli sejít v pátek v Brně. To jedeme ke tchýni do Olmiku a klidně to můžem protáhnout přes Brno. Tam sjede Gerda po dálnici za dvě hoďky.
Zabila bych tu "kamarádku" i "toho chlapa"
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 24 Pro 2008 13:54
- Nahlásit
davidkova renata
Woe, to jsou ty lidi FAKT schopny dat 5tydenni stene do utulku?? Na Stedrej den?? CO to je za hovada???????
Rekla bych, privezte ho sem, ale zitra jsme celej den v cudu po pribuzenstvu a dalsi dny to samy. A nechavat prcka v kotci a boude - to mi neprijde koser.
|
bea
Člen |
# Zasláno: 24 Pro 2008 13:56
- Nahlásit
davidkova renata
Ahoj, známé umřel dlouholetý kamarád a chce dát šanci pejskovi z útulku. tohle je štěňátko, takže tím lépe,chtěla by si ho vychovat od malička. Šel by do Veltrus. Ona měla fenku, ale asi by to bylo jedno. POkud je to stále akatuální, písni sem nebo na mail, domluvím se s ní.
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 24 Pro 2008 14:55
- Nahlásit
davidkova renata
Pokud to nevyjde s beou a budete mu intenzivně hledat domof,sem k dispozici.
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 24 Pro 2008 14:55
- Nahlásit
bea
volám
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 24 Pro 2008 15:10
- Nahlásit
Tak jak to vypadá?
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 24 Pro 2008 15:11
- Nahlásit
davidkova renata
kdyby něco,klidně i sem
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 24 Pro 2008 16:14
- Nahlásit
holky dík,ted sem dorazila,gerda šla přeparkovat,za chvíli s ní budu mluvit,dám hned vědět,doufám,že ho ty zmrdi už nevodvezli aby měli klidnej Štedrej večer
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 24 Pro 2008 16:35
- Nahlásit
Takže..štěně si do rána veme ty kamarádka co to zpunktovala a zejtra se uvidí,bud ho strčíme březnovi a v pátek hodíme k Biluši nebo si ho veme Bey známej.Večer de k tý kámošce gerda a jejím founem psa nafotěj a pošlou MMS bee aby ho viděla.Paxe uvidí...Jinak ty sráči prej to štěně měli zamluvený už když ta fena byla březí a po donešení se jim "fakt nehodil a nesnesou ho" Tak hlavně že budou kreténi předstírat jak maj klid a mír v duši a maj se fšicíí rádi ,dyk sou přece ty vánoce,tak to tak musí bejt At se mi nikdo teda nediví,že seru na lidi i na vánoce
Jinak dík všem co si našli čas i dneska a jsou ochotný pomoct,sem ráda,že mám takový známý
|
inu
Člen |
# Zasláno: 24 Pro 2008 16:38
- Nahlásit
davidkova renata
doufám, že se jim donese, jací jsou to *****
a ještě víc *doufám*, že si zase příští Vánoce dalšího psa pořídej
|
argosek
Člen |
# Zasláno: 24 Pro 2008 16:40
- Nahlásit
davidkova renata
Tak hlavně že budou kreténi předstírat jak maj klid a mír v duši a maj se fšicíí rádi
to jeste nic neni, slecno renato, jsou i taci, kteri jsou schopni ten klid a mir v dusi, o lasce k bliznimu nemluve, predstirat s usty plnymi kapra, ktery diky nim jen nekolik dni predtim prosel si peklem, o prasatku a kuratku nemluve. a o cem jeste dalsim nemluve? nereknu.
