| Autor |
Zpráva |
nika00
Člen |
# Zasláno: 11 Pro 2008 10:11 - Změnil/a: nika00
- Nahlásit
Ahoj,
ti kdo me a my psy znaji, vi jak vypada muj nalezenec Jimmy.
nasla jsem jeho dvojnika v utulku troja a srdicko me zabolelo
chtela bych ho zachranit z utulku, ale mam dva psy v byte 1+1
nemuzete nekdo pomoct s jeho zachranou a umistenim?
tady jsou fotky pro srovnani...jen tomu v utulku chybi ta jiskricka
obrazek pro srovnani:
muj jimmy
pejsek v utulku:
evidenční číslo: 2423/2008
plemeno: kříženec staforda
popis: pes, 2,5 roku
srst: béžová bílé znaky, krátká
velikost: střední
nalezen: 30.10.2008
Praha 8,Sokolovská 131
charakteristika:
k odebrání: V Zámcích 56, Praha 8
|
Mel
Člen |
# Zasláno: 11 Pro 2008 10:20
- Nahlásit
nika00
ty vado - fakt úplnej Jimmy
|
nika00
Člen |
# Zasláno: 11 Pro 2008 10:27
- Nahlásit
Mel
no prave
presne takhle se jimmous tvari kdyz treba vyzere odpadkac
ted sem tam volala...a veskery moje iluze o tom ze v utulku pracujou hodny lidi se rozplynuli...
ptala sem se na povahu psa, tak pani mi odpovidala stylem..no je to krizenec staforda, takze se nesnese se psama...veskery stafordi a ptibulove a jejich krizenci se nesnesou, takze ho ke psum nedavame...a taky ne do bytu...jo a musela byste s nim chodit jenom na voditku :-O
tak se ptam jakej je tenhle pes???
a ona zas dokola..no stafordi se nesnesou...a prej at si rodice prijdou sami?! :O
tak sem ji rekla jestli mi teda muze rict konkretne jak se chova tento pes???
tak prej: no a co chcete vedet? jestli je cistotnej??
tak rikam: ne, jestli je bazlivej, hravej, agresivni?!?!
tak prej je jeste hodne hravej, agresivni neni ale ostatni psi nemusi... (takze jako jimmy )
|
brut
Člen |
# Zasláno: 11 Pro 2008 10:51
- Nahlásit
nika00
až na ty ponožky je Jimmimu moc podobnej. Moje zkušenost s Trojou je taky taková... po telefonu jsem z nich informace musela páčit, ale když švagr s babičkou přijeli tam, tak jim prý velmi ochotně na vše odpověděli a psa ukázali... takže si ho nakonec vzali
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 11 Pro 2008 11:03
- Nahlásit
brut
, ale když švagr s babičkou přijeli tam, tak jim prý velmi ochotně na vše odpověděli a psa ukázali...
jo??to měli kliku na nás moc ochotní nebyli a teda upřímně chtěla sjem Ronyho byl starej,dostal ho někdo před náma tak mi cpali fenečku a já že divnbě chodí a voni néé.a kamarád co tam byl se mnou povídá že ten pes má dysplázku a že by to měli asi říkat když je to zřejmý bay s tím majitel počítal a voni že si na to každej příjhde sámn...stejně bych si jí bejvala vzala,ale lidi co si vzali Ronyho ho za půl hodinky dovedli..asi je kousnul
nika00
zkusím se poptat.podoba je teda šílená...a úplnej staford
|
nika00
Člen |
# Zasláno: 11 Pro 2008 11:11
- Nahlásit
sarax
to chovani bylo dost desny...vnucovala mi "standart bojovejch plemen" a popis toho konkretniho psa bylo jako jestli je cistotnej? to me dostalo!
chjo, timhle stylem si ho nikdo neveme...delaj z nej zabijaka..jako nevim jakej je ve skutecnosti, ale pristup des bes..a taky se dost divim ze jeste jakoby radi ze jen na zahradu, ne mezi psi a jen na voditku!
super zivot!
|
brut
Člen |
# Zasláno: 11 Pro 2008 11:12
- Nahlásit
sarax
asi měli štěstí... ona babička chtěla jen toho jednoho a nebyl o něj žádnej zájem
|
nika00
Člen |
# Zasláno: 12 Pro 2008 10:38
- Nahlásit
sup nahoru
|
verunicicka
Člen |
# Zasláno: 18 Pro 2008 21:46
- Nahlásit
že ti sem skáču ale teď jsem v trojským útulku našla dvojníka mého hafana, je to fenečka křížence vlkodava. úplně se mi zastavilo srdce. a přítel se nechce nechat obměkčit.. tak se za tu krasavici taky přimlouvám...
|
bullvnouzi
Člen |
# Zasláno: 18 Pro 2008 21:54 - Změnil/a: bullvnouzi
- Nahlásit
No tak my měli cca před rokem a něco dvojníka v útulku v Lanškrouně. Ale jakože když jsem to poslala kámošům pejskařům!, který nás oba dva vídali prakticky pořád, tak se všichni děsili, proč je Máfo v útulku.
|
verunicicka
Člen |
# Zasláno: 18 Pro 2008 21:59
- Nahlásit
bullvnouzi
u nás se nikdo nesplete,páč tohle je fenka a já mám pesana, ale odkaz mi poslala kamarádka, že jako bych mohla mít stejnej páreček.já jí cuu. místo ní mám doma malou sviňku, co komplet demoluje byt.. ale neměnila bych, jen bych rozšířila řady
|