|
davidkova renata
Člen |
- Nahlásit
inu
f to nedoufej,já spíš doufám,že jim to Vyšší síla spočítá a vrátí
|
inu
Člen |
- Nahlásit
davidkova renata
maj internet? že bych jim poslala odkaz na tuhletu diskuzi
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 24 Pro 2008 16:42
- Nahlásit
argosek
jsou i taci, kteri jsou schopni ten klid a mir v dusi, o lasce k bliznimu nemluve, predstirat s usty plnymi kapra, ktery diky nim jen nekolik dni predtim prosel si peklem, o prasatku a kuratku nemluve. a o cem jeste dalsim nemluve
to já pane ale vim a souhlasim,kapry nežeru a maso dost vyjímečně a na vánoce a bliřního svýho seru...viz výše
Jinak štastný a veselý vám i vaší početný smečce
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 24 Pro 2008 16:43
- Nahlásit
inu
vůbec nevim co to je za kretény,se průbežně voptám gerdy,ale pochybuju,že by navštěvovali psí fora,leda linknout,to jo.dybych to zjistila,dám hlášku
|
argosek
Člen |
# Zasláno: 24 Pro 2008 16:47
- Nahlásit
inu
a ja zase doufam, ze mi jezisek prinese koleckove brusle.
|
inu
Člen |
# Zasláno: 24 Pro 2008 16:48
- Nahlásit
argosek
doporucuju, ja uz na nich jezdim dlouho
davidkova renata
Ok, pani, jen ať si to vyžerou
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 24 Pro 2008 16:52
- Nahlásit
davidkova renata
no jasan,není problém ale je tu háček že toho 26 jdu od 11 do práce
|
argosek
Člen |
# Zasláno: 24 Pro 2008 16:53
- Nahlásit
davidkova renata
Jinak štastný a veselý vám i vaší početný smečce
smecce nic dobryho neprejte, slecno, prave uplne bezcitne, krute a nehumanne sporadali 10 kilo (ach protivi se mi ty nebohe duse pocitat na kilogramy - ale o kolik se jednalo jedincu, nevim) kuratek. mi take neprejte, nejsemt hoden vrelych slov z ust zeny, ktera kapra do ust neveme, maso pak jen zridka.
hezky vanocni vecer, slecno renato, tesim se, az vas po dlouhych mesicich na vlastni oci opet spatrim - a stale doufam, ze vyjednate toho bendaka.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 24 Pro 2008 16:57
- Nahlásit
argosek
prave uplne bezcitne, krute a nehumanne sporadali 10 kilo (ach protivi se mi ty nebohe duse pocitat na kilogramy - ale o kolik se jednalo jedincu, nevim) kuratek.
to je něco jinýho,oni nemaj na výběr,jsou zatim nižší level...prý
tesim se, az vas po dlouhych mesicich na vlastni oci opet spatrim - a stale doufam, ze vyjednate toho bendaka
snad jo,ale s nim je to na palici ,každopádně tam bude dost jinejch kvůli kterejm stojí za to dorazit,včetně mě
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 24 Pro 2008 16:59
- Nahlásit
davidkova renata
kterejm stojí za to dorazit,včetně mě
úřesně,tak,už aby bylo toho 28,já se táááááááááááááááák těším
|
argosek
Člen |
# Zasláno: 24 Pro 2008 17:04
- Nahlásit
davidkova renata
to je něco jinýho,oni nemaj na výběr,jsou zatim nižší level...prý
no je pravda, ze sachy se mi zatim podarilo naucit jen slecnu bonnie a kakat v leze jen pajdicku, neco mi ovsem rika, ze maji "na vyber" uplne stejne jako my lide.
každopádně tam bude dost jinejch kvůli kterejm stojí za to dorazit,včetně mě
o tom nepochybuji a nemohu dospat.
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 24 Pro 2008 17:11
- Nahlásit
davidkova renata
Jinak dík všem co si našli čas i dneska a jsou ochotný pomoct,sem ráda,že mám takový známý
no jo jen nebud naměkko jo to ti nesedí
jinak jaxem psala jabloni..si tohle človjek přečte a úříjde vo depky teda
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 24 Pro 2008 17:15
- Nahlásit
sarax
no jo jen nebud naměkko
tož to nejsu,jen sem ráda,že mám za kámoše kretény co i vo štedrým dnu dřepěj na psím foru a řešej čokla aby nemusel do útulku a ne kretény co sou schopný ho tam strčit
argosek
nemohu dospat.
taxi vemte Rohypnol
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 24 Pro 2008 17:24
- Nahlásit
davidkova renata
joo a taky volas brno a tak aby zjistili ty čísla...sem myslela že se po.... vzteky...má teda mimís kde bejvat???jinak azyl poskytnu..aspon do pátku..tady se to ztratí
|